Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Οργή από το νέο αίμα που έχυσαν οι "λάθρο"- Κάτοικοι: "Μέχρις εδώ! Πλέον θα αντισταθούμε"


Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους στην πολυβασανισμένη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς πλέον η εγκληματικότητα και η συνεχής παραβατική συμπεριφορά από την μαφία των λαθρομεταναστών που δρα περίπου ανενόχλητη έχει ως αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να χύνεται ελληνικό αίμα και οι άνθρωποι να είναι απροστάτευτοι μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.
Χθες το βράδυ ομάδα λαθρομεταναστών επιτεθηκε σε πολίτες και εν συνεχεία οι πολίτες εντόπισαν ότι οι επιθέσεις είχαν οργανωθεί από δύο καταστήματα-σημεία που διεξάγεται συστηματικό λαθρεμπόριο, τσιγάρων, προϊόντων μαϊμούδων κλπ. τα οποία οι κάτοικοι ζητούν να κλείσουν.
Σήμερα οι πολίτες έχουν αυτοοργανωθεί σε ομάδες που περιπολούν για την προστασία της λαϊκής αγοράς της Μιχαήλ Βόδα, ενώ για το απόγευμα οι κάτοικοι έχουν οργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μήπως και τραβήξουν την προσοχή των αρχών.
Το τραγικό είναι ότι κάποιοι άλλοι Έλληνες που συστήνονται ως "αντιρατσιστές" έχουν οργανώσει αντισυγκέντρωση προφανώς γιατί δεν μένουν στην περιοχή πέριξ της Ομόνοιας που λαθροκρατείται... Το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το μαχαίρωμα ενός κουρέα από έναν αλλοδαπό, ο οποίος μπήκε μέσα στο κουρείο τον μαχαίρωσε και έφυγε!
Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τεταμένη μέχρι αυτή την στιγμή και υπάρχου φόβοι ότι οι αντιεξουσιαστές και οι λαθρομετανάστες που συντάσσονται μαζί τους θα δημιουργήσουν σοβαρά επεισόδια.
Οι κάτοικοι ζητούν αγωνιωδώς την επέμβαση των αρχών και την περιφρούρηση τόσο της συγκέντρωσής τους, όσο και της περιοχής τους γενικότερα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου