Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ



Το κατοχικό καθεστώς προβαίνει τόσο με τις σκόπιμες παραλείψεις όσο και με τις συνειδητές πολιτικές πράξεις και επιλογές του στο ειδεχθέστατο έγκλημα της γενοκτονίας σε βάρος του ελληνικού λαού. Το σχέδιο του διεθνιστικού νεοταξισμού περί της ισοπεδώσεως της Ελλάδας και της δημιουργίας ενός μορφώματος δίχως Έλληνες δεν είναι πλέον ούτε συνωμοσιολογικό ούτε ρητορικό. Είναι υπαρκτό και εφαρμόζεται στην πράξη από τα καθεστωτικά κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού, αριστερόθεν και δεξιόθεν, αγόγγυστα και απολύτως ηθελημένα.
Δεν γίνεται να συνεχιστεί η απώλεια Ελλήνων που ψάχνουν αυτοσχέδιους τρόπους για να ζεσταθούν, όπως οι Έλληνες σπουδαστές στη Λάρισα που προσπάθησαν να ζεσταθούν ανάβοντας ένα υποτυπώδες μαγκάλι χάνοντας τη ζωή τους δύο εξ αυτών. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η περικοπή για λόγους μνημονιακούς των φαρμάκων, των εξετάσεων και του επιδόματος τοκετού από τους αρμόδιους δημόσιους οργανισμούς. Να φορολογείται αγρίως ο Έλληνας για να ενισχυθούν υποτίθεται οι αδύναμοι, με τα χρήματα να πηγαίνουν στα χρηματοοικονομικά αρπακτικά που διοικούν την χώρα.
Ενοχλήθηκαν λένε τα κομματικά μαντριά της προδοσίας και τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια του νεοταξικού τρόμου και της πλύσης ελληνικών εγκεφάλων επειδή η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε ΟΡΘΟΤΑΤΑ στα τοπικά της γραφεία μαθήματα εθνικής αυτογνωσίας και πνευματικής αφύπνισης για τα μικρά παιδιά. Ποιοι ενοχλήθηκαν, αυτοί που οι πολιτικοί τους πρόγονοι κάμανε τα παιδομαζώματα, αρπάζοντας μικρά παιδιά επί συμμοριτοπολέμου από τις μανάδες για λόγους κομμουνιστικής «διαφώτισης» στην Σοβιετική Ένωση. Αυτοί που έχουν βάλει για εκπαιδευτικούς ανθέλληνες που λένε στα παιδιά ότι είναι απόγονοι των κατακτητών μας και μιλάνε για συνωστισμούς στη Σμύρνη. Αυτοί που έχουν γεμίσει τους σχολικούς τοίχους με βρωμερά διεθνιστικά και απειλητικά αντιεθνικιστικά συνθήματα.
Δεν λέγουν φυσικά τίποτα όλοι αυτοί, όλο το σύστημα δηλαδή, για το γράμμα ενός μαθητή από τη Λάρισα που λέει με πόνο ψυχής ότι στο σχολείο του οι αριστεροί καθηγητές θέλουν την κατάργηση των παρελάσεων επειδή είναι εθνικιστικές, την κατάργηση της πρωινής προσευχής γιατί φέρνει ρατσιστικές αντιλήψεις και την κατάργηση της σημαίας γιατί δημιουργεί προβλήματα στους αλλοδαπούς συμμαθητές του! Όταν αυτό το γενναίο ελληνόπουλο μαζί με κάποιους συμμαθητές του διαμαρτύρεται για όλα τούτα τα μισελληνικά, λαμβάνει ως απάντηση να αφήσει έξω τον συντηρητισμό του, τους αποκαλούν εθνικιστές ( τιμή τους βέβαια ), στρέφουν άλλα παιδιά εναντίον τους, τους βάζουν κακό βαθμό και τους απειλούν με αποβολή αν ξαναπούν Ελλάδα σ’ αγαπώ!
Αυτά τα ελληνόπουλα όμως είναι το μέλλον αυτής της πατρίδος και τα κυνηγάει το καθεστώς διότι θέλει να σβήσει το μέλλον της πατρίδος και τα παιδικά χαμόγελα. Η Πίστη των Πατέρων μας είναι που νοιάζεται για το Έθνος μας, όπως η Μονή Εσφιγμένου που δίδει το χρυσοποίκιλτο υφαντό της «Σκηνής του Βοναπάρτη» που τόσο ζητάει η Γαλλία με μόνο αντάλλαγμα την μείωση της εθνικής μας οδύνης. Η αληθινή Πίστη που διώκεται κι όχι βέβαια ο συστημικός οικουμενισμός. Και ο Ελληνικός Στρατός που αιμοδοτείται από τα παιδιά μας και έχει δώσει ποταμούς αίματος θα κάμει λεύτερη και μεγάλη την πατρίδα μας. Γι’ αυτό η μνημονιακή κυβέρνηση, πέφτοντας στα τέσσερα μπροστά στην τρόικα, το ΠΑΣΟΚ και σύσσωμη την Αριστερά, απέσυρε την τροπολογία για την επαναφορά του Γένους ως προϋπόθεση εισόδου στις σχολές του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Όμως οι ολετήρες και τα αφεντικά τους δεν θέλουν μήτε ασφαλή την πατρίδα μήτε ζωντανή την ελληνική οικογένεια. Τα ελληνικά νοικοκυριά ήδη σε ποσοστό 84% δυσκολεύονται ή αδυνατούν να αποπληρώσουν τη δόση του δανείου. Δουλειές και σπίτια εξακολουθούν να χάνονται. Μέσα σ’ αυτό το ολοκαύτωμα του ελληνικού λαού με τις δολοφονίες από αλλοδαπούς και τις αυτοκτονίες έρχεται ένα ακόμη στα χιλιάδες που έχουμε ζήσει στην ιστορία μας. Καθημερινά 1000 ελληνόπουλα δεν γεννιούνται ποτέ καθώς κάθε χρόνο σημειώνονται 350000 εκτρώσεις και μόλις 80000 γεννήσεις ελληνόπουλων! Όμως το ψευτορωμέϊκο θέλει λέει με «πόνο» καρδιάς να βάλει φυλακή όσους χρωστούν πάνω από 5000 ευρώ και η τρόικα θέλει διώξεις ακόμη και για όσους έχουν κάνει ρύθμιση χρέους!
Οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προαλειφόμενου υπουργού οικονομικών λένε πως το μνημόνιο θα «καταργηθεί» μόνο για ορισμένους πολίτες και ο κατώτατος μισθός θα ανακάμψει αν και εφόσον τελειώσει η κρίση. Άλλοι πάλι λένε πως θα πάει τάχα στα 700 ευρώ ενώ ξέρουν άριστα πως το κόμμα τους δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί όπως είπε και ο κατά ομολογία του άπιστος Τσίπρας ακόμη και με τον διάβολο όπως κατήγγειλε και ο ελληνόψυχος Δεσπότης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος. Και έτσι το δεύτερο ταξιδάκι του Τσίπρα στις ΗΠΑ προς τις οποίες δεσμεύτηκε πως θα εξυπηρετήσει το μνημόνιο και τις ίδιες κανονίζεται ήδη για τον Ιούνιο! Στην δε Αυστραλία κάποιοι ψευτοπροοδευτικοί ζητούν από την κυβέρνηση να μην επιτρέψει την επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να μην κάνουν τοπικά γραφεία!
Στην Ελλάδα ωστόσο του μνημονίου το 31% του πληθυσμού, δηλαδή 3500000 Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της φτώχιας ή του κοινωνικού αποκλεισμού. Αλλά το φάσμα της περαιτέρω μείωσης των μισθών είναι ορατό. Το είπε και η γενιά του…πολυτεχνείου, η Ευρωπαία Επίτροπος Δαμανάκη. Ο Στουρνάρας μάς λέει ότι δεν θα παρθούν τάχα άλλα μέτρα όταν ο Προβόπουλος της Τραπέζης της Ελλάδος ζητάει δικαιότερο νομοσχέδιο που μας έρχεται με πρόσθετα μέτρα και αυξήσεις των παλαιών. Το δε υπουργείο ανάπτυξης δεν θέλει διαγραφές χρεών και οι τράπεζες ετοιμάζονται να πουλήσουν τα κόκκινα δάνεια σε ξένες τράπεζες που θέλουν εισπράξεις ακαριαίες χωρίς κανένα κοινωνικό κριτήριο.
Ας δούμε όμως γιατί γίνονται όλα αυτά. Ο Ισραηλινός πρέσβης στην Ελλάδα από το βήμα του Athens Energy Forum είπε πως η χώρα του γνωρίζει πως η Ελλάδα έχει φυσικό αέριο και στη Θεσσαλονίκη, ανοικτά του Θερμαϊκού κόλπου και πως ισραηλινοί επιστήμονες είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις έρευνες. Το Ισραήλ ενδιαφέρεται μέσω της εταιρίας Ratio Oil που συνεργάζεται με την Energean Oil and Gas.
Στην ίδια συνεύρεση ο πρώην υφυπουργός ενέργειας των ΗΠΑ Μπράϊζα ξαναπροειδοποίησε ωμά την Ελλάδα να μην δώσει τις ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ στην Ρωσία όταν η ρωσική Gazprom κλείνει συμφωνία για την απορρόφηση υγροποιημένου αερίου από το συμμαχικό των ΗΠΑ Ισραήλ! Την ίδια ώρα και ενώ στην υποτιθέμενη φτωχή Ελλάδα οι Έλληνες φτωχοποιούνται και πεθαίνουν, το ερευνητικό σκάφος Nordic Explorer της νορβηγικής PGS ολοκληρώνει τις έρευνες και το ελληνόφωνο υπουργείο ενέργειας ανακοινώνει πως «η ποσότητα αλλά και η ποιότητα έχουν ξεπεράσει ακόμη και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις»! Με τη διαφορά ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν διόλου μη αναμενόμενα.
Την ίδια στιγμή η Τουρκία κάμει λόγο ξεκάθαρο για δήθεν τουρκική υφαλοκρηπίδα νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου και πως θα πραγματοποιήσει τις γεωφυσικές έρευνες δίδοντας δική της διακοίνωση στον ΟΗΕ. Στην τουρκική βουλή επανέρχεται το ζήτημα της θρασείας υποτιθέμενης τουρκικότητας 16 ελληνικών νησιών, πέριξ βέβαια πάντα του γεωφυσικού μας πλούτου. Στην Κομοτηνή που επιχειρούν οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου νυχθημερόν την τουρκοποίηση της Θράκης μας θα ανοίξει γραφεία η τουρκική ομάδα Φενέρμπαχτσε. Στη δε αιματοβαμμένη από το τουρκικό μαχαίρι Νάουσα καθεστωτικοί παράγοντες ανοίγουν δρόμο για το γύρισμα τριών επεισοδίων του «έργου» για τον μακελάρη Σουλεϊμάν.
Όμως οι προσκυνημένοι των Αθηνών είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το διαβόητο διακυβερνητικό ελληνοτουρκικό συμβούλιο στην κατεχόμενη πρωτεύουσα της Ελλάδος Κωνσταντινούπολη. Στα προσωρινά ελληνοαλβανικά σύνορα ωστόσο είχαμε ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών μας με Αλβανούς κατσαπλιάδες που άφησαν πίσω έναν μικρό οπλισμό. Οι δε Τσάμηδες προωθούν την προπαγάνδα Αλβανίας και αμερικανοσιωνισμού λέγοντας πως η Ελλάς δεν υπάκουσε στις ενεργειακές διαταγές των ΗΠΑ και ζητούν κοινή δράση με τους έτερους προσωρινούς μας γείτονες και τις ΗΠΑ. Στην Αλβανία σηκώνουν διεκδικήσεις με την προβολή του ανθελληνικού ψευτοντοκυμαντέρ του Σκάι για το 1821 και τα Σκόπια από την άλλη πλευρά ζητούν πανεπιστήμιο στην Έδεσσα από τους ελληνόφωνους διαλυτές της ελληνικής παιδείας.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα κάμει εθνική αφύπνιση, θα σηκώσει τα λάβαρα της εθνικής εγέρσεως και θα κάμει την εθνική συνείδηση των Ελλήνων άμεση επαναστατική πράξη. Τα παιδιά μας θα μάθουν την πραγματική ελληνική ιστορία και ο λαός θα πάρει την πατρίδα μας στα χέρια του. Ο Εθνικισμός και ο Ελληνικός Στρατός θα κάμουν Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα στέλνοντας στο καλάθι των αχρήστων προσκυνημένους, τοκογλύφους και βαρβάρους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου