Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ




ΑΘΗΝΑ 29-3-2013.

Τα διδάγματα της ιστορίας αποτελούν σημαντική πηγή εμπνεύσεως για την μελλοντική πορεία του έθνους μας και ένα πολύτιμο βοήθημα για να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος. Οι δε ανοιχτοί και ανεξόφλητοι λογαριασμοί του παρελθόντος αποτελούν ιερό χρέος που ένα αληθινά σοφό έθνος οφείλει να εκπληρώσει προκειμένου να δικαιώσει τους πόθους όσων θυσιάσθηκαν για την ελευθερία της Φυλής μας.
Η ιστορική δικαιοσύνη είναι αμείλικτη και όποιος την αγνοεί τιμωρείται σκληρά. Η διαρκής υποχωρητικότητα και η αμέλεια στις εθνικές απώλειες ακολουθούνται πάντοτε από νέες και ακόμη σκληρότερες. Είναι η απολύτως ορθή και δίκαιη νομοτέλεια της φύσης. Σ’ αυτήν ακριβώς τη φάση βρισκόμαστε καθώς η ανοχή στις προδοτικές κυβερνήσεις στην Μητροπολιτική Ελλάδα όπως και στην Κύπρο άνοιξαν την πόρτα του ελληνισμού στους ληστοσυμμορίτες του νεοταξισμού και της Τουρκίας.
Γέμισαν οι θάλασσές μας από πολεμικά και ερευνητικά σκάφη, από πλιατσικολόγους και πειρατές που ζητάνε να μας σώσουνε τάχα με την άρνηση από την μεριά μας της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Θέλουν να γίνουμε δηλαδή σκλάβοι και φόρου υποτελείς στα αρπακτικά της οικουμένης και της γειτονιάς μας για μια ακόμη φορά.
Αν έχουμε υπογράψει το βιολογικό θάνατο της Φυλής μας, δεν θα υπάρξει απάντηση. Όμως το Ελληνικό Έθνος δεν έχει υπογράψει τίποτα τέτοιο. Κι αν κάποιοι το έκαναν, κι αν ακόμη οι πολλοί δείλιασαν και κουράστηκαν, υπάρχουν οι λίγοι και δυνατοί για να κάμουν αυτό που πρέπει, θέτοντας τον Ελληνισμό προ των ευθυνών του. Οι ριψάσπιδες θα οδηγηθούν στην πυρά της Φυλής. Και οι δυνατοί του έθνους, Έλληνες Εθνικιστές με σφρίγος και αποφασιστικότητα θα πάρουν την καθοδήγηση των πολλών θέτοντας αυτό που λείπει σήμερα στην πατρίδα μας. Τον εθνικό σκοπό.
Το εθνικό μας κράτος έχει απόλυτη ανάγκη να θέσει στο περιθώριο οριστικά το καθεστώς της υποταγής μαζί με την νοοτροπία του. Αυτό που συμβαίνει μέχρι σήμερα είναι η ύπαρξη ενός άθλιου προτεκτοράτου που καμώνεται το κράτος για να μην τύχει και ξεσηκωθούν οι ραγιάδες του. Πράμα που σημαίνει πως από της απελευθερώσεως του νεότερου ελληνικού κράτους έως σήμερα, πλην των εθνικών διακυβερνήσεων του τόπου που ανέτρεψαν ριψάσπιδες και νεοταξίτες, οι πολιτικάντηδες εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό θέτοντας με συμφωνίες και παραχωρήσεις εξουσίες, πόρους και εδάφη στην διάθεση των ίδιων φιδιών που μας ζώνουν και σήμερα.
Κράτος με ηγεσία ξενοκίνητη και σκοπούς ξένους δεν υφίσταται. Είναι μια κεκαλυμμένη κατοχή που απλώς στις μέρες της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης αποσύρει το απατηλό της πέπλο και εκδικείται την ανυπαρξία της Φυσικής Ελλάδος ζητώντας της νέα σάρκα. Αυτήν την επικίνδυνη για το Γένος μας κατάσταση έρχεται να ανατρέψει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δίδοντας όραμα, πνοή και αληθινή εθνική υπόσταση στην πατρίδα μας. Ερχόμαστε να απελευθερώσουμε τις αληθινές δυνάμεις του ελληνισμού και να κτίσουμε την Νέα και Δυνατή Ελλάδα.
Αλλά για να σταθεί το Έθνος μας γερά στα πόδια του και να μακροημερεύσει, είναι απαραίτητο να στήσει το δικό του δικαστήριο απέναντι σε όσους θρασείς του ζήτησαν ευθύνες και να απαιτήσει πίσω εθνική κυριαρχία και δικαιώματα. Αυτό θα συμβεί με την σύζευξη της ιστορικής δικαιοσύνης και του εθνικού σκοπού.
Η απονομή λοιπόν της δικαιοσύνης προς την πατρίδα μας θα επιτευχθεί με την ανάρρηση εθνικής και λαϊκής εξουσίας, με την ενότητα του ελληνικού λαού κάτω από τον κοινό σκοπό, με την εθνική οικονομική διαχείριση και παραγωγική δραστηριότητα, με την ισχυροποίηση του Ελληνικού Στρατού, με την απαίτηση ελληνικού εθνικού ελέγχου επάνω σε εδάφη μας που έχουν μείνει προσωρινά εκτός συνόρων.
Δεν παραχωρούμε τίποτα στον διεθνιστικό νεοταξισμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης και απαιτούμε το σεβασμό στην αυτοκυριαρχία και την ενδυνάμωση της πατρίδος μας. Όταν οι φερόμενες μεγάλες δυνάμεις υπερασπίζονται τα υποτιθέμενα δικαιώματά τους, τα σκοτεινά τους συμφέροντα δηλαδή σε ξένα εδάφη μοιράζοντας δάνεια και σφαίρες, η Ελλάς διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να αναπτύξει την γεωπολιτική της επιρροή και το γεωφυσικό της πλεονέκτημα καθιστάμενη η ίδια Μεγάλη Δύναμη.
Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς έχει επίσης το εθνικό σθένος και την ιστορία με το μέρος της ώστε να απομακρύνει από τα εδάφη της τις βδέλλες που της ρουφούνε το αίμα και να διεισδύσει σε κάποιες «αγορές» όπως τις αποκαλούν οι «δυνατοί» που γι’ αυτήν δεν είναι χρήμα αλλά εθνική περιουσία και φυλετική ψυχή. Η Ελλάς θα λειτουργήσει με το πνεύμα του κατακτητή κι όχι του κατακτημένου.
Πολιτική, οικονομία και στρατιωτική πυγμή θα υπακούσουν στον σχεδιασμό για το ταυτόχρονο μεγάλωμα της εθνικής μας επιρροής και εισδοχής σε όλα τα πεδία, στον έλεγχο των αποφάσεων και την επέκταση της πατρίδος μας. Χαράσσουμε τις ζώνες της εθνικής και οικονομικής μας κυριαρχίας αξιοποιώντας το διεθνές δίκαιο μα και το ανυπέρβλητο Δίκαιο της Φυλής.
Εργαζόμαστε και πολεμούμε μονάχα για την Ελλάδα. Δίδουμε λόγο μονάχα στο Θεό και το Αίμα των Ελλήνων Ηρώων. Αποδίδουμε την Ελλάδα στους Έλληνες και λευτερώνουμε κάθε σκλαβωμένη ελληνική ψυχή. Φτιάχνουμε αληθινή ελληνική ανάπτυξη και σεβόμαστε μόνον όσους μας σέβονται. Είμαστε η Εθνικιστική Ελλάς των εθνικών σκοπών και της ελληνικής δικαιοσύνης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου