Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η προπαγάνδα τους πήγε στράφι!

Η προπαγάνδα τους πήγε στράφι! Το ΄χουν ήδη καταλάβει, αλλά τώρα είναι πολύ αργά. Ο επικοινωνιακός και ψυχολογικός πόλεμος σε επίπεδο πλύσης εγκεφάλου που διεξάγουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει αποτύχει παταγωδώς. Το χειρότερο μάλιστα για αυτούς τους "φωστήρες" της δημαγωγίας είναι πως η συνεχιζόμενη εκτόξευση λάσπης κατά των Ελλήνων Εθνικιστών όχι μόνο δεν μας αποδυναμώνει, αλλά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, αυξάνοντας τα ποσοστά μας. Η προπαγάνδα τους πάει στράφι...
Δεν μπορούν να αντιληφθούν -και πώς άλλωστε, αφού ζουν εκτός κοινωνίας- ότι όταν ο αναξιόπιστος υβρίζει καθημερινώς και συνεχώς κάποιον, αυτός ο "κάποιος" γίνεται συμπαθής, γιατί σίγουρα κάτι καλό θα έχει κάνει και έχει εκνευρίσει τον αναξιόπιστο. Επιπλέον, από την μανία και τον κομπλεξισμό τους να μας μειώσουν, έχουν επιδοθεί σε έναν μάταιο πόλεμο παραπληροφόρησης, στρέβλωσης και συκοφάντησης που βγάζει μάτι! Με λίγα λόγια, όποιος μώλωπας δημιουργείται κι όποιο τζάμι σπάει στην Ελλάδα, το ΄χει κάνει Χρυσαυγίτης. Το ότι σκοτώνονται άνθρωποι από τους εγκληματίες λαθρομετανάστες κι Έλληνες αυτοκτονούν στο "γραικυλιστάν" του Μνημονίου, δεν τους αγγίζει. Το θέμα γι' αυτούς είναι να πουν όσα πιο πολλά ψέμματα προλαβαίνουν πριν τις εκλογές για την Χρυσή Αυγή. Απέτυχαν, όμως γιατί ο Ελληνικός Λαός ξύπνησε κι από εδώ και πέρα δεν θα αφήσουμε κανένα νταβατζή να κάνει κουμάντο στην Δημόσια περιουσία.
Κάποιοι τώρα θα πουν πως είναι λάθος να κάνουμε επικοινωνιακή ανάλυση και να αποκαλύπτουμε τα σφάλματα των εχθρών μας, γιατί θα τα διορθώσουν και θα ανασυνταχθούν. Βασικά, είναι πολύ αργά για δάκρυα, καθώς Κυριακή κοντή γιορτή. Κυρίως όμως το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα δεν ασχολήθηκε ποτέ με επικοινωνιακές τακτικές, προπαγάνδα ή image making όπως συνηθίζουν να λένε. Τουναντίον, συνήθως δείχνουμε ένα πιο "ατημέλητο" πρόσωπο από το συνηθισμένο. Αυτό ακριβώς όμως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων. Βγαίνουμε στην κοινωνία, λέμε την Αλήθεια, διατρανώνουμε την Πίστη για τις Ιδέες και τον Αγώνα μας κι ο Λαός μας στηρίζει. Αυτήν την Κυριακή 17 Ιουνίου, εμάς τους τίμιους αγωνιστές, τους "ερασιτέχνες" της πολιτικής θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά -πιθανώς και διψήφια- και πιο βροντερή φωνή στην διεφθαρμένη βουλή. Κι αυτό θα είναι το δεύτερο και πιο ηχηρό χαστούκι στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! 


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου