Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

.

Βγάζουν γλώσσα όλοι οι μολυσμένοι σκύλοι και οι απόβλητοι της οικουμένης. Αυτοί που δεν έχουν καμία απολύτως θέση στον πολιτισμένο κόσμο των ελευθέρων εθνών και δεν δικαιούνται να μιλούν ενάντια στο ελληνικό έθνος δίχως να τους κοπεί ευθύς αμέσως η γλώσσα. Οι ψευτοευρωπαίοι, οι τουρκομογγόλοι και τα «περιούσια» αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Βρίσκουν βέβαια πεδίο ανοικτό από τους ριψάσπιδες προδότες του ελληνισμού μας, τα πολιτικάντικα ελληνόφωνα δουλικά τους. Και έτσι είδαμε τις μετάνοιες του Ισραήλ προς την Τουρκία σ’ έναν έρωτα που ποτέ δεν έσβησε, τον Έλληνα πρωθυπουργό να ετοιμάζεται να μεταβεί από το ελληνοτουρκικό στο ελληνοϊσραηλινό διακυβερνητικό συμβούλιο και τις παλινωδίες της κυπριακής «ηγεσίας».  
Και μέσα στον απόηχο της «ευρωπαϊκής» οικονομικής εισβολής στην Κύπρο είδαμε τις τουρκικές φυλλάδες να βάζουν χάρτες της μεγάλης Τουρκίας μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Άγκυρα να προειδοποιεί πως αν η Κύπρος οικειοποιηθεί τον πλούτο της για να βγει από το τέλμα θα συμβεί μια νέα κρίση.
Το μέγα ζητούμενο για σύσσωμο το Ελληνικό Έθνος είναι η απόφαση που πρέπει να ληφθεί και ο αγών που πρέπει συνακόλουθα να αναληφθεί για την επίτευξη της αληθινής εθνικής μας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας. Διότι το μέγιστο αγαθό που έχει δικαίωμα να γεύεται κάθε ευνομούμενο έθνος, αυτό της ελευθερίας, αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι πως συνδυάζεται με την αναγκαία και επιβεβλημένη πλέον εθνική αντεπίθεση προς αποκατάσταση της φυσικής Ελλάδος.
Δεν είναι δυνατόν να δίδει η Ελληνική Φυλή το αίμα των παιδιών της απέναντι σε όλα τα θεριά της πλάσης για να σκλαβωθεί εκ νέου και εκτεταμένα με τα γρόσια της προδοσίας. Δεν είναι δυνατόν να απειλούμαστε αν κάμουμε χρήση των γεωφυσικών μας χαρισμάτων και να παραδίδουμε την πατρίδα και τις ψυχές για τις οποίες αγωνίστηκαν οι τραντέλληνες ήρωες της ΕΟΚΑ του Αρχηγού Γρίβα Διγενή στον απελευθερωτικό τους αγώνα.
Ήρθε η ώρα να αποδώσουμε τις Τιμές που αρμόζουν σε κείνη την σπουδαία γενιά Ελλήνων. Να φέρουμε στο προσκήνιο το αληθές νόημα του αγώνα της ΕΟΚΑ και να συνεχίσουμε με προσήλωση στον ίδιο σκοπό εκείνη την σύγχρονη παλιγγενεσία. Σκοπός ήταν και είναι η Ένωση της Κόρης Κύπρου με την Μάνα Ελλάδα.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχει ζήτημα χρημάτων. Υπάρχει μέγα ζήτημα εθνικού χρέους να δικαιωθούν οι θυσίες των παλικαριών της Φυλής και προγόνων μας. Να διωχθούν βάρβαροι και δωσίλογοι από τη γη και τα νερά μας. Να σηκωθούν τα λάβαρα της Ελληνικής Φυλής στην γη του Ευαγόρα. Και έπεται συνέχεια.
Την 1η του Απρίλη του 1955 η ελληνική μεγαλόνησος συγκλονιζόταν από τις εκρήξεις της φάλαγγας Ελλήνων ελευθερωτών. Οι Άγγλοι κατακτητές και ο κατοχικός διοικητής τους σάστιζαν από το θάρρος των επαναστατών. Χαρακτήρισαν με άμετρη αλαζονεία το θάρρος θράσος και είπαν τους Έλληνες επαναστάτες «τρομοκράτες». Ταύτα έπραξαν με θράσος χιλίων πιθήκων οι τρομοκράτες αποικιοκράτες επιδιδόμενοι σε κυνήγι και κρεμάλες σε βάρος της θρυλικής ΕΟΚΑ και των μαχητών της.
Όμως δεν κατόρθωσαν να αγγίξουν την καρδιά των ηρώων. Η λευτεριά άλλωστε είναι ακριβή και κερδίζεται μονάχα με το αίμα αποφασισμένων για αληθινή ζωή πολεμιστών κι όχι με παζάρια και μνημόνια. Ο Πενταδάκτυλος και κάθε κυπριακή κορφή έγιναν το σπίτι και η βάση εξορμήσεως των παιδιών του Γεωργίου Γρίβα – Διγενή.
Νέοι άνδρες, γεμάτοι πάθος και αγάπη για τον τόπο τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, άφηναν τα σπίτια τους για να πάρουν το μονοπάτι της θυσίας. Μαθητές συνέδραμαν τον αγώνα με κάθε τρόπο. Οι διαδηλώσεις ήταν καθημερινές και το αίτημα πάγιο. Έξω οι κατακτητές και οι βάρβαροι, Άγγλοι και Τούρκοι. Κύπρος ελεύθερη μονάχα ελληνική. Και οι διαδηλώσεις φτάσανε έως την Αθήνα βουτηγμένες σε ελληνικό αίμα αφού οι συμβιβασμένες ηγεσίες δεν ακολουθούσαν τον λαό.
Όμως οι συμβιβασμοί δεν γεννούν λευτεριά αλλά προδοσία και αναισχυντία. Και το Έθνος μας δεν έχει ανάγκη από ψευτοεθνάρχες. Έχει ανάγκη από πολεμιστές της Φυλής σαν τον Γρίβα, τον Αυξεντίου, τον Καραολή, τον Παλληκαρίδη και όλους τους συναγωνιστές τους που ανεβαίνανε στο ικρίωμα υμνώντας την πατρίδα και περιφρονώντας το θάνατο. Στις απειλές απαντούσανε με σφαίρες και στην δεσποτεία των αχαμνών μισελλήνων προτάσσανε τη δύναμη για την ανάσταση της κραταιάς Ελλάδος.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν κάμει βήμα πίσω από τον κύριο και πρωταρχικό σκοπό. Κι αν τώρα θέλουν κάποιοι να μας κάνουν να πεινάσουμε και να ατιμωθούμε χάνοντας γη και ψυχή στηρίζοντας τους απογόνους κείνων που πρόδωσαν τους αγωνιστές της λευτεριάς, εμείς είμαστε οι απόγονοι των ηρώων και θα πολεμήσουμε για την εθνική μας αξιοπρέπεια ζώντας ευχαρίστως λιτά και απέριττα.
Δεν ζητούμε μια κηδεμονευόμενη ψευτοανεξαρτησία σαν αυτήν που γυρεύουν οι νενέκοι προσβάλλοντας το αίμα των ηρώων της ΕΟΚΑ. Ζητάμε την Μεγάλη Ελλάδα, τα εδάφη μας, τα προσκυνήματα που ύψωσαν έως το Θεό οι Εθνομάρτυρες. Ζήτω οι Αθάνατοι Ήρωες της ΕΟΚΑ! Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς! Κύπρος – Αιγαίο Μέτωπο Ενιαίο!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου