Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Οι σύγχρονοι Ηρώδηδες του Ελληνισμού…

Οι σύγχρονοι Ηρώδηδες του Ελληνισμού…
Και η (παπανδρεϊκή) ΓΣΕΕ στον… «αντιφασιστικό αγώνα»!
Έτσουξε πολλούς υπηρέτες του καταρρέοντος μεταπολιτευτικού (και νυν μνημονιακού…) συστήματος εξουσίας η εύστοχη ερώτηση στη βουλή του συναγωνιστή βουλευτή Η. Παναγιώταρου, για τα ποσοστά Ελλήνων και ξένων παιδιών στους κρατικούς παιδικούς σταθμούς. Μεταξύ αυτών και τους ξεπουλημένους και ξεφτισμένους επαγγελματίες συνδικαλισταράδες της ΓΣΕΕ. Οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση – επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών, με την οποία διαστρέφεται η αλήθεια (με το γνωστό παραμύθι, ότι ο βουλευτής ζητά τα… στοιχεία των παιδιών των αλλοδαπών, ενώ η αλήθεια είναι ότι ζητά στατιστικά και όχι προσωπικά στοιχεία), καταδικάζεται η εθνική πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής και υποστηρίζεται το «δίκαιο» των λαθρομεταναστών:
«Ερωτήσεις ειδικής στόχευσης, και μάλιστα κοινοβουλευτικές, υποκρύπτουν άποψη ''σύγχρονου Ηρώδη'', που μία ευνομούμενη Πολιτεία πρέπει να καταδικάσει. Εφόσον οι αλλοδαποί γονείς έχουν τις προϋποθέσεις που τίθενται για την υποδοχή των δικαιούχων στους παιδικούς σταθμούς δεν μπορεί να αποκλειστεί το παιδί τους από την κλήρωση, ούτε να απομακρυνθεί πριν συμπληρώσει την προσχολική ηλικία λόγω εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, γλώσσας, φυλετικής ή κοινωνικής ομάδας. Ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις του υπουργείου θα θωρακίζουν τη συνταγματική νομιμότητα και δεν θα υπεισέρχονται σε διάθεση στοιχείων προς εκμετάλλευση».
Και δυο λόγια για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Ι. Παναγόπουλο, που εξέδωσε την αισχρή αυτή ανακοίνωση. Ξεκίνησε την πολιτική σταδιοδρομία του από την ακροαριστερή (τροτσκιστική) «τάση» (γκρούπα) «Ξεκίνημα», η οποία λειτουργούσε μέσα στο ΠΑΣΟΚ από το 1975. Στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε με φανατισμό τον Jeffrey, άρα είναι συνυπεύθυνος και για όσα έπραξε στη συνέχεια το αφεντικό του. Εν τέλει «σύγχρονοι Ηρώδηδες» είναι όσοι μας οδήγησαν στο Μνημόνιο, που μεταξύ των άλλων συνεπειών του είναι μικρά παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο νηστικά και να λιποθυμούν από την πείνα! Ας το βουλώσουν, λοιπόν, κι ας μην προκαλούν τον ελληνικό λαό που υποφέρει εξαιτίας τους  οι σύγχρονοι Ηρώδηδες του παπανδρεϊσμού, γιατί δεν τους παίρνει!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου