Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ



Το εθνικό ζήτημα της απελευθερώσεως της πατρίδος μας από τους νεοταξικούς πατρόνες και τους βάρβαρους που μας περιστοιχίζουν σκιάζει πλέον εμφανώς την στείρα οικονομική πτυχή των προβλημάτων μας. Η κατάρρευση των «περιούσιων» συμμαχιών και η εμφάνιση της Τουρκίας να επιζητεί καταφανώς μετά την συγκυριαρχία του Αιγαίου την τουρκοποίηση της Κύπρου μας ως κίνηση τάχα σωτηρίας δεικνύουν καθαρά το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάς.
Ο δρόμος αυτός είναι η αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας σε συνδυασμό με την ισχυροποίηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η εισχώρηση στο έδαφός μας παραστρατιωτικών όπως λέγεται ομάδων που προθερμαίνονται με επιθέσεις σε ελληνικές φυλακές, η επιχείρηση νεκρανάστασης σχεδίων νομής εθνικών εδαφών από τους τουρκομογγόλους και η εκτροπή της διπλωματίας των αγωγών στα χέρια των εχθρών μας δεν αφήνει κανένα περιθώριο άλλης ανοχής στους προσκυνημένους πολιτικάντηδες του ντόπιου νεοταξισμού.
Το αδυνάτισμα του εθνικού μας κράτους, η αλλοίωση της ιστορίας μας και του νοήματος των εθνικών παρελάσεων και η επιθετικότητα σε βάρος του εθνικισμού μας δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά ένα νοσηρό σχέδιο προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις του λαού μας και να ανακοπεί η ζωογόνος και υγιής διεκδικητικότητα του Έθνους μας. Αυτό που απλώνουν καθεστωτικοί και βάρβαροι στην πατρίδα μας είναι η μυρωδιά του θανάτου που θέλουν να τη συνηθίσουμε. Να γίνουμε εκ νέου ραγιάδες επί απειλή του αφανισμού μας.
Το κράτος όμως έχει μία και μόνη αποστολή. Να διασφαλίσει την ακεραιότητα του Ελληνικού Έθνους και να το προετοιμάσει για τις μάχες που καλείται αυτό να δώσει ώστε να αρθεί επάνω από τους εχθρούς του. Το ψευτορωμέϊκο ως συνεργάτης τού μισελληνισμού είναι εχθρός που μοιράζεται κοινή φύση και μοίρα με κείνους που μας περιζώνουν. Την μοίρα της πτώσης και της εξόντωσης. Τώρα πλέον είναι καιρός να συζευχτούν η δύναμη των όπλων με την δύναμη της εθνοφυλετικής εγέρσεως.
Εθνική ανασυγκρότηση και σηκωμός εθνικός και στρατιωτικός. Αυτό μας πρέπει τούτες τις ώρες. Το ελληνικό θάρρος θα δώσει τις πρέπουσες απαντήσεις στο νεοταξικό θράσος. Είναι καιρός για Εθνικιστική Διακυβέρνηση ελληνική ενάντια στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση και για ελληνική κυριαρχία ενάντια στις μιαρές συγκυριαρχίες. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αντί για προσκυνοχάρτια στις υψηλές πύλες του νεοταξισμού διαθέτει ελληνικό ξίφος και για στρατηγικούς συμμάχους τής Φυλής μας έχουμε τον ατρόμητο Ελληνικό Στρατό.
Η ώρα της φυσικής αριστοκρατίας του Γένους έφτασε και δεν πρόκειται να μας βρει απροετοίμαστους. Όσες πληγές κι αν έχουν φέρει τα παράσιτα στο Σώμα του Στρατού και της Πατρίδος, η ψυχή του Έλληνα Στρατιώτη έχει μείνει αλώβητη και καθαρή. Όσο κι αν φέρανε μέσα στην εθνική μας επικράτεια πεμπτοφαλαγγίτες γυρολόγους και τα ασπόνδυλα που τους υποθάλπουν, όσοι λαθρεπιβάτες κι αν βρεθούν μπροστά μας και όσα πολεμικά μέσα και τόκους κι αν επιστρατεύσουν, η Ελλάς θα απαντήσει με τα ιερά ελληνικά όπλα και την αγνή φυλετική ψυχή των αγωνιστών της.
Η δύναμη των όπλων είναι η ασφαλέστερη εγγύηση για την διασφάλιση τής ομαλότητας στα ειρηνικά έργα και για την επιβολή τής ισχυρής γεωπολιτικής παρουσίας μας. Η ανάπτυξη είναι ζήτημα τής αξιοποίησης των χαρισμάτων μας με βάση την κοινωνική συνοχή και την εθνική ανεξαρτησία στην άσκηση τής εξουσίας.
Αλλά εθνική ανεξαρτησία σημαίνει πως εσωτερικά δεν παραχωρείς κανένα δικαίωμα «συμμαχικών» παρεμβάσεων και εξωτερικά πως είσαι σε θέση να απελευθερώσεις πάσα σκλαβωμένη ελληνική γη. Να γκρεμίσεις τα συρματοπλέγματα τού εχθρού και να τον εκτοπίσεις καθιστάμενος αναμφισβήτητη Μεγάλη Δύναμη.
Η Ελλάς έχει χρέος ιερό να κρατήσει το εσωτερικό μέτωπο καθαρό και αρραγές. Τα μιάσματα της προδοσίας πρέπει να εκλείψουν ακόμη κι αν έχουν ελληνική λαλιά από βιολογικό σφάλμα της φύσης. Έλληνες και Πατριώτες στην καρδιά του Ελληνικού Έθνους. Ουδείς άλλος. Και στην εξωτερική πολιτική να εφαρμόσουμε επιθετική γραμμή ως μόνη αρμόζουσα για την αξιοποίηση κατ’ αρχήν των γεωφυσικών μας πλεονεκτημάτων.
Αυτή λοιπόν η γνήσια εθνική πολιτική χρειάζεται απαραιτήτως στο πλευρό τής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης τον Ελληνικό Στρατό ως φρουρό τής συνοχής και ορμητική φάλαγγα πυρός. Η φροντίδα της επιχειρησιακής δυνατότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο εξοπλισμός και η λειτουργικότητά τους, η συμμετοχή τους στη λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεων τής Μεγάλης Ελλάδος είναι ζητήματα αιχμής για την επόμενη Λαϊκή Εθνικιστική Διακυβέρνηση.
Οι μεγάλες αποφάσεις υλοποιούνται με την παρουσία ισχυρών δυνάμεων επιβολής. Τούτο πράττουν όλα τα έθνη που εμφανίζονται ως ισχυρά. Ψυχικό σθένος και ισχυρή εθνική βούληση είναι η συγκολλητική ουσία που παίρνει σάρκα και οστά με την ανυπέρβλητη δύναμη των όπλων. Να λες πως πάνω από εμένα δεν βρίσκεται άλλος κανείς παρά μονάχα ο Θεός. Πως θα ζήσεις ή Ελεύθερος και Ισχυρός ή θα σβήσεις παρά να γίνεις σκουπίδι στην χωματερή των άπιστων μισελλήνων.
Η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η ενεργοποίηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι βήματα που οφείλουν να συμβούν ταυτόχρονα και υποβοηθητικά. Ίσως να μην βολεύει τους δημοκράτες των μνημονίων και της παγκοσμιοποίησης. Όμως η Εθνικιστική Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες που πιστεύουν στη λευτεριά των ψυχών και το μεγάλωμα της Πατρίδος. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου