Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Όταν ο μαλάκας κάνει αναβάθμιση (upgrade)


Ο μαλάκας αγορεύει σε ένα βήμα (δεν έχει σημασία σε ποιό), πουλώντας τον λεγόμενο "προοδευτισμό". Υπερασπίζεται με πάθος την παρέλαση των ομοφυλόφιλων στη Θεσσαλονίκη. Περιγράφει τι γίνεται σε άλλες χώρες, όπου η παρέλαση αυτή είναι μεγαλειώδης και υπόσχεται ότι του χρόνου, η gay parade, θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Καλά όλα, μέχρι τη στιγμή, που πετάγεται κάποιος από το ακροατήριο και λέει στον μαλάκα:

"δηλαδή είστε υπέρ των παρελάσεων";
Ο μαλάκας καταλαβαίνει πού πάει η ερώτηση, περνάνε από το μυαλό του σε δευτερόλεπτα οι δικές του παλιότερες δηλώσεις και δηλώσεις άλλων ομοϊδεατών του για τις μαθητικές παρελάσεις, που τις χαρακτήριζαν με τα χειρότερα λόγια, σκέφτεται τι θα του σούρει ο από κάτω, αν πεί "ναι", σκέφτεται ότι δεν μπορεί να πεί "όχι", αφού πριν από λίγο εκθείαζε μια παρέλαση, καταλαβαίνει ότι είναι μεγάλος μαλάκας και προτιμά να απαντήσει "όχι".
Οπότε του λέει ο άλλος: "ε, αφού είστε εναντίον των παρελάσων, γιατί μας πρήζετε τα παπάρια τόση ώρα, για μια παρέλαση;"

Γελάνε όλοι και πηγαίνουν σπίτι τους, να ξαναπιάσουν το νήμα των ψευτοαριστρών ιδεοληψιών, να ξαναδιαβάσουν μερικά πράγματα, για το τι ακριβώς και ποιοί είναι οι φασίστες και η ζωή συνεχίζεται.
Ηθικό δίδαγμα: ο μαλάκας βελτιώνεται (κάνει upgrade, αλλάζει version) όταν γίνεται "προοδευτικός" μαλάκας.
Β.Π./taxalia
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου