Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ




ΑΘΗΝΑ 23-3-2013.
Θέλουν λένε όλοι οι δυνατοί του καιρού, αυτοί που βγάζουν τα μάτια τους για τα δικά τους συμφέροντα ο καθείς κι ύστερα ξαναβρίσκονται στο τραπέζι της μοιρασιάς των σκλαβωμένων εθνών, να «σώσουν» την Μάνα Ελλάδα και την Κόρη Κύπρο. Βάζουν λοιπόν τους όρους τους τραβώντας το σχοινί ο ένας σωτήρας από τη μια και ο άλλος από την άλλη. Και το σχοινί γίνεται πνιγερός βρόγχος για τους δυστυχείς ραγιάδες που έχουν γίνει εν πλήρη γνώση των γραικύλων ηγετίσκων τους παίγνιο των συνέταιρων του ελέγχου της οικουμένης.
Μην πάτε στη Ρωσία, γιατί εμάς τους πιο καλούς πραματευτάδες που διατεινόμαστε τάχα πως έχουμε αποστάσεις από τις ΗΠΑ να μας ξεχάσετε. Οι πιο καλοί οι τοκογλύφοι του διεθνιστικού νεοταξισμού με τα πολλά υποκαταστήματα είναι εδώ για εσάς αν δώσετε ολάκερο τον πλούτο σας υποθήκη στα ασφαλή μας χέρια. Και από την άλλη πλευρά η Ρωσία θέλει και εκείνη τα δικά της. Βάσεις ανεφοδιασμού, τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και μια παράταση του δικού της δανείου προς την Κύπρο. Τα ίδια χάλια με το ψευτορωμέϊκο που όμως δίνει εγκρίσεις και ζητάει πάλι υποταγές.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ χορεύουν στον ρυθμό του σιωνιστικού νεοταξισμού. Τι κακό θα πάθουμε αν δεν συρθούμε σαν τα γουρούνια στην λάσπη των αργυραμοιβών. Με κομμένη την ανάσα  μπροστά από το τελεσίγραφο χρεοκοπίας από την Ευρώπη και άλλα τέτοια σιχαμερά κουραφέξαλα. Με τους τουρκομογγόλους να μας πατάνε λένε φρένο γιατί οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι στην Κύπρο ανήκουν και στα θύματα της κατοχής αδελφούς μας Κύπριους και στους σφαγείς τους Τούρκους που βρωμίζουν με την παρουσία τους την μαρτυρική ελληνική μεγαλόνησο. Μας απειλούν κιόλας με μέτρα αντίδρασης οι απόβλητοι της μογγολικής στέπας.   
Εμείς όμως βαστάμε ακόμη στην εξουσία τους θυρωρούς της νεοταξικής λαίλαπας. Εκείνους που ξέρανε τα ανθελληνικά σχέδια και φυγαδεύανε τσουβάλια τα χρήματα των ανόμων συμφωνιών σε ξένες τράπεζες πρωταγωνιστώντας στις γνωστές λίστες. Ίδιες διαδρομές σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο.
Τώρα όμως είναι η ώρα των Γενναίων Ελλήνων και του γεμάτο όρεξη για ζωή ελληνικού λαού. Ήρθε η ώρα για το νέο ή ταν ή επί τας. Το μέλλον του Έθνους μας βρίσκεται μονάχα στα δικά μας ελληνικά και εθνικιστικά χέρια. Να βγούμε από δανεικές δαγκάνες και να χαράξουμε τους δικούς μας όρους αξιοποίησης του πλούτου για λογαριασμό του Ελληνισμού και μόνον, μη φοβούμενοι ακόμη και τον πόλεμο αν χρειαστεί για τη λευτεριά μας.
Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα χάσουμε. Είναι οι δοσατζήδες που θα χάσουν τους δούλους πολιτικάντηδες που έχουν βάλει ανάμεσά μας για να τους υπηρετούν και ταυτόχρονα θα βρεθούν εκτεθειμένοι μπροστά στους σχεδιασμούς τους δίχως τα ανόητα διχαστικά διλήμματα που μας θέτουν. Μια αδέσμευτη και εθνικιστική Ελλάς θα άρει τις δεσμεύσεις προς πάσα συμμαχική τάχα κατεύθυνση και έτσι οι «εταίροι» θα αναγκαστούν να ξιφουλκίσουν ο ένας ενάντια στον άλλον μπροστά στην ενδεχόμενη απώλεια του σύγχρονου ελληνικού χρυσόμαλλου δέρατος για το ποιος θα το κερδίσει.
Τότε η Τουρκία μαζί με τις απειλές της θα πάει στον πάτο σαν κινηθεί εναντίον μας. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μέσα από τον αναγεννημένο ρόλο τους ως φυσική αριστοκρατία και δόρυ της Φυλής μας θα δώσουν τις πρέπουσες απαντήσεις στους τουρκομογγόλους χαράσσοντας την πορεία προς τις αλύτρωτες πατρίδες. Οι δε γυρολόγοι που την σπρώχνουν εναντίον μας και οι λοιποί χρυσοθήρες θα την αποτελειώσουν αφού θα τους κόβει την θέα προς τον ενεργειακό παράδεισο για να φαγωθούν ύστερα μονάχοι τους.
Είναι λένε η Κύπρος πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από το ευρώ. Έπειτα θα ακολουθήσει η Ελλάδα και μετά τέλος η ευρωζώνη. Πολύ ωραία λοιπόν, θα βγούμε από την νομισματική φυλακή της παγκοσμιοποίησης που γι’ αυτήν φτιάχτηκε. Ναι λοιπόν, πρέπει να το πράξουμε. Βγαίνουμε από τα μνημόνια και έτσι φεύγουμε από τα κάτεργα για να φτιάξουμε αληθινή ελληνική ανάπτυξη. Αυτό που μας λένε άλλωστε θα γίνει, η ευρωπαϊκή ζώνη θα φύγει από τη μέση για να έρθει η παγκόσμια και αντίχριστη διακυβέρνηση. Να βγούμε λοιπόν μόνοι και πρώτοι, να επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στα δώδεκα μίλια, να χαράξουμε την ΑΟΖ και να ενωθούμε έτσι με την αγαπημένη Κύπρο Μας.
Πολύ σωστά ομίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος που θέτοντας την εκκλησιαστική περιουσία στη διάθεση της σωτηρίας της Κύπρου είπε πως πρέπει να υποθηκευτεί ο γεωφυσικός πλούτος της μεγαλονήσου μέσα σ’ ένα ομόλογο που θα βγάλει από το χρέος την Κύπρο. Και ακόμη πως μέσα από την ομαλή έξοδο από την ευρωζώνη πρέπει να πατήσουν πόδι και οι ελληνικές κυβερνήσεις. Με τη μόνη διαφορά πως η ελλαδική κυβέρνηση και το νεοταξικό καθεστώς «μας» πρέπει να πάρουν πόδι με τα καμώματά τους να δέχονται γερμανικά τηλεφωνήματα για ελλαδικά κουρέματα και απολύσεις και με τα γλειψίματα και τα ταξίματα στα σιωνιστικά φόρουμ για την περιστολή της Χρυσής Αυγής και του Ελληνικού Εθνικισμού.
Την ώρα που οι «περιούσιοι» έμποροι των εθνών ζητούν την φίμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε συναγωγές και δωμάτια ξενοδοχείου, οι Τούρκοι μας στέλνουν το ηχηρό τους χαιρετισμό. Με το ωκεανογραφικό BILIM 2 να εισέρχεται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου τάχα για έρευνες, αμφισβητώντας επί της ουσίας τα δικαιώματα και την ελληνική κυριαρχία των νησιών μας. Με το ερευνητικό σκάφος CUBUKLU να βγαίνει για έρευνες στις περιοχές νότια της Σαμοθράκης και δυτικά του Αι Στράτη όταν ο διαβόητος Πάγκαλος δηλώνει σε σκοπιανή εφημερίδα ότι τα Σκόπια μπορούν να ονομαστούν όπως θέλουν αφού το ζήτημα έχει κλείσει!
Κι όλα αυτά ενώ η τουρκική κορβέτα BAFRA έφτασε έως την ανατολική ακτή της Αττικής με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να την τρέπουν σε φυγή και να βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους επιχειρησιακής ετοιμότητας ακόμη και για πολεμική σύγκρουση. Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν ξεπουλήσει πατρίδα και λαό μολογώντας το ξετσίπωτα.
Οι δημοσιογραφικές παλλακίδες του Συστήματος κάμουν ντοκιμαντέρ λένε για να δείξουν στους Έλληνες μαθητές πως για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων φταίει τάχα το ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και στην τοπική της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι έσκασε βόμβα. Ενώ το καθεστώς ολάκερο, από τα κόμματα έως την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και δικαιοσύνη έπεσαν επάνω στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κατίδη γιατί χαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδος του με τρόπο ελληνικό και δωρικό.
Ουαί ημίν υποκριτές και Φαρισαίοι ανεφώνησε ο Χριστός μας προς τους εμποράκους σταυρωτές Του και το ίδιο θαρρώ πως πρέπει να πούμε στους δεσμώτες και αποπροσανατολιστές των Ελλήνων. Στις ελληνικές φυλακές οι εξεγέρσεις από λαθρεποίκους εγκλείστους δίνουν και παίρνουν όπως και η εγκληματικότητα στην κοινωνία. Τα ελληνόπουλα λιποθυμούν διαρκώς στα σχολεία και μάλιστα στον σιτοβολώνα της επαρχίας έως και τα Δωδεκάνησα.
Στο λεγόμενα «χρέη» των πολιτών προς το δημόσιο των μνημονίων για να μπαίνει λέει ο πολίτης σε καθεστώς ρύθμισης οφειλής πρέπει να διαπιστώνεται εκ των προτέρων ότι θα μπορέσει να ξεπληρώσει όλες τις μηνιαίες δόσεις. Αλλιώς δεν θα μπαίνει σε καθεστώς ρύθμισης. Δώσε ή πούλα και μείνε στο δρόμο λένε οι εκτελεστές του ντόπιου νεοταξισμού στο λαό μας!
Το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντίθετη με το Σύνταγμα και την ευρωπαϊκή σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα την δέσμευση περιουσιακών λογαριασμών και καταθέσεων. Με τις καταθέσεις βέβαια να είναι άγνωστο γράμμα για τους περισσότερους Έλληνες. Και το υπουργείο οικονομικών να ψελλίζει κάποια «διάψευση» για την πρόσβαση σε τραπεζικά δεδομένα.
Όμως οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουν ραγιάδες εξαθλιωμένοι για να μην γυρέψουν ανατροπές εθνικές και νικηφόρες αντάρες απέναντι στους εχθρούς του Γένους. Και έτσι ετοιμάζουν οι δωσίλογοι επιτροπές λένε που θα χαντακώσουνε τις αποδοχές των Ελλήνων εργαζομένων δίχως να υπολογίζουν συμβάσεις.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει συνάψει μια και μόνη σύμβαση, αυτή με τον ελληνικό λαό. Έχει δώσει όρκο ιερό στο Θεό πως θα λευτερώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και ακόμη πως πάσα σπιθαμή της ελληνικής γης μαζί με τους ενεργειακούς χυμούς της θα δώσει πνοή δημιουργίας μονάχα στο Ελληνικό Έθνος. Όποιος σύμμαχος μάς σεβαστεί, θα τον σεβαστούμε κι εμείς. Όμως καμία συμμαχία δεν είναι ανώτερη από το μέλλον και την ισχύ των ενωμένων Ελλήνων που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για την Τιμή της Μεγάλης Ελλάδος που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου