Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ο γραικυλισμός και ο νεογενιτσαρισμός στο απόγειό του - Μπουτάρης: Είμαι αδερφός με τους τούρκους!


Την Άγκυρα επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο νεογενίτσαρος και για κακή μοίρα της Θεσσαλονίκης δήμαρχος, Ι. Μπουτάρης, στο πλαίσιο του «Ελληνοτουρκικού Φόρουμ Τουρισμού». Και σ’ ένα απίστευτο κρεσέντο γραικυλικού οθωμανισμού, δήλωσε «αδερφός με τους Τούρκους» και διατράνωσε τη θέλησή του για αποκατάσταση των μνημείων της οθωμανικής κατοχής της Θεσσαλονίκης! 

Ιδού τα χάλια του: «Σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη έχει ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδόμησης της πλατείας Ελευθερίας, απ’ όπου ξεκίνησε το κίνημα των Νεοτούρκων, καθώς και το Μέγαρο, όπου έμεινε εξόριστος ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ ο Β΄, καθώς και άλλα οθωμανικά μνημεία. Θεωρώ τον εαυτό μου αδελφό με τους Τούρκους…»

 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ L.S.D. ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙΣ OYTE ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥ ΜΑΝΤΣΟΥ. . 
 
ygro-pyr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου