Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ




Η Πατρίδα μας βρίσκεται ενώπιον τής πλέον σημαντικής καμπής τής ιστορίας της και εμείς καλούμαστε να αποδειχτούμε άξιοι Έλληνες αναλαμβάνοντας τις ιστορικές μας ευθύνες. Η συγκυρία τής κορύφωσης των εθνικών και κοινωνικών μας υποθέσεων πρωτίστως και δευτερευόντως των οικονομικών μας προβλημάτων ως απόρροια των πρώτων είναι τρανή απόδειξη πως βρισκόμαστε σε ακήρυχτο μα συντόμως πραγματικό πόλεμο.
Στον πόλεμο όμως πας με πατριώτες πολεμιστές κι όχι με δειλούς και προδότες. Αυτή τη στιγμή όμως στο τιμόνι τής χώρας βρίσκονται οι δειλοί και οι προδότες, πράμα που είναι αφενός μεν επικίνδυνο, αφετέρου δε μέγιστη ύβρη και ατίμωση. Είναι σαν να παραδεχόμαστε πως σαν βιασμένες υπάρξεις πρέπει να παραμείνουμε κάτω από τον σύγχρονο ζυγό τού σιωνιστικού νεοταξισμού!
Μας εμφανίζουν λοιπόν γραικύλοι και ψευτοσωτήρες ως λύση απάντων των προβλημάτων μας την ταχεία οπισθοχώρηση και την εκχώρηση τής πατρίδος μας στα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης και τού οικουμενισμού. Να συλήσουμε με τα χέρια μας, με την ανοχή μας δηλαδή στους άτιμους που το πράττουν, τις εστίες μας, τα Ιερά μας, την Φυλή μας.
Μας λέγουν στο Κυπριακό να γίνει σύσφιξη με τον τουρκικό πύθωνα για να πάει η Άγκυρα στις Βρυξέλλες και η Κύπρος στον δανεισμό πουλώντας λαό και πλούτο! Δώστε χρυσό και πάρτε αέρα κοπανιστό, φτώχια και διαιώνιση σκλαβιάς.
Στην Αλβανία, σ’ αυτό το ψευδοκράτος που έφτιαξε ο νεοταξισμός για να μας κλέψει την Βόρειο Ήπειρο ενώ εμείς σιτίζουμε τους λαθροκατσαπλιάδες παρακρατικούς και εισβολείς σε σπίτια και φυλακές, θέλουν λένε να περάσουν ψήφισμα για την δήθεν γενοκτονία των τουρκαλβανών Τσάμηδων. Πράμα που σημαίνει πως αντί να αναγνωρίσουν τις δολοφονίες των αδελφών μας στα αλύτρωτα ελληνικά εδάφη, μας ζητούν κιόλας την Ελεύθερη Ήπειρο Μας!
Στο ζήτημα των Σκοπίων και ενώ Σλάβοι και Αλβανοί τρώγονται μεταξύ τους, οι ψευτοσύμμαχοι με την συνδρομή τού ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος ετοιμάζουν την μακεδονοποίηση τού μορφώματος που στήθηκε για να λεηλατηθεί η ελληνική Βόρειος Μακεδονία Μας.
Αλλά οι προσκυνημένοι των Αθηνών λεηλατούν την εργασία και τα σπίτια τού λαού μας για να μείνει σκυφτός και άλαλος. Μοιραίος, αυτόχειρας και βιασμένος. Με τα Τζαμιά και τα «περιούσια» κέντρα των «ισλαμικών ανοίξεων» στις γειτονιές μας. Και τους Τούρκους καλά κατασκηνωμένους στη θύρα τής Θράκης και των νησιών μας.
Όμως το Συμβόλαιο τής Ελληνικής Φυλής με την Ιστορία λέει άλλα πράματα. Λέει πως καμία «Ευρώπη» και κανένα χρήμα δεν είναι επάνω από Αίμα, Πατρίδα και Τιμή Ελληνική. Λέει ακόμη το Συμβόλαιο τής Τιμής πως στο εσωτερικό έχουμε χρέος να φέρουμε την ανάπτυξη με τα δικά μας παραγωγικά έργα και πως με τα ιερά ελληνικά όπλα θα θωρακίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία. Και στο εξωτερικό περιβάλλον που είναι η αλύτρωτη Ελλάδα, για την Τουρκία και τα λοιπά μορφώματα έχουμε λευτεριά πάσης ελληνικής γης και αύξηση τής εδαφικής μας επικράτειας.
Τούτο το Συμβόλαιο έχει γραφτεί αντί για μελάνι με το αίμα Ελλήνων Ηρώων. Και το Αίμα των Ηρώων είναι πύρινη ρομφαία που πυρώνει καρδιές ελληνικές και ζεματάει τους βέβηλους. Τώρα πια οι μάσκες πέσανε οριστικά. Τα στρατόπεδα σχηματίστηκαν. Ο φερετζές των ψεύτικων ιδεολογημάτων έπεσε με τις «ευλογίες» και των παγκοσμιοποιητών. Το ένα στρατόπεδο είναι εκείνο των πατριωτών και των πιστών. Και το άλλο στρατόπεδο είναι εκείνο των προδοτών και των απίστων.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει άκρως σημαντική αποστολή να επιτελέσει. Ιστορική ευθύνη βαριά ωσάν την ελληνική ιστορία. Έχει χρέος να το κάμει και θα το κάμει. Να λάβει την ευλογία τού Ζώντος Θεού και να προβεί στην ταχεία ενότητα τού ελληνικού λαού. Να προκαλέσει τον σηκωμό τού Γένους και να πει πως τούτος ο τόπος είναι η Γη των Πατέρων μας και τίποτα άλλο έξω από αυτό. Και έτσι να πετάξει στη θάλασσα όλους όσους λυμαίνονται την Ελλάδα. Ελληνόφωνους, βαρβάρους και διεθνιστές.
Τότε η καθάρια πλέον Ελληνική Φυλή μας θα έχει δημιουργήσει στέρεες βάσεις για προκοπή και λευτεριά. Και το επόμενο βήμα που θα συμβεί είναι ο διωγμός των εχθρών μας από τις προαιώνιες ελληνικές εστίες. Να είστε σίγουροι πως όταν πέσει η άτιμη Τουρκία, τότε το κουβάρι θα ξετυλιχθεί. Θα γίνει σχοινί που θα ξεπαστρέψει όλους όσους μας κουνάνε όπλα και τόκους. Όσοι περισσότεροι μνηστήρες συναθροίζονται στα μέρη και τα καλούδια μας, τόσο περισσότερο θα στραβωθούν μεταξύ τους και τόσο συντομότερα θα ανοιχθεί η γέφυρα που θα περάσει ο Ελληνικός Στρατός.
Θα μεγαλώσει λοιπόν η Πατρίδα μας. Θα γίνει ό,τι έχει πει ο Θεός με τους λόγους των Γερόντων τής Πίστης μας. Φτάνει να καθαρίσουμε τις πλάτες μας από τους μισέλληνες και την καρδιά μας από την μιζέρια και την ηττοπάθεια.
Μια καρδιά από ατόφιο ελληνικό ατσάλι προς δόξα Θεού και Μεγάλης Ελλάδος. Και μια Φάλαγγα Σιδερόφρακτων Πολεμιστών έτοιμων για αντάρα μεγάλη, για την κοσμοκρατόρισσα Ελλάδα, για την Νέα Ρωμανία. Τούτα είναι τα χρειαζούμενα στο Γένος Μας. Σήμανε η ώρα για την χρυσοστόλιστη αυγή τού Ελληνισμού μας. Μεγάλη Ελλάς, Ελληνικός Στρατός, Λαϊκός Εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου