Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ




ΑΘΗΝΑ 21-3-2013.
Το στημένο θέατρο του παραλόγου και το ανακάτωμα της ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα εναλλάσσονται μπροστά στα μάτια του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Η μετάλλαξη της πατρίδος μας σε ένα πολυφυλετικό προτεκτοράτο και σε μια γαλέρα ελληνόφωνων σκλάβων δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει. Όχι απλώς διότι αυτή η κατάσταση θα απορριφθεί από τους αληθινούς και ψυχωμένους Έλληνες αλλά και γιατί το πλέγμα της κακοδοξίας εκ φύσεως γεννά αναρχία και κοινωνικό αναβρασμό.
Πολλές και διαφορετικές βουλήσεις μέσα στα σπλάχνα ενός έθνους έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να παύσει να υπάρχει το έθνος που θα διανοηθεί να αφήσει την τερατογένεση να εξελιχθεί και να παγιωθεί. Κάθε άνθρωπος έχει μέσα στη φύση του την τάση της αναζητήσεως τού δικού του πεδίου δράσης για να αντιμετωπίσει τις δικές του ανάγκες και να αναπτύξει ελεύθερα τη δική του προσωπικότητα. Η ένωση αυτών των ομοειδών τάσεων όπως εκφράζονται από τον γενέθλιο χώρο, τη γλώσσα, τη φυλή και τις κοινές παραδόσεις σχηματοποιεί την εθνική κοινότητα που είναι η μόνη ασφαλής οδός για την ανάπτυξη άνευ προστριβών.
Οι ρίζες της Ελληνικής Φυλής σήμερα βάλλονται με πρωτοφανή και βάναυσο τρόπο, προοδευτικό σύμφωνα με τους ολετήρες πολιτικάντηδες, προκειμένου να διαλυθεί η ελληνική κοινωνία. Οι κεφαλικοί φόροι μαζί με τις ψεύτικες εκρήξεις μιας δήθεν ελληνικής επανάστασης από ανθρώπους που εύκολα αφήνουν και παίρνουν στα ματωβαμμένα χέρια τους τα διάφορα μνημόνια είναι το δόλωμα της εξουδετέρωσης των λαϊκών αντανακλαστικών.
Πως όμως γίνεται να μας σώσουν υποκριτές που συναγελάζονται το ίδιο με τοκογλύφους και μαρξιστές όταν όλοι τους μαζί, δεξιοί και αριστεροί και κεντρώοι συμφωνούν στο χτίσιμο μιας Ελλάδας που εκχωρεί την ιστορία της στον ελληνικό βορά, που επιδιώκει το ξεθεμελίωμα της ορθοδοξίας, που θέλει να δώσει ιθαγένεια σε ξένους, που χαρίζει λαό και εθνικό πλούτο στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση; Πως γίνεται να νοιαστούν για το έθνος μας όσοι θέλουν το λαό αποεθνικοποιημένο και ρακένδυτο πολίτη του κόσμου και νοικάρη της ίδιας του της γης;
Όλοι οι διορισμένοι φωστήρες του νεοφιλελευθερισμού που θέλουν να μας σώσουν ή οι μαρξιστές προλετάριοι που θέλουν να ξεσηκώσουν τους Έλληνες μαζί με τις πολυφυλετικές στρατιές και τους αναρχικούς υπαλλήλους της αριστεράς και του νεοταξισμού διαφημίζουν ο καθένας τον εαυτό του ως ρηξικέλευθο με το σάπιο και ως ριζοσπάστη. Δεν μπορούν όμως να αντιπαρατεθούν σε καμία περίπτωση με τον ίδιο τον εαυτό τους τον φυτευτό που αποτελεί το αγκάθι του έθνους μας γιατί οι ίδιοι έφεραν την ανηθικότητα και την προδοσία από την στιγμή κιόλας που θρονιάστηκαν πάνω μας. Και φυσικά το σπάσιμο των εθνικών μας ριζών δεν είναι η πρόοδος και η ζωή της Φυλής μας αλλά η οπισθοχώρηση στην βάρβαρη κατοχή και ο θάνατος.
Το αιωνόβιο δέντρο του Ελληνισμού δεν είναι το αποτέλεσμα κανενός ξεριζώματος και κανενός ξεριζωμού όσο κι αν προσπάθησαν πολλοί εχθροί να μας εκτοπίσουν, να μας αλλοτριώσουν, να μας εξανδραποδίσουν. Η δική μας Τρανή Γενιά είναι ένα δέντρο που έχει ποτιστεί από ποταμούς αιμάτων και δακρύων για να σταθεί όρθιο με τις ρίζες του κατάβαθα στερεωμένες στη γη των ηρώων και των αγίων του. Δεν ξέρω κανένα δέντρο που να έχει αναπτυχθεί και να έχει βγάλει νέους κλώνους μέσα από την καταστροφή του. Αντιθέτως η ανανέωση στους κλαδιά και το χώμα μαζί με την κάθαρση από τα ζιζάνια και τις ξένες ρίζες που το κυκλώνουν είναι εκείνα τα στοιχεία που το ξανανιώνουν και του δίδουν νέο έδαφος και νέα σοδειά.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι συντηρητικό όπου χρειάζεται και ριζοσπαστικό ενάντια στη φύτρα της ξενοκρατίας. Εθνοφελές και εθνεγερτικό, αληθινός θεματοφύλακας και αυθεντικά προοδευτική προσωπικότητα. Όταν το Έθνος κάμει τα απαραίτητα άλματα προκειμένου να σμιλεύσει την κοινωνική ευημερία και την διεθνή επιρροή του υιοθετεί νέα στρατηγήματα και τεχνολογίες διατηρώντας αμετάβλητη την φυσιογνωμία και το χαρακτήρα του. Δεν υποδύεται κάποιο άλλο πρόσωπο, δεν μιμείται, δεν κάνει την πατρίδα ξενώνα και κοιτώνα ανοίκειων συνευρέσεων.
Ο Έλλην Εθνικιστής φροντίζει την τήρηση της πίστεως, την συνοχή της πατρίδος, την φυλετική του φυσιογνωμία, την εθνική ζωντάνια, τις παραδόσεις του Γένους. Θυμώνει με τον θρασύ και με τον δωσίλογο. Ξεσηκώνεται με πάθος για να βλαστήσει ο Ελληνισμός στα χώματα που του αναλογούν. Βαστάει όρθιο τον Ναό της Ορθοδοξίας, τιμάει τους βωμούς των θυσιών και τα ιστορικά προστάγματα, δίδει αέρα δημιουργίας των Ελλήνων με χέρια καθαρά, έντιμα και ελληνικά.
Τις επαναστάσεις μας τις κάνουμε από καρδιάς και αναμεταξύ μας, δεν λαμβάνουμε ενισχύσεις σε πόρους και ανθρώπους έξω από τα σύνορά μας. Δεν κάνουμε τους ανθρωπιστές της παγκοσμιοποίησης. Είμαστε Άνθρωποι γιατί νοιαζόμαστε για τον τόπο που μας γέννησε. Δεν είμαστε γυρολόγοι προλετάριοι και κοσμοπολίτες παγκοσμιοποιητές, είμαστε Εθνική Εργατική Τάξη και Πολίτες – Οπλίτες του Ελληνικού Έθνους που ρίζωσε πολιτισμό, ήθος και δυνατή πολιτική διοίκηση στην ανθρωπότητα.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επιδίδεται στο ξερίζωμα του διεθνιστικού εκφυλισμού για την ευρωστία του δέντρου της Φυλής. Εθνική Επανάσταση και επιστροφή στις ρίζες του Ελληνισμού σε αρχές, αξίες και εδάφη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου