Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

.

Βγάζουν τα ανθελληνικά τους απωθημένα με τον πλέον κακόβουλο και πρόστυχο τρόπο. Λεηλατούν το ελληνικό έθνος από το ένα έως το άλλο άκρο ρημάζοντας υπολήψεις και καταστρέφοντας ζωές. Δίδουν το έδαφος στα κηρύγματα μισελληνισμού ξεπουλώντας ελληνική ιστορία και πατρίδα στις ύαινες της παγκοσμιοποίησης. Είναι οι προσκυνημένοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες και τα κάμουν όλα τούτα γιατί είναι ελληνόφωνοι και όχι Έλληνες.
Αλαλιάσανε οι ριψάσπιδες από τον δωρικό ελληνικό χαιρετισμό ενός νέου Έλληνα ποδοσφαιριστή γιατί προσεβλήθη ο αιώνιος γυρολόγος εντολέας τους και μίλησαν για «ναζισμούς», ρατσισμούς, βίες και ξένες «δυστυχίες» αλλά όχι για την γενοκτονία στην οποία υπόκειται ο ελληνικός λαός. Δεν τους νοιάζουν καθόλου οι ψυχές που χάνονται από τους τοκογλύφους, τους λαθρομετανάστες και την δική τους αθλιότητα. Δεν τους νοιάζουν οι απειλές των τουρκομογγόλων και η φωτιά που βράζει δίπλα μας. Όλα αυτά άλλωστε είναι μέρος του νεοταξικού σχεδίου για μια κατακερματισμένη Ελλάδα δίχως Έλληνες.
Οι μεθοδεύσεις για την καθυπόταξη των μισθών από τους τεχνοκράτες και τις επιτροπές των παγκοσμιοποιητών και των τοπικών δουλικών τους προχωρούν κανονικά. Πιστεύουν από την πολύ αλαζονεία τους οι δεσμώτες της ζωής μας ότι θα κατανικήσουν τον ελληνισμό και τον εθνικισμό μας δεσπόζοντας έτη πολλά στην ιερή γη Ελλήνων πολεμιστών και φιλοσόφων. Στην δε Κύπρο η οικονομία και η κυριαρχία σκυλεύονται ομοίως όπως και στην μητροπολιτική Ελλάδα και τα τουρκικά σκάφη μαζί με τα άλλα των «εταίρων» βολτάρουν πριν την διατεταγμένη φωτιά.
Δεν χαρίζουμε κανέναν Έλληνα και κανένα ελληνικό λάβαρο στους εραστές του σκότους και τους διχαστές της Φυλής μας. Χαιρετούμε με το δεξί χέρι τον ζωοδότη ήλιο που τόσο απλόχερα μας χαρίζει ο αληθινός Θεός και σηκώνουμε ψηλά τις πολεμικές σημαίες του Ελληνικού Έθνους. Απαιτούμε και επιβάλλουμε τον ισόβιο αποκλεισμό των υποτακτικών φαντασμάτων που βρωμίζουν την ελληνική κοινωνία με την παρουσία τους. Ανασχηματίζουμε την πατρίδα μας κι όχι τις καθεστωτικές κυβερνήσεις τις οποίες ρίχνουμε στον κάδο των απορριμμάτων της ιστορίας.
Αναγεννιόμαστε από τις στάχτες σαν τον Έλληνα Φοίνικα, βυθίζουμε στα δικά τους απόνερα τούς εισβολείς και κινούμε μπροστά για λευτεριά και ισχύ, για ελληνική κοινωνία και κραταιά ελληνική ηγεμονία. Έλληνες, ενωνόμαστε και ξορκίζουμε οριστικά ό,τι μας χώριζε έως χθες. Νέμεση και Νέα Ελλάδα σε πρώτο χρόνο και δίχως ενδιάμεσο αναπαμό. Αυτό είναι το έργο του Λαϊκού Εθνικισμού μας και όποιος δεν το βλέπει, να είστε σίγουροι πως δεν το θέλει. Μα κι αν ακόμη έχει άλλα ταπεινά κριτήρια, πάλι τροχοπέδη αποτελεί για το Έθνος ακόμη και άθελά του.
Αφουγκραζόμαστε τα λόγια του Έλληνα Πολεμιστή αιώνων αμέτρητων ιστορίας μέσα από ποταμούς αιμάτων και δακρύων. Ανοίγουμε τις καρδιές μας για να τα υποδεχτούμε και μαζί ανοίγουμε τα μάτια της ψυχής. Είμαστε Έλληνες και έχουμε υπέρτατη αποστολή να μοιράζουμε λευτεριά και πολιτισμό. Τίποτα λιγότερο από αυτά τα κορυφαία ιδανικά.
Τον εθνικοκοινωνισμό μας δεν τον πήραμε από κανένα λαό και κανέναν λαό δεν μιμηθήκαμε. Άλλοι λαοί πήραν ιδανικά από εμάς μη δυνάμενοι να αποκτήσουν δικά τους. Μα το πρωτότυπο μήτε αντικαθίσταται μήτε καταργείται μήτε διαστρεβλώνεται με όλες τις νεοταξικές κακοδοξίες της οικουμένης μαζί.
Εμείς γεννήσαμε την λατρεία και την πίστη σε έθνος και φυλή και πάλι εμείς θα δοξάσουμε τον Ελληνισμό με την ίδια πίστη. Και εκείνοι που μας κατηγορούν είτε ως μικρούς και ανίκανους να σηκωθούμε όρθιοι και δυνατοί είτε ως λάτρεις ξένων προτύπων, δεν διαθέτουν ίχνος ελληνικότητας ούτε καν στα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν εναντίον μας.
Δεν τολμούν να αναφερθούν στον Λεωνίδα, στον Αλέξανδρο, στον Αριστοτέλη, στον Ηρόδοτο, στον Κολοκοτρώνη και τόσους άλλους πυρσούς και μπροστάρηδες της Φυλής μας. Ακόμη και την διδαχή της αληθινής ελληνικής ιστορίας τρέμουν και αποδιώχνουν διότι μιλάει για φυλετισμό, ηρωισμό, πατριωτισμό, εθνοφυλετική συντροφικότητα.
Μιλάει ακόμη η ιστορία μας για το σκλάβωμα των βαρβάρων από τους Έλληνες κι όχι για το σκλάβωμα των Ελλήνων από τους βαρβάρους. Για τον θρίαμβο του Δικαίου και των Ιδεών απέναντι στην αλαζονεία και την υλιστική αρπακτική βουλιμία. Για το τράνεμα του ελληνισμού ενάντια στο κόντεμα των ανθελληνικών παρασίτων. Για την καθοδήγηση του λαού από τους βέλτιστους στο ήθος, την αξία και την πολεμική αρετή ακόμη.
Μας μιλάει επιπλέον η ελληνική ιστορία για την λειτουργία της κοινωνίας και της πατρίδος μας ως ένα Σώμα και τις λαμπρές επιδόσεις που είχαμε όταν λειτουργούσαμε μ’ αυτόν τον τρόπο μα και τις ολέθριες σαν τώρα όταν διασπαστήκαμε δίδοντας χρίσμα σε ξένα σώματα και σκοπούς. Αλλά και για την τεράστια αποφασιστικότητα για να προασπίσουμε την Πίστη και την Αγάπη του Θεού. Αποφασιστικότητα που ανέδειξε Ήρωες και Αγίους.
Τώρα λοιπόν ακούμε τα λόγια του Έλληνα πολεμιστή, δίδουμε όρκο αγώνα και ξεσχίζουμε τους εχθρούς του ελληνισμού μας. Γινόμαστε μια φάλαγγα που γίνεται ασπίδα για την πατρίδα και κάθε καλό Έλληνα. Αλλά και δόρυ που ξεχύνεται μέσα στη θύελλα μιας μάχης προορισμένης να αποδώσει μεγάλη και λεύτερη Ελλάδα. Και είμαστε εθνικιστές γιατί θέτουμε τη χρυσοστόλιστη αυγή του ελληνισμού πάνω από πάσα ευτελή και ξένη ιδεοληψία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου