Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αίσχος: Με χρήματα του Ελληνικού Λαού χρηματοδοτούν πορνογραφήματα που υβρίζουν Ήρωες!

Αίσχος: Με χρήματα του Ελληνικού Λαού χρηματοδοτούν πορνογραφήματα που υβρίζουν Ήρωες! 200 χρόνια μετά τον θάνατο των Ηρώων της Εθνεγερσίας του 1821 έχουν αρχίσει οι συνήθεις αποδομητές της Εθνικής Μνήμης, οι αριστεροί, να επιτίθεντε ενάντια στην μνήμη τους. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο, πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος έλεγε ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν ομοφυλόφιλος και τώρα η Λένα Κιτσοπούλου εμφανίζει ένα πορνογράφημα που υβρίζει τον Εθνομάρτυρα Αθανάσιο Διάκο.
Η ίδια, όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα εμπνεύστηκε και παρουσίασε τον ήρωα της Επανάστασης ως βαρύμαγκα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου με τζιν και τσαρούχια, που βρίζει και δέρνει τη γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει, ώσπου εκείνη τελικά τον απατά με Κούρδο λαθρομετανάστη. Στην πορνογραφική φαντασία της «κυρίας» Κιτσοπούλου, ο «κερατάς» Αθανάσιος Διάκος στο τέλος σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του σε ένα έγκλημα πάθους.
Η Ελληνική Πολιτεία θα έπρεπε να προστατεύει τους Εθνικούς Ήρωες μας από τον κάθε «σεναριογράφο» που προσπαθεί να αντικατοπτρίσει την «ιδιαιτερότητα» του σε κάποιον πραγματικά μεγάλο Έλληνα, με την ελπίδα να αισθανθεί καλύτερα με τον εαυτό του. Αντ’ αυτού και ενώ το έργο επρόκειτο να σταματήσει να προβάλλεται από το Φεστιβάλ Αθηνών, συνέχισε η προβολή του κατ’ εντολίν της Νέας Δημοκρατίας που ήρθε μετά από απαίτηση της ΔΗΜΑΡ.
Όλα αυτά με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, τον οποίο και ξεζουμίζει η εθνοπροδοτική συγκυβέρνηση με την φοροαρπακτική πολιτική της. Οι «κύριοι» της «δεξιάς» καλύτερα θα κάνουν να σταματήσουν να επιδοτούν με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού τοιαύτα αισχρά και άρρωστα πορνογραφήματα, προκειμένου να εξοικονομήσουν τους πόρους που λένε ότι θέλουν. Ας ακούσουν μια φορά (έτσι για αλλαγή...) τις προσταγές του Ελληνικού Λαού και όχι τις αντίστοιχες της παγκοσμιοποιητικής ελίτ που αδημονεί για τον θάνατο της Πατρίδας μας και του Λαού μας.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου