Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ




Είναι καιρός επιτέλους να λειτουργήσουν τα σήμαντρα της εθνικής μας καρδιάς και της φυλετικής μας λογικής. Να ηχήσουν βροντερά και παρατεταμένα σε ρυθμό επαναστατικό. Οφείλουμε στο Γένος μας το τρανό και ηρωικό να λειτουργήσουμε ως εθνεγέρτες για την μεγάλη μάχη επιβιώσεως της Φυλής μας. Και τη μάχη αυτή θα τη δώσουμε μοναχοί μας. Θα την κάνουμε γνήσια ελληνική.
Μας παίρνουν την πατρίδα ως ενεργειακό οικόπεδο αφού πρώτα την υποθήκευσαν. Μας είπαν στην αρχή πως δεν αξίζει και πολλά για να μας φέρουνε αργυραμοιβούς και πετρελαιάδες της πόρνης Εσπερίας και να αναφωνήσουν το «πλούσια τα ελέη σου υποθηκευμένη Ελλάς». Και την ίδια στιγμή απειλούν τους φεσωμένους με χρέη ανύπαρκτα ρωμιούς με φυλακές ενώ μέσα στην αντάρα των γυρολόγων εμπόρων του έθνους μας ανακηρυσσόμαστε ως έθνος ιδανικών αυτοχείρων με ιλιγγιώδη αύξηση εκτρώσεων και μείωση γεννήσεων.
Μια Ελλάς ολάκερη έχει μπει στη δούλεψη της παπικής τιάρας και του οθωμανικού φακιολιού για πολλοστή φορά. Φεσωμένοι ακόμη και στις ορέξεις των Τούρκων υπανθρώπων που θέλουνε να νεκραναστήσουν τους αιμοδιψείς Τούρκους σουλτάνους τους με προπαγανδιστικές και ανθελληνικές ταινίες υποκουλτούρας μέσα σε μαρτυρικές από το τουρκικό μαχαίρι πόλεις όπως η Νάουσα. Μας ψευτοδιοικούν δηλαδή τα ελληνόφωνα πολιτικά χανουμάκια του ντόπιου νεοταξισμού και μας κυβερνάνε οι σιωνιστές τοκογλύφοι της παγκόσμιας διακυβέρνησης και τα οθωμανικά τους γιουσουφάκια.
Η Ελλάς θέλει ριζική αναμόρφωση. Θέλει πολιτική διοίκηση, κοινωνικούς αγωνιστές και στρατιωτική φάλαγγα από γνήσιους Έλληνες Αναμορφωτές που θα οδηγήσουν το Ελληνικό Έθνος στην κάθαρση, στο ορθό ανάστημα και στην εκκίνηση μιας οντότητας που θα σαρώσει στο διάβα της κάθε κακοπλασία. Και στην θέση της αθλιότητας και της θρασύτητας θα αναγερθεί η Ελλάς ως δύναμη πολιτισμικής αξίας και ηγεμονικής παρουσίας.
Τους γενοκτόνους δεν πρέπει να τους λογαριάζουμε για ανθρώπους. Ούτε μας αξίζουν ούτε χρειάζεται να υπάρχουν. Δικαιοσύνη αμείλικτη και σχοινί τερματισμού τούς πρέπει. Η Ελλάς δεν είναι μικρή και δειλή. Η Ελλάς δεν δίδει πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης και συγχωροχάρτια.
Η Ελλάς είναι μεγάλη όσο και ο πλούτος που έχει στη γη, στη θάλασσα και ακόμη πιο πολύ στην καρδιά και το αίμα που έχει δαπανηθεί για τη ζωή και τη μεγαλοσύνη της. Έχει γενναίους εργάτες και μαχητές της ζωής που πέφτουν στην φωτιά σαν χρειαστεί για τα παιδιά τους. Έλληνες που έχουν πόθο για τη ζωή και ξέρουν πως ζωή για το Ελληνικό Έθνος είναι η γέννηση πολλών ελληνόπουλων με ακέραιη ελληνική ανατροφή.
Ελληνική νομιμοφροσύνη για εμάς τους Έλληνες είναι ο πατριωτισμός και η εθνικοφροσύνη μας. Η ελληνοφροσύνη δηλαδή και η ελληνοψυχία μας. Νόμος υπέρτατος είναι η θωράκιση της Φυλής μας ενάντια στα μικρόβια του διεθνισμού και τα μπασταρδέματα της παγκοσμιοποίησης. Η διατήρηση της εθνικής μας ανωτερότητας όχι απλώς ως στείρα μουσειακή ρητορεία αλλά με καινούργια δείγματα γενναιοφροσύνης και με ορμητικές πράξεις κοινωνικής δημιουργίας και διεθνούς αναγνωρίσεως για αυτό που είμαστε και πρέπει να γίνουμε στον παρόντα χρόνο.
Αλλά η μεγάλη γέννα θέλει τοκετό θαρραλέο. Θέλει μεγάλη εσωτερική προεργασία και κοινωνικό χαλασμό. Ατομική επανάσταση για τη συντριβή του παλαιού εγώ μας και προσωπική διάθεση για το νέο ξεκίνημα δίχως φοβίες και ματιές προς τα πίσω. Αυτοπεποίθηση, διάθεση νικητήρια δίχως έλεος στους τυράννους του ελληνισμού μας. Να κάμουμε κατά πως ήθελε ο Ίων Δραγούμης και να πούμε πως εγώ είμαι εκείνος που θα σώσει το έθνος. Να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι, είπε ο μεγάλος Έλλην, και να φαντάζομαι μόνον πως εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας.
Ο Δραγούμης διαπίστωσε ακόμη μια αλήθεια που τη βλέπουμε σήμερα έντονα να μας δημιουργεί συνθήκες ανάκαμψης που, αλίμονο, καθυστερεί για να έρθει με τρόπο ανοήτως αναβλητικό. Είπε πως «βλέπω τόσα πράγματα που πρέπει να γίνουν και όμως οι άλλοι Έλληνες τα βλέπουν αλλιώς».
Και ευθύς αμέσως ο Ίων έδωσε την απάντηση για την γέννηση της Νέας Ελλάδος πως «αν είμαι δυνατός θα τους πείσω». Δεν είναι λοιπόν το πρόβλημα πως δεν αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για το νέο που θα κατακάψει το ανθελληνικό παλιό αλλά η ευθυνοφοβία, η μοιρολατρία, ο ερχομός ενός σωτήριου φαντάσματος!
Η ευθύνη του Έθνους βρίσκεται στα χέρια Ζωντανών και Υπαρκτών Ελλήνων που ζούνε ανάμεσα και μέσα μας. Είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που ριχνόμαστε στην μάχη της καθημερινότητας στο πλευρό των πληγωμένων αδελφών μας. Είναι τα αδέλφια μας που ανασύρουν τον λυτρωτικό εθνικοκοινωνισμό και την αυτοκρατορική Ελλάδα μέσα τους φέρνοντας σιμά τις καθαρές ελληνικές καρδιές.
Είμαστε εκείνοι οι Έλληνες που δεν περιμένουμε κανέναν για να φτιάξουμε τις ζωές μας, αλλά παίρνουμε στα χέρια μας την κοινωνία ενώνοντας το λαό μας και καλώντας τον να διώξουμε τα καθεστωτικά και νεοταξικά φαντάσματα από κοντά μας. Είμαστε αποφασισμένοι εκφραστές του ελληνικού μεγαλείου και των απαιτητικών καιρών για ελληνική και εθνικιστική αναγεννητική αντάρα. Διανοητές και πολεμιστές που ανθοβολούμε με ελληνόπουλα τη γη μας, στύβουμε τους χυμούς πάσης πέτρας ελληνικής και μεγαλώνουμε την Πατρίδα μας Ελλάδα. Αναμορφωτές του έθνους για τη Χρυσοστόλιστη Αυγή του Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου