Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ




.
Κάθε κράτος που επιθυμεί να εξυγιάνει τα οικονομικά του μεγέθη και να δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης πρέπει να εξασφαλίσει περιβάλλον κοινωνικής ειρήνης και συνεργασίας μεταξύ των πολιτών του. Το Έθνος οφείλει να προασπίσει ή να οικοδομήσει από την στιγμή που δεν υπάρχει όπως στο σημερινό ψευτορωμέϊκο μια πολιτεία εθνική, ευνομούμενη και δίκαιη. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πάσα αναφορά περί νοικοκυρέματος του κράτους είναι αναφορά παγιδεύσεως του λαού από την ίδια την πολιτική του ηγεσία.
Τα νούμερα ενός λογιστικού χαρτιού που πλάθονται αναλόγως των καθεστωτικών σκοπιμοτήτων και η εισροή ξένου χρήματος κάμουν την ίδια ακριβώς ζημιά που κάνει και ο αφελληνισμός της ελληνικής κοινωνίας. Τοκογλύφοι και λαθρομετανάστες και προσκυνημένοι πολιτικάντηδες με τα μέτρα τους, τα εγκλήματα και την ανεργία που σκορπούν, αλλοτριώνουν την κοινωνία που αδυνατισμένη από τα καθημερινά πλήγματα και τις απώλειες πελαγοδρομεί. Βγάζει νευρικά συμπεράσματα και ύστερα κλείνεται στο καβούκι της.
Αυτή είναι η σοσιαλφιλελεύθερη καθεστηκυία τάξη που κατά διαστήματα διχάζεται τάχα μεταξύ της για να πετύχει μέσω του αποπροσανατολισμού την συνέχιση της κονιορτοποιήσεως του κοινωνικού μας ιστού. Βγαίνουν κάποιοι κατοχικοί που κάμουν μεροκάματο στην παγκοσμιοποίηση και λέγουν πως πρέπει να δοθούν λίγες ανάσες στο λαό με λιγότερο δυσβάσταχτα μέτρα. Για να απαντήσουν οι κακοί πως η τρόικα και η ανάπτυξη που τάχα φέρνουν επιβάλλουν τη συνέχεια της κατηφόρας.
Η Αριστερά και το παρακράτος βοηθάνε με τις δικές τους ενέργειες τη διάλυση της Ελλάδος. Μοιράζουν τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα. Σε εκείνους που αγωνίζονται τάχα να δημιουργηθεί ένα υποτιθέμενο λαϊκό κράτος το οποίο όμως δεν θα είναι διόλου ελληνικό. Αναγορεύουν σε «λαό» τους στρατευμένους και ηθικά ανερμάτιστους λαθρομετανάστες, γυρολόγους τυχοδιώκτες των νεοταξικών πολέμων σε Ασία και Αφρική, και πολεμούν ενάντια στους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που θέλουν μια καθαρά ελληνική Ελλάδα που θα δίνει εργασία και ψωμί στους Έλληνες κι όχι έγκλημα και δολοφονίες.
Απέναντι στα πραγματικά προβλήματα του τόπου που βάλλεται σκοπίμως εντός μα και εκτός συνόρων από τα νεοταξικά κρατικά μορφώματα που μας περιβάλλουν, οι δήθεν πολιτικοί και ιδεολογικοί αντίπαλοι υπηρετούν με πάθος τον κοινό σκοπό τους. Κι όταν λέμε σκοπό, εννοούμε τις εντολές και την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο διεθνής σιωνισμός. Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές ζητούν τον θάνατο της Εθνικής Ιδέας και την ποινικοποίηση του Λαϊκού Εθνικισμού γιατί τους εμποδίζει στην δημιουργία της πολυφυλετικής Ελλάδος στην οποία οι Έλληνες θα είναι μειονότητα.
Αλλά σε μια Ελλάδα που δεν θα έχει Έλληνες είναι ουτοπία να μιλάς για ανάπτυξη. Και σε ένα κράτος που δεν θα είναι πλέον εθνικό και επομένως δεν θα παράγει και δεν θα έχει εθνικό προϊόν, δεν μπορείς να μιλάς για νοικοκύρεμα οικονομικό. Διότι σ’ αυτήν την περίπτωση δεν θα υπάρχει εθνική οικονομία. Ήδη 4000000 Έλληνες διαβαίνουν το κατώφλι της φτώχιας και οι περισσότεροι Έλληνες δεν εργάζονται. Το 60% των νέων Ελλήνων δεν βρίσκουν δουλειά.
Στην κοινωνία μας βρίθει το έγκλημα. Το αναρχοκομμουνιστικό παρακράτος δίδει τροφή στα αστυνομικά δελτία με τις «κοινωνικές» ληστείες και τρομοκρατικές ενέργειες που στρέφονται ακόμη και σε βάρος άλλων εργαζόμενων όπως στις Σκουριές Χαλκιδικής. Οι υποτιθέμενοι κοινωνικοί αγωνιστές είναι φύτρα της «εκσυγχρονιστικής» Αριστεράς. Είναι οι ίδιοι τύποι που φωνασκούν μαζί με τους κυβερνητικούς συμμάχους τους πως οι εθνικιστές προσβάλλουν τη δημοκρατία τους και πως πρέπει να διωχθούν οι «φασίστες» από τις γειτονιές.
Κανείς ταγός και προστάτης δεν είπε τίποτα για την αλβανική συμμορία που χτύπησε ένα ελληνόπουλο στο κεφάλι στην Πάτρα για να του κλέψουν λίγα ευρώ. Κανείς τους δεν είπε τίποτα για μια γερόντισσα στην Ιστιαία που την κομμάτιασε ένας πρεζακωμένος λένε αλλοδαπός με κασμά. Κανείς δεν λέει τίποτα για τα παιδάκια που πάνε άρρωστα στο σχολείο γιατί στο σπίτι δεν έχουν ρεύμα να ζεσταθούν. Κανείς δεν λέει τίποτα όταν οι ισχυροί μας εκβιάζουν να υποκύψουμε με μπαμπούλα τις τουρκικές λόγχες που θέλουν τη γη και τη θάλασσά μας.
Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα το κυρίαρχο ζητούμενο επάνω από την οικονομία είναι η ενότητα των Ελλήνων και η εθνική μας ανεξαρτησία. Η ανοικοδόμηση ενός εθνικού και λαϊκού κράτους που θα στηριχθεί στην κοινωνική συνοχή και ειρήνη.
Για να πετύχουμε την κοινωνική συνοχή, αφού μονάχα αυτή θα οδηγήσει στην απεξάρτηση από τα ξένα δεσμά, οφείλουμε να επιτύχουμε την εμπέδωση ταυτοχρόνως κοινωνικής δικαιοσύνης και φυλετικής ομοιογένειας. Να δομήσουμε από την αρχή την κοινωνία μας από τους Έλληνες που αγαπούν την εργατικότητα, το ήθος και τον πατριωτισμό.
Ο Εθνικισμός φέρνει σε επαφή τους ωραίους και συνειδητοποιημένους Έλληνες κάτω από τις σημαίες του Έθνους και του Δικαίου. Συνδράμει ενεργά το λαό του μόχθου στα ζητήματα επιβίωσης της καθημερινότητας. Διότι μονάχα η ευημερία των Ελλήνων οδηγεί τα βήματα της Ελλάδος στην δημιουργία γερού και αυτόβουλου κράτους.
Κοινωνική συνοχή σημαίνει κοινωνία γεμάτη από Έλληνες Στρατιώτες και Εργάτες της Ελληνικής Φυλής που μάχονται αποκλειστικά για το λαμπρό μέλλον των παιδιών τους. Και κοινωνική ειρήνη επιτυγχάνεται όταν εξαλειφθούν τα διεθνιστικά και παγκοσμιοποιητικά μιάσματα του ψευτορωμέϊκου, των ψευτοπροστατών και των ψευτοσυμμάχων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου