Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Τους πονάει, αλλά το παραδέχονται: Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην Ελληνική κοινωνία

Κόβουν, ράβουν, φιμώνουν, διαστρεβλώνουν την αλήθεια, αλλά ό,τι και να κάνει το διεφθαρμένο καθεστώς των πολιτικάντηδων συνεπικουρούμενο από τα αργυρώνητα ΜΜΕ και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν μπορεί να κρύψει την πικρή για αυτούς αλήθεια. Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά και πολύ ψηλότερα από όσο μας παρουσιάζουν.

Συγκεκριμένα, στην......
δημοσκόπηση της εταιρείας Kappa Research, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Βήμα της Κυριακής στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 22,4% και η ΝΔ το 21,7%. Ακολουθεί στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 11%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5% και το ΚΚΕ με 5,4%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φτάνουν στο 4,7% και η ΔΗΜΑΡ στο 4%. Με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 26,6%, η ΝΔ 25,7%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 13%, το ΠΑΣΟΚ με 8,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,7%, το ΚΚΕ με 6,4%, η ΔΗΜΑΡ με 4,8%, ενώ άλλο κόμμα επιλέγουν σε ποσοστό 7%.

Από την άλλη στο μηνιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis, που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου χωρίς κάλπη συγκεντρώνει 17,3% έναντι 17% της ΝΔ και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,9%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, οι ΑΝΕΛ με 5,7%, η ΔΗΜΑΡ με 4,2%, το ΚΚΕ με 3,7% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,4%. Στην εκτίμηση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο 25,8%, η ΝΔ στο 25,2%, η Χρυσή Αυγή στο 11,7%, το ΠΑΣΟΚ στο 9%, οι ΑΝΕΛ στο 8,5%, η ΔΗΜΑΡ στο 6,3% και το ΚΚΕ στο 5,5%.
Με λίγα λόγια η δυναμική, η σταθερή παρουσία και η ραγδαία αύξηση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε από τους ορκισμένους αντιπάλους μας. Καλά θα κάνουν να το χωνέψουν, καθώς αυτοί ξέρουν πολύ καλά πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ψηλότερα. Άρα το βράδυ των επόμενων εκλογών δεν θα... πέσουν από τα σύννεφα, όταν δουν τα πραγματικά ποσοστά. Εμείς πάντως γνωρίζουμε την πραγματικότητα, την αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην Ελληνική κοινωνία που ολοένα μας αγκαλιάζει περισσότερο, καθώς έχει γίνει κοινή πεποίθηση πια πως μόνο με παντοδύναμη Χρυσή Αυγή θα ξεβρωμίσει ο τόπος!
 
http://paspartoy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου