Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ




Γενοκτόνοι και ελληνόφωνοι ολετήρες σέρνουν σαν επαίτη τον ελληνικό λαό στις ορέξεις βαρβάρων και παγκοσμιοποιητών. Μας λέγουν πως για να μείνουμε τάχα ελεύθεροι πρέπει να φάμε το χώμα της υποταγής. Όμως εμείς που σκεφτόμαστε και ενεργούμε με την αγάπη του λαού στο προσκέφαλο για το καλό του Έθνους μας έχουμε άλλη γνώμη για την πατρίδα μας.
Κηρύσσουμε άμεσα ως εχθρό μας όποιον στρέφεται ενάντια στο Θεό, την Ελλάδα και τον Εθνικισμό μας. Απορρίπτουμε την απάτη της ανύπαρκτης ελληνικής φτώχιας και αδυναμίας. Θεωρούμε ανεπιθύμητο όποιον εμμένει στις ανθελληνικές πατερίτσες τής Εσπερίας που μας ζητάει θάλασσα, γη, ουρανό και τα σπίτια μας να τα δώσουμε μαζί με τον γεωφυσικό μας πλούτο. Εφαρμόζουμε άμεσα εθνική και πατριωτική, ελληνική και εθνικιστική δηλαδή στρατηγική ανάπτυξης και ισχύος.
Όλοι αυτοί που είχαν κρυφά στα συρτάρια τους τα σχέδια του ελληνικού πλούτου περιμένοντας να τον παραδώσουν στα γεράκια του νεοταξισμού με το κόλπο της χρεοκοπίας και εκείνοι οι «εταίροι» που ονομάζουν τα ελληνικά δικαιώματα στο Αιγαίο διεκδικήσεις μαζί με τους απόβλητους της μογγολικής στέπας θα πάρουν τις καλύτερες απαντήσεις από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Μην νομίσουν οι άσπονδοι «φίλοι» μας πως θα πάμε να πέσουμε στο στόμα του λύκου όταν τόσα χρόνια ο στρατός και ο λαός μας έχουν υποστεί ύπουλα εσωτερικά χτυπήματα. Αυτό που θα φροντίσουμε είναι να γίνουμε εμείς οι λύκοι της υπόθεσης, να θέσουμε τα βήματα της ελληνικής αναγεννήσεως και να ενισχύσουμε το ξεδόντιασμα των υαινών που μας περιβάλλουν, προσωρινών γειτόνων και εφήμερων δυνατών.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, όπως και για κάθε έθνος που φροντίζει τα δικά του δίκαια και συμφέροντα, η ορθή άσκηση της γεωπολιτικής και το τεράστιο ενεργειακό δυναμικό της ελληνικής επικράτειας είναι στοιχεία αλληλένδετα που πρέπει να τα αξιοποιήσουμε προς πάσα πολιτική κατεύθυνση. Στην εθνική οικονομία για την αναχρηματοδότηση του δημόσιου ταμείου, για την ενίσχυση της ντόπιας αγοράς εργασίας, για την ανασυγκρότηση του στρατού, την ανάπτυξη της πολεμικής βιομηχανίας, την πίεση για τη σύναψη νέων συμμαχιών, την οικονομική και ενεργειακή αυτάρκεια, την διαρκή ετοιμότητα και διεκδίκηση των εθνικών μας αλύτρωτων εδαφών.
Είναι μαθηματικώς βέβαιο πως η οικονομική και η ενεργειακή κρίση θα χτυπήσει άλλους λαούς και μάλιστα τους φαινομενικά ισχυρούς αλλά άνυνδρους ή κορεσμένους σε πόρους πολύ περισσότερο από ό,τι την Ελλάδα. Η πείνα που έχουν εισφέρει οι κομπογιαννίτες πολιτικάντηδες ακόμη και σε μικρά ελληνόπουλα και ολάκερες οικογένειες με άμεσο κίνδυνο ζωής είναι έργο της κατοχικής διοικήσεως κι όχι η κατάσταση στην οποία έπρεπε να βρισκόμαστε.
Αυτό που θα κάνει άμεσα η επόμενη Λαϊκή Εθνικιστική Κυβέρνηση είναι να ξεσχίσει τις συμφωνίες της ντροπής, να σκάψει την γη των πατέρων μας, να ετοιμάσει μαζί με το εργαλείο και το όπλο και να πει πως όποιος θέλει να ξεδιψάσει από το εύφορο οικόπεδό μας θα αποδεχτεί πως το αφεντικό του προϊόντος είναι ένα και μοναδικό, το Ελληνικό Έθνος και ο ελληνικός λαός.
Ελέγχουμε τα στρατηγικότερα περάσματα προς πάσα γεωγραφική κατεύθυνση. Τους καλύτερους διαύλους για την ναυσιπλοΐα και το θαλάσσιο εμπόριο. Τις πρώτες ύλες και τα καλύτερα διεθνώς στοιχεία για να ζεσταθούμε, να τραφούμε, να εργαστούμε, να γίνουμε η μεγαλύτερη πολεμική μηχανή. Είμαστε σε θέση να ξαναγίνουμε δηλαδή ο κραταιός λαός πολεμιστών και φιλοσόφων με την παράλληλη ενεργοποίηση των φωτεινών μυαλών που είτε έχουν παροπλίσει οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες είτε τους έχουν ωθήσει με την απαξία στις αγκάλες εκείνων που μας κουνάνε το δάκτυλο.
Θα βγάλουμε στην επιφάνεια ολάκερο το ελληνικό μεγαλείο. Θα εθνικοποιήσουμε το γεωφυσικό οπλοστάσιο και θα αποδώσουμε το μέρισμα που αντιστοιχεί σε κάθε ελληνική οικογένεια. Οι πρώτες ύλες θα τεθούν στη διάθεση της ελληνικής παραγωγής. Η στρατιωτική μας έρευνα και τεχνολογία και κάθε επιστημονικός τομέας θα δώσουν αποτελέσματα ελληνικά ώστε και τις εσωτερικές μας ανάγκες να καλύψουμε και τις εξαγωγικές δραστηριότητες στους ίδιους τομείς να κινήσουμε αυξητικά. Οι ζωτικοί τομείς που τώρα μας απειλούν οι «εταίροι» και τα δουλάκια τους ότι τάχα θα τους στερηθούμε όπως στην τροφοδοσία και τα φάρμακα θα αναστηθούν με δικές μας πηγές στήριξης και επιχειρηματικότητας.
Γεωπολιτική και ενέργεια όμως σημαίνει επιπλέον εθνική και στρατιωτική κυριαρχία. Σημαίνει πως οι εχθροί που μας περιτριγυρίζουν δεν περιλαμβάνονται στον χάρτη της γειτονιάς της δικής μας Ελλάδος. Όπως επίσης δεν πρόκειται να μείνουν εθνικά άστεγοι για πολύ ακόμη οι αλύτρωτοι Έλληνες. Όσοι νομίζουν πως δεν θα βρεθεί σύμμαχος να ανεχθεί τις βλέψεις μας, ας δει τι συμβαίνει μεταξύ ΗΠΑ, Ρωσίας και λοιπόν διεθνών συνδαιτυμόνων. Τρώγουν ο ένας τον άλλον κι αυτό θα ενισχυθεί από στιγμή σε στιγμή.
Επομένως η Εθνικιστική Ελλάς θα θέσει άξονα στρατηγικής συμμαχίας με συμπεφωνημένη ισχυρή πολιτική επιρροή και ενίσχυση της διεκδικητικής μας πολιτικής στα ελληνικά εδάφη πέριξ των βορειοανατολικών μας συνόρων και σε όλο το στρατηγικό μας βάθος. Η Ρωσία θέλει να ξεδιψάσει και κυρίως να σηκώσει κεφάλι. Το ίδιο όμως θέλουμε κι εμείς. Οι στηρίξεις είναι αμοιβαίες και ισότιμες. Η δε Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού αδιαπραγμάτευτη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου