Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΑ ΠΟΝΤΟ




ΑΘΗΝΑ 25-4-2013.
Η Ελλάς δεν πρόκειται ακολουθήσει την προς Άδου κάθοδον που επιθυμούν οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου. Η Ελλάς προορίζεται να στείλει στον Άδη τους μισητές της που κλέβουν τα παιδιά και τη γη της. Είναι ελευθερώτρια, επαναστάτρια και κοσμοκρατόρισσα που θα σκορπίσει τα σκοτάδια και θα επιστρέψει δια παντός πλέον στην Γη των Πατέρων μας.
Αλλάζουν, λέγουν κάποιοι, πολλά γύρω μας. Συνομιλούν πρώην τάχα μου εχθροί μεταξύ τους. Οι υδρογονάνθρακες και οι αγωγοί τους μεταβάλλουν διαρκώς τις διαδρομές τους σύμφωνα με τα «περιούσια» κέφια και τους τουρκομογγολικούς τεμενάδες. Και οι τόκοι χορεύουν νεοταξικούς χορούς πάνω από τα κεφάλια μας. Χορούς και φόρους κεφαλικούς. Επεδράμουν προς την «δημοκρατική» Ελλάδα και μας φέρνουν μεταξύ άλλων τα Τζαμιά τους.
Κάνετε όρεξη ανθρωποειδή πως θα πετύχετε τάχα την ποδηγέτηση τής Ελλάδος μας. Τον δρόμο προς την ανεπίστρεπτη δική σας κόλαση ανοίγετε. Τελειώνουν τα ψωμιά των δικών σας ανθρώπων. Ξέρετε εσείς, το ψευτορωμέϊκο εννοώ. Η Εθνικιστική Ελλάς που έρχεται έχει άλλο δρομολόγιο.
Ο δρόμος μας περνάει από τις προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες και φτάνει στον Τραντέλληνα Πόντο Μας. Έχει για στρατοκόπους λεβέντες Έλληνες Επαναστάτες και Πολεμιστές της Φυλής μας που σπάζουνε τις αλυσίδες των αδερφών μας, παίρνουν ευλογία στην πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία και αποκαθιστούν τα εθνικά μας σύνορα φιλώντας τα καθαγιασμένα χώματα του μαρτυρικού Πόντου.
Ακούμε συχνά λόγους για τα ελληνικά μνημεία. Αφουγκραζόμαστε τους Κρυπτέλληνες που στέκουν με περίσσεια υπομονή και ακόμη μεγαλύτερη πίστη προσμένοντας τη γαλανόλευκη σημαία να φανεί στον τόπο τους. Τις λειτουργίες που φέρνουν τα μηνύματα των καιρών, όπως αυτές στην Παναγία Σουμελά. Και από την άλλη μεριά βλέπουμε τις ελληνοτουρκικές συνομιλίες για το σβήσιμο τού αίματος και την τουρκοποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων. Την συνύπαρξη των λαών και άλλες βέβηλες αηδίες.
Τα μηνύματα των καιρών φέρνουν τον χαλασμό και τις ανατροπές το δίχως άλλο. Ανατροπές όμως που έχουν να κάνουν με την κατακρήμνιση των αδικιών και την αποκατάσταση τού δικαίου. Φέρνουν τον χαλασμό κατοχών και κακοδοξιών. Διότι το Αίμα των Ηρώων και των αδικοχαμένων αθώων υπάρξεων είναι πύρινη ρομφαία για τους εχθρούς μας και κάλεσμα στα όπλα για Γενναίους Έλληνες. Το χρέος να φύγουν πια τα δάκρυα από το πρόσωπο της Μάνας Ελλάδος που θα αγκαλιάσει τα παιδιά της στην χιλιοδοξασμένη γη του ποντιακού ελληνισμού.
Όχι λοιπόν, δεν είναι η επανεμφάνιση των βρικολάκων τής οθωμανικής αυτοκρατορίας αυτή που θα επικρατήσει. Είναι ο θρύλος τού Μαρμαρωμένου Βασιλιά που θα πάρει πνοή ζωής. Είναι η Ρωμανία που θα ανθίσει πάλι απλώνοντας τις φτερούγες της στην Τραπεζούντα, στην Σαμψούντα, σε ολάκερη την αλησμόνητη Ελλάδα τού Εύξεινου Πόντου. Το νέο Εικοσιένα που τόσο σκληρά πρόδωσαν πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι με την μικρασιατική καταστροφή θα βρει το δρόμο προς την Νίκη και τη Δόξα τού Ελληνισμού μέσα από την ανατολή τής χρυσοστόλιστης αυγής τού Λαϊκού Εθνικισμού και τού Ελληνικού Στρατού.  
Οι δολοφονίες και οι εκτοπισμοί των αδελφών μας, τα ολοκαυτώματα τής Φυλής μας θα επιστραφούν στους φονιάδες που δεν θα βρίσκουν τόπο διαφυγής. Φιλίες και συνευρέσεις προδοτικές δεν θα υπάρξουν για να στήσουν γέφυρες ανομίας και συγχωροχάρτια. Το Αίμα μαζί με το πάθος για λευτεριά και μεγαλοσύνη ελληνική νικούν και χρήμα και τόκους και των βαρβάρων τις λόγχες. Η μνημοσύνη των καθαρών Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών είναι άσβεστη και η Σημαία με τον Έλληνα Αετό θα υψωθεί δίδοντας χαρά μεγάλη στο Γένος και αγαλλίαση μέγιστη στις ψυχές των ηρωικών νεκρών μας.
Βαστούν οι Τούρκοι κλειστή την Πύλη όπου κρέμασαν μαζί με τα σιωνιστικά αφεντικά τους τον Πατριάρχη Γρηγόριο. Ψάχνουν τις μυστικές στοές τής Πόλης που θέλουν να την κάνουν πρωτεύουσα των Ηνωμένων Εθνών. Προσπαθούν να κρύψουν από το φως τής αληθείας και τής δημοσιότητας τον Ελληνισμό τού Πόντου που πλημμυρίζει με την παρουσία του τα ελληνικά προσκυνήματα σε κάθε ευκαιρία. Να μην φανεί η ρωμιοσύνη που δακρύζει από χαρά σαν συναντά Έλληνες επισκέπτες. Και επειδή δεν γίνεται να αλλοιωθεί η πραγματικότητα, προσπαθούν να ισλαμοποιήσουν με λαθροσυνάξεις και πολυφυλετισμούς και τουρκικά προξενεία την Ελλάδα μας.
Μάταιος ο κόπος σας κουρελήδες στην ψυχή και φτωχοί στο πνεύμα. Η αλαζονεία σας συντόμευσε το χρόνο τής Ανάστασης τού Ελληνισμού. Τώρα πια η νομοτέλεια των καιρών φάνηκε καθαρά, ξεδιάλυνε ακόμη και για όσους δυσπιστούσαν έως χθες. Απέναντι στο παραμύθι τής μικρής Ελλάδας που σκύβει από τον πόνο και τις πληγές ανατέλλει η Μεγάλη Ελλάδα που θα κλείσει τις εσωτερικές πληγές της και θα δώσει τον όλεθρο στους μισητές της.
Οι χρυσοθήρες που ζητούν πλούτη και παλάτια ανοίκεια και οι Τούρκοι με τα καλά ζωσμένα κόλλυβα δεν έχουν μέλλον. Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις. Οι χρόνοι που θα γενούν πάλι ελληνικές οι πατρίδες μας φτάσανε. Κρούουν την θύρα τής Φυλής μας. Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς θα κάμει το χρέος της. Με τα ελληνικά σπαθιά και την Δοξολογία τής Νίκης στην Παναγία Σουμελά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου