Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΟΡΘΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ, ΕΥΘΥ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ




ΑΘΗΝΑ 3-3-2013.
Η σφοδρή αναμέτρηση με τους εφιάλτες και τους επικυρίαρχους εισβολείς πρέπει αναμφισβήτητα να είναι η τελική απόφαση του Γένους μας. Απόφαση στερεή και γρήγορη. Το καλεί η Πατρίδα και το μέλλον του Έθνους. Η προάσπιση της Γης των Πατέρων και η κληροδότηση υγιούς προτύπου Έλληνα στα παιδιά μας. Το πρότυπο εκείνο του διανοούμενου πολεμιστή που μεταφράζει εύκολα το μελάνι και τις διδαχές με το αίμα και την ανόρθωση πατρίδος απόρθητης από τον εχθρό.
Μας ζητούν οι επικυρίαρχοι δια των συνειδητών ενεργειών των προδοτών του κατοχικού καθεστώτος να δεχτούμε το βάθεμα της εξαθλίωσης και της πείνας. Να ζήσουμε με μισθούς που θα ανοίξουν το δρόμο στην αρπαγή των σπιτιών μας, στην ουσιαστική ανεργία, στον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, στην ανεργία, στις περισσότερες αυτοκτονίες. Μας λένε οι ψευτοευρωπαίοι όσα έχουν διατάξει τους πολιτικάντηδες πιο πριν να πουν για την καταπολέμηση του ρατσισμού και την ανάπτυξη μιας Ελλάδος που θα ανήκει σε σιωνιστές τοκογλύφους και λαθρομετανάστες.
Οι εθελόδουλοι ραγιάδες όχι μονάχα συμφωνούν στην κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας αλλά αποδέχονται τη διαμήνυση απεσταλμένων των νεοταξικών αφεντικών τους εντός Ελλάδος περί των αποδεκτών και των απορριπτέων συμμαχιών της πατρίδος μας. Μας λέγουν οι δυνατοί της Εσπερίας πως δεν πρέπει να δώσουμε τον ενεργειακό τομέα στη Ρωσία αλλά στα αρπακτικά τους χέρια. Έτσι λένε οι Αμερικανοί όταν οι Φραντσέζοι μας στέλνουν τρόπους και ανθρώπους για να βγάλουμε τον πλούτο τον ελληνικό κατευθείαν στα χέρια των πατρόνων του ντόπιου νεοταξισμού. Κι όλα αυτά όταν η Τουρκία ξαμολιέται σε έρευνες και πολεμικές προεργασίες σε βάρος μας.
Τώρα λοιπόν έφτασε η ώρα Τρανών Ελλήνων Προγόνων να μιλήσουν μέσα από τα λόγια και τις πράξεις Άξιων Ελλήνων Απογόνων. Να πούμε πως δεν παίρνουμε το ψωμί μα και την εθνική γνώση και αυτογνωσία μακριά από τα παιδιά μας. Δεν θα τους μάθουμε μήτε την άρνηση της Φυλής τους μήτε την λιποταξία και την παράδοση της πατρίδος σε ξένες επιδιώξεις. Η ελληνική γη και εργασία είναι έννοιες αδιαχώριστες και συνυφασμένες με το αίμα, την ψυχή και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Μένουν στα δικά του χέρια και ρυθμίζονται μονάχα με γνώμονα τις δικές του ανάγκες.
Αλλά και η Ελλάς αναγνωρίζει μονάχα μια σημαία και ένα εθνικό συμφέρον. Την αιματοβαμμένη γαλανόλευκη με τον τιμημένο σταυρό στη μέση και την ελληνική εθνική επιδίωξη και αποστολή για υποταγή των βαρβάρων, για τράνεμα, για χάραξη κυριαρχίας και συνόρων που αποπνέουν γερές ανάσες και δικαιοσύνη. Στην πατρίδα των πολιτισμών και των ηρώων που αρέσκονται στην αναζήτηση και την κατάκτηση του καινούργιου και του ωραίου, μας αρέσει η γη που πατάμε να μας δίδει άνεση και να μας θρέφει με επάρκεια. Να είναι όλοι οι Έλληνες λεύτεροι, να διοικούμαστε από δικά μας παιδιά, να κάνουμε πράξη όσα μας είπαν οι φιλόσοφοι ως πιστοί πολεμιστές της Ελληνικής Φυλής.
Είμαστε εργατικοί και δίκαιοι. Είμαστε λαός ειρηνικός που ξέρει πολύ καλά ποτέ πρέπει να σηκώσουμε το λάβαρο του πολέμου. Αγαπούμε τον άνθρωπο και είμαστε αυτό ακριβώς που δεν θέλουν οι εχθροί του ελληνισμού μας. Είμαστε Εθνικιστές και Φυλετιστές. Αυτό σημαίνει πως απορρίπτουμε τον ρατσισμό των ανθελλήνων σε βάρος των Ελλήνων και την ξενοδιοίκητη Ελλάδα του ψευτορωμέϊκου δίχως Έλληνες. Αγαπούμε πάρα πολύ τη ράτσα μας την ελληνική και πιστεύουμε πως η πατρίδα μας της ανήκει ολοκληρωτικά.
Αγαπούμε πάρα πολύ το Θεό των Πατέρων μας και ακολουθούμε τον Ορθό Λόγο Εκείνου που πάντα μας στήριξε στις δύσκολες στιγμές του Γένους μας. Και όπως ακριβώς δεν γκρεμίζουμε τα τείχη προς χάριν της παγκόσμιας διακυβέρνησης των γυρολόγων εμπόρων των εθνών, έτσι ακριβώς δεν γκρεμίζουμε τους ναούς και τα θυσιαστικά βήματα της πατρίδος μας προς χάριν των αντίχριστων ρουφιάνων της αθεΐας και του μισελληνισμού.
Κοιτάζουμε στα μάτια τα παιδιά μας και φέρνουμε στο νου όσα τους μάθαμε. Πως ο πολιτισμός και ο ηρωισμός είναι έννοιες που γεννήθηκαν σε τούτο τον τόπο και αποτελούν ιερό χρέος απαράγραπτο όλων των Ελλήνων σαν φανεί απειλή και σαν δοθεί το έναυσμα να δοξαστεί η πατρίδα. Και ακόμη πως η Ελλάς έχει γεννηθεί για να σκορπίζει φως και δύναμη, να καθίσταται μεγαλύτερη και καλύτερη κι όχι μικρότερη και χειρότερη.
Οι δε νεότερες γενιές ασκούμενες ομοίως και αόκνως σε πνεύμα και σώμα, στo σχολείο και στο γυμναστήριο, έχουν μόνο προσανατολισμό να γίνουν καλύτερες των προγόνων τους, συντρίβοντας εκείνους που θα ζητήσουν το δικό τους θάνατο και την προγονική ατίμωση. Και οι γυναίκες μας, τρυφερές σύζυγοι μα και άξιες αμαζόνες στο πλευρό μας, ζητούν το ευθύ βλέμμα μας να συναντήσει το ορθό ελληνικό παράστημα.
Δεν θα φοβηθούμε τις όποιες απειλές και δεν θα βάλουμε αρνητικές σκέψεις. Θα αποκόψουμε την προδοσία, θα αποδιώξουμε τους κλέφτες του ιδρώτα μας, θα βαστήξουμε τον πλούτο της γης μας μακριά από τυχοδιώκτες εισβολείς. Εργασία και Γη μονάχα σε Έλληνες. Και εθνική κυριαρχία με εθνικιστικό λόγο και στρατιωτικές λόγχες μονάχα στη Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου