Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΨΥΧΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ


Μάς έχουν βάλει στην άκρη και μάς βαράνε από όλες τις πλευρές. Μάς θέλουν άφωνους. Μας θέλουν φτωχούς υλικά μα και πνευματικά. Μάς θέλουν ηττοπαθείς και ψοφοδεείς υπάρξεις για να πιστέψουμε πως δεν έχουμε δύναμη και ισχυρή προσωπικότητα. Και για να μάς δείξουν πως αυτοί είναι τάχα οι Έλληνες, εξαφανίζουν τα κληρονομικά μας δικαιώματα στα βιβλία και τον νου. Και μάς περικυκλώνουν οι εχθροί για να μάς θυμίσουν την δήθεν μικρότητά μας.
Έλληνες, δεν είμαστε αυτές οι αχαμνές υπάρξεις. Αυτά τα δίποδα μηδενικά είναι οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες που φέρνουν μέσα τους το γονίδιο τού Εφιάλτη και τού Νενέκου και των κοτζαμπάσηδων που λάβανε δώρο αργύρια και μια ελάχιστη Ελλάδα έναντι τής Αληθινής Ελλάδος από τον σιωνιστικό, αντίχριστο και μισελληνικό νεοταξισμό.
Η Αληθινή Ελλάδα είναι η Ελλάδα τού Εθνάρχη Στρατηγού μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που στηρίχθηκε στην αδελφική ελληνική ψυχή και την ατσάλινη πολεμική θωριά. Στην Πίστη σε Θεό και σε Πατρίδα, πως ο αριθμός τού εχθρού δεν έχει καμία απολύτως αξία απέναντι στην ενότητα, το δίκαιο και την θέληση τού Έλληνα να υποτάξει τούς γυάλινους «ισχυρούς» που σέρνουν πίσω τους αργυρώνητους σκλάβους.
Οι Έλληνες τού Στρατηγού  Θεόδωρου Κολοκοτρώνη είναι Στρατός Γενναίων και Ελεύθερων Μαχητών τής Ελευθερίας, τής Τιμής και τού Ελληνικού Πολιτισμού. Και ο Πολιτισμός των Ελλήνων δεν είναι μονάχα όμορφα έργα, αλλά και όμορφη ψυχή. Είναι υποταγή τής ασχήμιας και τής βαρβαρότητας από την Ελληνική Υπεροχή και Ωραιότητα. Είναι το Ελληνικό Ήθος και τα Έθιμα και ο υπέρτατος Νόμος τής Φυλής.
Οι τέχνες και τα γράμματα θέλουν δίπλα τους ακροπόλεις και αυτοκρατορίες ελληνικές. Ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πει δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Το ένα ήταν πως η επιτυχία και ο δρόμος της Εθνεγερσίας τού Εικοσιένα περνάει από την Αιώνια Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη. Και το άλλο ήταν πως η γενιά των Ελλήνων που θα ξεχάσει τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες θα είναι η τελευταία, αφού τότε θα σβήσει η γενιά μας. Και ακόμη, σαν έπαιρνε την ευλογία τού Χριστού και τής Παναγίας μας, ζήτησε να δυναμώσουν και να μονοιάσουν οι Έλληνες.
Ήρθαν λοιπόν τα φαντάσματα τού παρελθόντος να εφαρμόσουν τα σχέδια αφανισμού σε βάρος μας. Μνημόνια για να πάρουν τον γεωφυσικό μας πλούτο και ανεργία και νέα κόμματα μήπως φαγωθούμε μεταξύ μας και νέους διωγμούς τού Λαϊκού Εθνικισμού που πάντοτε κράταγε και μεγάλωνε Ελλάδα. Τούς δε Τούρκους να σηκώσουν τούς μουσουλμάνους, Έλληνες στην πλειοψηφία τους, στη Θράκη Μας ενάντια στην Ελλάδα και τις διεκδικήσεις τους να απλώνονται σε ολάκερο το Αιγαίο που το λένε «διεθνή ύδατα».
Και τα κεφάλαια τού ψευτοπεριούσιου εμποράκου των εθνών τύπου Σόρος στηρίζουν την ψευτοεπανάσταση τής Ουκρανίας και την Τουρκία. Είναι τα ίδια κεφάλαια που στηρίζουν τη λαθρομετανάστευση, τα Σκόπια, την Αλβανία και όλους όσους ζητούν τεμαχισμένη Ελλάδα και Έλληνες.
Έρχονται οι Ενωμένοι, Ψυχωμένοι και Νικητές Έλληνες για να σηκώσουν στην θέση τού ψευτορωμέϊκου την Φυσική Ελλάδα. Είναι οι Έλληνες που έχοντας στο νου τις παρακαταθήκες τού Εθνάρχη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, λέγουν πως μια φορά Μεγάλη Ελλάδα σημαίνει για πάντα μεγαλύτερη Ελλάδα. Μια φορά Ελλάδα δυνατή, για πάντα Ελλάδα δυνατότερη. Όσα κάμαμε στο ένδοξο παρελθόν, μπορούμε και θα τα επαναλάβουμε στο ενδοξότερο και αμεσότατο μέλλον μας.
Τώρα είναι η ώρα για την καινούργια Εθνικιστική Ελλάδα και για τον καινούργιο ελληνικό πολιτισμό. Τώρα είναι η ώρα να προτάξουμε τα λάβαρα τής Πίστης και τής Φυλής, τα αυτοκρατορικά λάβαρα τού Ελληνισμού. Τώρα είναι η στιγμή που θα γίνει πράξη το ομόλογο που υπέγραψε ο Θεός για την Λευτεριά και την Μεγαλοσύνη τής Ελλάδος μας. Δεν μάς τρομάζουν οι ταυτόχρονες μάχες σε κοινωνία και γεωπολιτική αυλή.
Θα τα βάλει ο εχθρός με τη Ρωσία και με εμάς ταυτόχρονα; Θα μπορέσουν να εξαφανίσουν το Εθνικό Φρόνημα και την Ορθή Πίστη οι αντίχριστες δυνάμεις τής Παγκοσμιοποίησης; Ή θα μπορέσουν να μας διαιρέσουν με τα δηλητήρια τής απιστίας και τού διεθνισμού;
Τίποτα απολύτως δεν θα καταφέρει το Νεοταξικό Κτήνος. Και οι δυνάμεις όταν δεν έχουν αξίες, σβήνουν. Η Ελλάς είναι αυτή που θα σταθεί στα πόδια της, με κοινωνική συνοχή, με επαναστατική μορφή, με δημιουργική διάθεση, με διεκδικητική και απελευθερωτική πορεία όλων των Ελλήνων. Ισοπεδώνουμε τους Νενέκους και διαβαίνουμε στα υψηλά πεπρωμένα τού Ελληνισμού. Για μια Ελληνική, Ελεύθερη, Λαϊκή, Εθνικιστική και Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου