Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ – ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ




ΑΘΗΝΑ 7-10-2012.
Το κατηγορητήριο του Ελληνικού Έθνους κατά των υπαίτιων της θλίψεως και της υποταγής του λαού έχει μεγαλώσει. Τα πλήγματα που έχουν επιτευχθεί κατά της Ελλάδος αντιβαίνουν τόσο στην έννοια της ελευθερίας όσο και ως προς την έννοια της ελληνικής αντιλήψεως περί της εθνικής κυριαρχίας. Η μαζική φτωχοποίηση των Ελλήνων, η προσβολή και η μετεγκατάσταση του Ελληνικού Στρατού με το ταυτόχρονο κλείσιμο στρατοπέδων που γίνονται κοιτώνες λαθρομεταναστών, η ισλαμοποίηση και οι κραυγές «αντιρατσιστικής διαμαρτυρίας» των λαθροεισβολέων πως θα γίνουν πλειοψηφία αφαιρώντας μας την πατρίδα, η προκλητική κινητικότητα των Τούρκων στη Θράκη μας είναι στοιχεία που δεν ταιριάζουν σε Έθνος αυτοδύναμο.
Η Ελλάς βρίσκεται σε κλοιό και υπόκειται στον κίνδυνο μιας νέας άλωσης. Τοκογλύφοι, βάρβαροι και προδότες πρέπει να λάβουν άμεσες απαντήσεις από τους Έλληνες που ξέρουν να υποτάσσουν τους θρασείς και τις προκλήσεις τους. Ο τύπος του προτεκτοράτου και του ραγιά καταπίπτει μονάχα με την ανόρθωση του ισχυρού Εθνικού Κράτους και του κατακτητή ηγέτη που μετασχηματίζει τους εισβολείς σε γέφυρα επιβολής της δικής του Φυλής.
Πρώτο μας μέλημα είναι να καθαιρέσουμε το ανήθικο και το ξένο στοιχείο που έχουν εισβάλλει στον ιερό και υπέρτατο ναό της εθνικής μας κοινότητας. Να μετουσιώσουμε την οργή του ελληνικού λαού στην ανακατάληψη της πατρίδος από μια σύγχρονη σπαρτιατική φάλαγγα, ικανή να δώσει σχήμα και μορφή στην εθνικιστική κοσμοθεωρία πως εξουσίες, λόγο και παρουσία έχουν μονάχα τα γεννήματα και οι Άριστοι της Φυλής.
Το ένδοξο παρελθόν μας δείχνει το ανοικτό παράθυρο από το οποίο θα εισρεύσει δυνατό και εκτυφλωτικό φως για να ανοικοδομήσουμε αντάξιο παρόν και να εξασφαλίσουμε την Ελλάδα της υπέρτατης ανάπτυξης και επιρροής. Χρειαζόμαστε κατά συνέπεια την Πολιτεία εκείνη που θα στηριχθεί στην Ελληνική Σκέψη και το Ελληνικό Αίμα. Είναι η Εθνική Πολιτεία που σχεδιάζει την δομή του Κράτους επανδρωμένη αποκλειστικά από Έλληνες στην καταγωγή και το φρόνημα, αναπτύσσει τον Πολιτισμό και τους φυσικούς πόρους σε ωφέλεια του λαού και του έθνους, κατευθύνει την εξωστρέφεια της εθνικής κοινότητας στην αντιμετώπιση απειλών και στην δική της διείσδυση στην οικουμένη που ο Ελληνισμός εξανθρώπισε.
Αυτή η ξεκάθαρα Εθνικιστική Πολιτεία θα ενδυναμώσει στην ψυχή της ελληνικής νεολαίας την υπεροχή της εθνικής αυτογνωσίας τσακίζοντας κάθε είδος ξενόφερτου ήθους και μιμητισμού. Τα σύμβολα και οι απαιτήσεις των εχθρών μας μαζί με τις αντιρατσιστικές υποταγές θα καούν από την υπερίσχυση του Ελληνικού Ιδεώδους που θα αρχίσει μέσα από τα σχολεία κιόλας. Η αίσθηση του καθήκοντος διαφύλαξης της πατρίδος ακόμη και μέσα από την αντιπαράθεση των λίγων υπερασπιστών έναντι των πολλών εισβολέων με την αναβίωση του πνεύματος των Θερμοπυλών θα επιστρέψει εκεί που γεννήθηκε και ανήκει, στην ελληνική κοινωνία.
Ο χειρισμός της γνώσης και της πολεμικής τέχνης, η άσκηση για την ενδυνάμωση νου και σώματος, το ταίριασμα ελληνικού πολιτισμού και στρατιωτικής αρετής και δίψας για σεβασμό και υπεροχή θα ενσωματωθούν όπως ακριβώς συνέβαινε στα ένδοξα χρόνια της Σπαρτιατικής Φάλαγγας που αποτελούσε τα ζωντανά τείχη της Πολιτείας. Η ηθική της ορθής πολιτικής διοίκησης με την αξιοποίηση των φυσικών χαρισμάτων και ικανοτήτων της ελληνικής γης και των ανθρώπων της θα φέρουν στο προσκήνιο εκ νέου την ψυχική αρετή και την αξιοπρέπεια απέναντι στον ευτελισμό της ζωής και το ξεπούλημα στη λάμψη ξένου και περιττού χρυσού. Η προσέγγιση με τις νέες συνθήκες και το πολιτικό περιβάλλον θα στηριχθεί στην έννοια της κατάκτησης κάνοντας σαφές πως η υποτελής συναλλαγή είναι αργός θάνατος.
Τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν και κανείς δεν πρόκειται να σου χαριστεί αν δεν φανείς άξιος να το πάρεις στα δικά σου χέρια και αξιότερος να το διαφυλάξεις. Ανέκαθεν το Δίκαιο συντρόφευε και εξακολουθεί να συντροφεύει την Δύναμη. Έτσι ήταν πάντα και έτσι πρέπει να είναι. Τον χρυσό αυτό κανόνα τον γνώριζαν πολύ καλά και τον σεβόντουσαν οι προγονοί μας με το να κρατήσουν τις πύλες της Ελληνικής Πολιτείας κλειστές στις πολυπολιτισμικές σειρήνες. Τηρούσαν το γράμμα του φυσικού νόμου με τους Θεσμούς, τα Ήθη και τις Παραδόσεις στην αποκλειστική διαχείριση καθαρών και εθνοφυλετικών συνειδήσεων.
Η Εθνική Πολιτεία διατηρούσε το θεσμό της φιλοξενίας Ελλήνων κι όχι της ξενηλασίας ξετσίπωτων λαθρεπιβατών. Και έτσι ακριβώς θα ξανασυμβεί στην Ελλάδα του Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος. Τα ελληνικά στρατόπεδα συνέχιζαν το έργο της ελληνικής προπαίδευσης και των γυμναστηρίων διδάσκοντας ευθύβολα χτυπήματα, επεκτατικές σκέψεις και πνεύμα ηρωισμού και αυτοθυσίας για ελληνική λευτεριά και μεγαλείο. Μηδέποτε υποχωρούσαν ή υπέστειλαν σημαία σαν τους τωρινούς γραικύλους. Αλλά η Μεγάλη Ελλάδα της Σπαρτιατικής Φάλαγγας θα επανέλθει στη θέση της μαζί με την καθάρια εθνικιστική της κοσμοθεωρία.
Σαπιορήτορες και εισβολείς των συνόρων θα εξαλειφτούν. Τα στάδια και οι δρόμοι θα μιλούν μονάχα για το μεγαλείο της Φυλής μας. Η θυσία του Λεωνίδα και ο σιδερόφρακτος στρατός της Σπάρτης για ελληνική τάξη πραγμάτων θα ζωντανέψουν στις τάξεις της εθνικιστικής φάλαγγας μονοιασμένων Ελλήνων που θα επιδοθούν με ιερή προσήλωση και άγριο πάθος στο κτίσιμο της Ισχυρής Ελλάδος. Μιας Ελλάδος που εκπέμπει σεβασμό και δέος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

1 σχόλιο: