Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τα βρήκαν τα συνεταιράκια!

Τα βρήκαν τα συνεταιράκια!
Απόλυτη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής για την συγκρότηση ευρείας φιλομνημονιακής κυβέρνησης.
Από την κήρυξη των νέων εκλογών της 17ης Ιουνίου κι έπειτα το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα μέσω του Αρχηγού, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των στελεχών του είχε προειδοποίησει τον Ελληνικό Λαό για αυτά που ζούμε σήμερα. Επειδή τα γραπτά μένουν και δεν γινόμαστε μετά Χριστόν προφήτες, υπενθυμίζουμε τι λέγαμε πριν ένα μήνα:
α) Στόχος της κήρυξης νέων εκλογών και της καλλιέργειας κλίματος τεχνητής πόλωσης (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ) ήταν η αύξηση των ποσοστών των φιλομνημονιακών δυνάμεων (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜ.ΑΡ.) όσο βέβαια αυτό μπορούσε να γίνει εφικτό.
β) Ήταν ξεκάθαρο πως Σαμαράς - Βενιζέλος - Κουβέλης θα τα βρουν (κι αν δυσκολευτούν ίσως πέσει και κάποιο "άνωθεν" τηλέφωνο) κι όλη η δυσκολία για να συγκυβερνήσουν την πρώτη φορά ήταν για το θεαθήναι.
γ) Κατά την προεκλογική περίοδο είχαμε τονίσει επανειλημμένως στους "δεξιούς" ψηφοφόρους πως ψηφίζοντας ΝΔ, παίρνετε δώρο ό,τι απέμεινε από τους κλεπτοκράτες του ΠΑΣΟΚ! Μπόνους ένας Κουβέλης κι οι "προοδευτικές" απόψεις του (βλέπε Ρεπούση).


δ) Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος είχε επισημάνει στις λιγοστές συνεντεύξεις που έδωσε πως οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά ήταν φτιαχτές με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους "δεξιούς" και να ψηφίσουν Σαμαρά υπό τον φόβο του Τσίπρα, την στιγμή που η ΝΔ ήταν πάντοτε 2-3% μπροστά. 
Το ελπιδοφόρο για την Πατρίδα είναι πως τα συνεταιράκια του Μνημονίου θα βρουν απέναντι τους μια ισχυρή εντός κι εκτός βουλής Χρυσή Αυγή που θα είναι η πραγματική φωνή της Εθνικής Αντίστασης!

xryshaygh.com

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΡΙΖΩ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=VJzFlEItMUU

    ΑπάντησηΔιαγραφή