Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ




ΑΘΗΝΑ 3-11-2012.
Το νέο μνημόνιο του εγκλήματος και της προδοσίας κίνησε για να έρθει. Όμως είναι τόσο αιμοβόρο που φοβήθηκαν για το σαρκίο τους οι προσκυνημένοι δράστες! Άρχισαν λοιπόν οι παλινωδίες. Όχι εγώ, εσύ! Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στο λαό!
Από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουμε παράλληλα τις φωνούλες εκείνες που ζητάνε να μεγαλώσουν την κομματική τους γειτονιά επισήμως συμπτύσσοντας αυτήν. Θέλουν λέει να αντιμετωπίσουν τον «λαϊκισμό», την αντίδραση δηλαδή του λαού και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, και να διαμορφώσουν γι’ αυτόν τον σκοπό ένα «ευρωπαϊκό» μέτωπο.
Είναι μάλιστα ολούθε τόσο ευρωπαϊκό αυτό το μέτωπο που ο γνωστός Βρετανός Ευρωβουλευτής Φάρεϊτζ δήλωσε ξεκάθαρα πως οι νόμοι που ψηφίζουν και μας έρχονται μετά εδώ για επικύρωση είναι κρυφές εντολές μέσα σε κλειστά γράμματα. Η ενημέρωση που τους παρέχεται είναι ελάχιστη, ο χρόνος «μελέτης» απειροελάχιστος και η διαταγή ξεκάθαρη. Ψηφίστε ό,τι αποφασίσαμε ή τελειώσατε! Αυτό είναι το «ευρωπαϊκό» υπερκράτος που περνάει από τη δική μας εξόντωση.
Ο δε αντιπολιτευόμενος τάχα ΣΥΡΙΖΑ που έχει συνομιλήσει με όλα τα συστημικά φόρουμ και έχει προβληθεί από τον ντόπιο και διεθνή Τύπο με φόρα, δεν επιδιώκει να προκαλέσει εκλογές και δεν αισθάνεται έτοιμος να κυβερνήσει! Προφανώς διότι η εξασφαλισμένη αποδοχή της υποτέλειας τον καλύπτει έναντι του νεοταξισμού ως νέο ευνοούμενο και γιατί περιμένει το ώριμο φρούτο να πέσει στην προσημειωμένη αγκαλιά του.
Στο μεταξύ το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας πέρασε οριακά και με τεράστιες απώλειες. Στο άρθρο βέβαια για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου υπήρξε μειωμένη «αντίσταση» αφού πέρασε με 173 ψήφους. Στα υπόλοιπα όμως άρθρα κάποιοι θυμήθηκαν να πιάσουν το ταμπούρι του «αντιστασιακού» με κορυφαία περίπτωση τις απολύσεις στο δημόσιο.
Όμως στο Ελεγκτικό Συνέδριο κηρύχτηκαν αντισυνταγματικές οι διατάξεις για τις νέες μειώσεις συντάξεων  και την κατάργηση των δώρων και του επιδόματος καλοκαιρινής άδειας, όπως και η αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και λήψη του ΕΚΑΣ. Επισημάνθηκε μάλιστα η συνταγματική επιταγή του σεβασμού και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου. Όμως για το πολιτικό μας σύστημα προέχει η τρόικα και η καταστροφή της Ελλάδος με το ψεύτικο σωτηριώδες προκάλυμμα.
Έτσι λοιπόν η αφαίμαξη συνεχίζεται καθώς ετοιμάζονται, αν πλέον προλάβουν, να βάλουν πρόσθετη φορολογία στους ιδιοκτήτες που νοικιάζουν ακίνητο με την ταυτόχρονη κατάργηση του αφορολόγητου. Αυτό συμβαίνει όταν τα λουκέτα στα μαγαζιά καλπάζουν και τα σπίτια θα μείνουν δίχως θέρμανση μέσα στο κέντρο του χειμώνα με τις παραγγελίες καυσίμων νεκρές. Τα 9,5 δις κεφαλικό φόρο για τους τοκογλύφους όμως τα απαιτούν και στο χέρι όταν αυτό το χέρι κάνει άλλη κίνηση.
Και ενώ ερίζουν τα συνεταιράκια για το ποιος ενισχύει τάχα την «κακιά» Χρυσή Αυγή, έρχονται τα έγγραφα των συμφωνιών του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας να καταδείξουν την άνευ επιστροφής εκχώρηση της ελληνικής περιουσίας στα χέρια τοκογλύφων και «επενδυτών» ένεκα του φκιασιδωμένου και αόρατου χρέους. Το φακέλωμα του λαού από τις εφορίες με στοιχεία από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς συναλλαγών συνεχίζεται και μαζί του η διεκπεραίωση δοσοληψιών πάνω από 500 ευρώ μέσω της νεοταξικής κάρτας που μας έρχεται!
Οι αυτοκτονίες συνεχίζονται από την ανέχεια και την ανεργία που πλήττει τους Έλληνες και τη νεολαία μας. Σε μια περίπτωση ένας 42χρονος συμπατριώτης μας αυτοκτόνησε διότι, αφού εξάντλησε πάσα προσπάθεια ανεύρεσης εργασίας, έτυχε ενός υποκριτικού «ενδιαφέροντος» ενός υπουργίσκου που έπεσε στο κενό μαζί με τον άτυχο Έλληνα. Και στον Άγιο Παντελεήμονα ένας άλλος Έλληνας μαχαιρώθηκε από λαθρομετανάστες μέσα στο μαγαζί του ξεσηκώνοντας δίκαιη λαϊκή οργή. Στις διαμαρτυρίες το μόνο κόμμα που παρέστη ήταν η «κακιά» Χρυσή Αυγή.
Στα εθνικά μας θέματα τουρκόψυχοι δημοσιογράφοι από τη Θράκη Μας συναντήθηκαν στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη με συναδέλφους τους στα πλαίσια του διαβόητου «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης» για να αντιμετωπιστεί είπανε η καταπίεση της φωνής της «τουρκικής κοινότητας»! Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που φρουρούν τους λαθρομετανάστες στην αστυνομική σχολή Κομοτηνής καταγγέλλουν βία εκ μέρους τους.
Στο Διδυμότειχο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου κατέβασαν και έκαψαν μια ελληνική σημαία έξω από τα γραφεία των αναπήρων και θυμάτων πολέμου και στη Ρόδο ο εκεί τουρκόφρονας πολιτιστικός σύλλογος διοργάνωσε την Ημέρα της Μητρικής Γλώσσας τους, της τουρκικής για την τουρκοποίηση των μουσουλμανοπαίδων.
Κι όμως τα στρατόπεδα εξακολουθούν να κλείνουν όπως το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού στο Άργος. Ο δε «περιούσιος» Σόρος ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει ένα ταμείο για την ανοικοδόμηση σπιτιών στην Ελλάδα όπου θα στεγαστούν λαθρομετανάστες! Καθαρή στήριξη στην εποικιστική κατάληψη της πατρίδος μας.
Παράλληλα αντιπροσωπεία της διαβόητης μισελληνικής αλβανικής Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έρχεται στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Stanley στις 4 Νοεμβρίου  για να οργανώσει τα ενταύθα εξτρεμιστικά στοιχεία και να προωθήσει τα ζητήματα ανοίγματος αλβανικών σχολείων και της επιστροφής των δήθεν τσάμικων περιουσιών!
Όλα αυτά όταν ο Στρατός μας κάνει το καθήκον του εντατικοποιώντας τις ασκήσεις της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης και τις συνασκήσεις με το Ρωσικό Στρατό. Αλλά οι γραικύλοι πολιτικάντηδες παρακολουθούν τους Έλληνες Εθνικιστές και οι «προοδευτικότεροι» εξ αυτών ζητούν την κατάργηση των εορταστικών εκδηλώσεων Τιμής και Μνήμης των εθνικών αγώνων και τη δολοφονία της εθνικής μνήμης.
Όταν όλοι τούτοι πουλάνε την Ελλάδα και προσκυνούν τον Νεοταξισμό, το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα καταργήσει τους προσκυνητές της προδοσίας. Ερχόμαστε στην κεφαλή του Γένους για να ελευθερώσουμε Μεγάλη Ελλάδα και Απροσκύνητους Έλληνες!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου