Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ




Η ύπαρξή μας υπεράνω των ανθελλήνων. Η ζωή και η λευτεριά μας ενάντια στους μακελάρηδες τού νεοταξισμού. Το μεγάλο διακύβευμα είναι μπροστά μας και δεν σηκώνει πολιτικές συμμαχίες και κουβέντες στις κάλπες και βουβαμάρα μετά το χαμήλωμα των φώτων.
Ο κόσμος ψάχνει ριζοσπαστικές λύσεις απέναντι σε ένα κράτος που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες τού ελληνικού έθνους. Στα νοσοκομεία τής χώρας οι ασθενείς αφήνονται στην τύχη τους και οι μηχανικές υποστηρίξεις υπολειτουργούν, γιατί το ψευτορωμέϊκο κάνει οικονομίες προκειμένου να πληρώσει τούς διεθνείς δυνάστες – δανειστές. Και στα διόδια, η διέλευση στο πατρογονικό σπιτάκι των παππούδων κοστίζει χρυσάφι για να θησαυρίσουν οι διαπλεκόμενοι προπαγανδιστές τού κατοχικού καθεστώτος.
Στη Γερμανία ερίζουν για τον χρόνο των νέων δανεικών και των νέων μνημονίων που θα στηρίξουν τάχα την Ελλάδα στα χρηματοδοτικά κενά και την δήθεν καταπολέμηση τής ανεργίας που σπέρνουν τα αιματηρά φοροκλεπτικά μέτρα προστατών και εκδιδόμενων τού διεθνούς και τού ντόπιου πολιτικαντισμού. Αν θα τα δώσουν πριν ή μετά τις Ευρωεκλογές, υπό τον φόβο τής σίγουρης επέλασης τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Στην Κύπρο Μας ανέλαβαν να συντονίσουν την τουρκοποίηση και σιωνιστικοποίηση τής Μεγαλονήσου μας, ο αντιπρόεδρος και ο υπουργός εξωτερικών των Αμερικανών. Ο δε Μπαρόζο κάλεσε από τις Βρυξέλλες όλες τις πολιτικές δυνάμεις τής Κύπρου που εκφράζουν πλέον τον εαυτό τους και τα παγκόσμια αφεντικά, να στηρίξουν ολομέτωπα τον πρόεδρο Αναστασιάδη. Και πάλι υπό τον φόβο τής ανόδου των εθνικιστών αδερφών μας.
Δεκάδες ελληνικές παραγωγικές μονάδες οδηγούνται καθημερινά στο κλείσιμο, αδυνατώντας να πληρώσουν τα ασήκωτα χαράτσια και τις λοιπές οικονομικές τους υποχρεώσεις σε κράτος, τοκογλύφους και προσωπικό. Μιλάμε για ζωτικούς παράγοντες τής οικονομικής ζωής και τής καθημερινότητας που άλλοτε σφύζανε από ζωή και σαρώνανε στις εξαγωγές, όπως η υαλουργία, η χαλυβουργία, η κλωστοϋφαντουργία και τα ναυπηγεία. Αλλά τώρα κλείνουνε για να πάρει το μήνυμα η τρόικα, όπως ομολογεί το υπουργείο «ανάπτυξης».
Θέλουν να μην παράγουμε ούτε γυαλί ούτε σφαίρες. Να μην έχουμε φαγητό και φάρμακα για να μάς πουλάνε ακριβά τα υποπροϊόντα των νεοταξικών πολυεθνικών και να αγοράσουν τη γη και τον πλούτο μας για ένα κομμάτι ψωμί. Επιδιώκουν να μάς ξεγυμνώσουν πριν καν συμβεί η επίθεση με τα στρατιωτικά όπλα γειτόνων και ψευτοσυμμάχων. Γι’ αυτό και μεταλλάσσουν καθημερινά τη χώρα σε άδειο κουφάρι, ώστε να το γεμίσουν με ξένα σώματα και ήθη.
Στη Βουλγαρία, στην δική μας Φιλιππούπολη, οι Βούλγαροι αντιδρούν στον εκτουρκισμό μέσω Τζαμιών, συγκρουόμενοι με αστυνομία και ισλαμιστές. Και στην Ουγγαρία, οι Εθνικιστές πέταξαν από τα κοινοβουλευτικά παράθυρα τις σημαίες τής Ψευτοευρώπης, τού αδηφάγου και ψευτοπεριούσιου υπερκράτους που θέλει να καταπιεί τα ελεύθερα έθνη, αντιδρώντας στην αγορά γης από ξένους.
Όμως στο ψευτορωμέϊκο, σοσιαλφιλελεύθεροι και αμερικανοκομμουνιστές αλληλοστηρίζονται ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών για να μην αναδειχτούν Λαϊκές και Εθνικιστικές Τοπικές Αρχές. Ομολογούν πως θέλουν αποκλειστικά την εξόντωση των Ελλήνων Εθνικιστών, για να μην έρθει το ξημέρωμα τού Έθνους.
Αυτό είναι το πρόβλημα των κομμάτων τής αντισυνταγματικής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Να μην γίνει ο χάρτης γαλανόλευκος, γιατί πολύ απλά τα έχουν βρει σε όλα. Ότι δεν πληρώνουν τάχα οι Έλληνες πολλούς φόρους, ότι πρέπει να αποπληρώσει ο ελληνικός λαός τα δικά τους στημένα χρέη, ότι πρέπει να γίνουν Τζαμιά και νομιμοποιήσεις των λαθρομεταναστών, ότι πρέπει να βγει από τα σχολεία η Ορθοδοξία και να μπει η «ιδιορρυθμία», ότι πρέπει να πουλήσουμε Κύπρο, Μακεδονία, νησιά και κάθε πέτρα ελληνική!
Τούς το λέγουν των κατοχικών αρχών ακόμη και αριστεροί καθηγητάδες. Τούς το λένε πάνω απ’ όλα οι Έλληνες πως δεν τρεφόμαστε με ψέματα και υποταγές, αλλά με την εθνική μας αξιοπρέπεια και την όρθια πίστη μας. Πορευόμαστε με το Εθνικό Μας Φρόνημα που κρατάει στο ένα χέρι τον Σταυρό και στο άλλο χέρι το Ξίφος.
Εναντίον όλων λοιπόν. Για την Ελευθερία και για τη Διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Διατηρούμε καθαρή τη θρησκευτική και την εθνική μας ταυτότητα. Διώχνουμε μακριά τα φαντάσματα τού παρελθόντος που νομίζουν πως θα ξαναγυρίσουν με ψευτοανθρωπισμό, μπαξίσια και λόγχες μετά. Το Ελληνικό Έθνος κατακτά τον έλεγχο τού κράτους και τής κοινωνίας.
Τα χαλάσματα πρέπει πάντα να πέφτουν και η σαπίλα να καθαρίζεται. Θα απομακρύνουμε την καταχνιά και την βαρβαρότητα από την Ιερή Πατρίδα τού Φωτός και τού Πολιτισμού. Δυνατοί Έλληνες σε μια Ισχυρή Ελλάδα. Στην Πατρίδα που ευλόγησε ο Θεός και έχτισε η παλικαροσύνη, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σύμπνοια, η εργατικότητα και το μαχητικό πνεύμα των Ελλήνων που θέλουν να κρατήσουν αγέρωχη την Ελλάδα για τα παιδιά τους.
Θα δώσουμε διοίκηση ελληνική και χαμόγελο ελληνικό όσο κι αν μάς πολεμούν. Η Ελλάς θα γίνει και πάλι αποκλειστικά Χώρα των Ελλήνων. Θα γυρίσει το κέφι για δημιουργία. Θα γίνουμε εραστές τής ζωής κι όχι αυτόχειρες, όπως μάς θέλουν. Θα κόψουμε τον σύγχρονο γόρδιο δεσμό τού νεοταξικού κτήνους και θα χτίσουμε Μεγάλη Ελλάδα. Χαιρετώντας δωρικά, με το χέρι και το ανάστημα ψηλά, δίδουμε προοπτική νικητή στον λαό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου