Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΙΣ 7 ΣΤΗ ΛΕΣΧΑΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ...!!! ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ...

 

Σήμερα στις 19:00 η εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα, αλλά και στην Ελληνική τουρκοφιλία. Σημείο συγκέντρωσης, η συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από την ΛΑΕΔ (Λέσχη Αξιωματικών).

Στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Ελληνισμός δεν ξεχνά ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο των τούρκων, όσα σήριαλ και αν προβάλουν τα ξεπουλημένα κανάλια. Βροντοφωνάζουμε ενάντια στην Ελληνοτουρκική φιλία.

Ξεκαθαρίζουμε ότι το κάλεσμα μας είναι ανοικτό προς όλους τους Ελληνόψυχους. Ανεξαρτήτου πολιτικής ιδεολογίας και κομματικής προσέλευσης. Το κάλεσμα μας είναι εθνικό. Η πλατεία έχει χώρο για όλους μας. Δεν θα ασχοληθούμε με άλλες οργανώσεις και κινήματα που παρουσιάζουν την εκδήλωση ως δική τους. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στους αγνούς πατριώτες που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας. Δεν έχει σημασία ποιος την διοργανώνει, αλλά η παρουσία μας εκεί. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχουν συνδιοργανωτές στην εκδήλωση, αλλά ο καθ ένας που νοιώθει το χρέος να βρίσκεται εκεί, θα το πράξει με την γαλανόλευκη στο χέρι. Πανό και σημαίες πολιτικών κομμάτων δεν έχουν θέση στην εκδήλωση διαμαρτυρίας. Δίπλα στο ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. μπορεί να βρίσκεται ο καθένας μόνο με Ελληνικές σημαίες και φωνή!

Επαναλαμβάνουμε. Απευθύνουμε έκκληση σε κάθε ελληνόψυχο να ενώσει την φωνή του μαζί μας. Είναι η δική σου σειρά αδελφέ να αγωνιστείς μαζί μας. Ούτε τα σχόλια σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ούτε οι κριτικές θα μας πάρουν μπροστά. Άσε τον καφέ και την ξάπλα και εναντιώσου κατά αυτών που θέλουν να σε πείσουν, ότι αυτός που κατέχει την πατρίδα σου με την βία είναι φίλος σου. Δεν δεχόμαστε συγχαρητήρια ούτε θέλουμε τα μπράβο για την κίνηση μας αυτή. Σε θέλουμε εσένα αυτοπροσώπως δίπλα μας να ενώσεις την φωνή σου μαζί μας. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε τι κόμμα ψηφίζεις ούτε τις πολιτικές πεποιθήσεις έχεις. Αν νιώθεις ΕΛΛΗΝΑΣ όμως η συνείδηση σου οφείλει να σε προτρέψει να ενταχθείς στον αγώνα μαζί μας. Υπάρχει και για σένα μια θέση στην μάχη...

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου