Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Στηρίζουμε τους Έλληνες που το κράτος καταδίκασε σε φτώχεια

Στηρίζουμε τους Έλληνες που το κράτος καταδίκασε σε φτώχεια
Η Ελλάδα του μνημονίου είναι η Ελλάδα που σε τίποτα δε θυμίζει την ένδοξη πατρίδα του παρελθόντος. Είναι μια χώρα όπου το χαμόγελο, η ελπίδα, η αισιοδοξία για το μέλλον, το όραμα, είναι λέξεις άγνωστες. Είναι μια χώρα που συνεχώς συρρικνώνεται, εδαφικά, πληθυσμιακά, αλλά και ηθικά... Είναι η χώρα όπου, σχεδόν καθημερινά, συμπατριώτες μας βάζουν τέλος στη ζωή τους, ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στις νέες οικονομικές συνθήκες, που διαμορφώθηκαν από την επιβολή του μνημονίου. Αυτή λοιπόν είναι η Ελλάδα-παράγωγο, όπως την ονειρεύτηκε η «made in USA» δημοκρατία μας...

Απέναντι σε αυτή τη θλιβερή πραγματικότητα, η Χρυσή Αυγή προτείνει και πράττει το αυτονόητο: αλληλεγγύη στους Έλληνες! Δίνει και προσφέρει από το υστέρημα της βοήθεια στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, τον συνταξιούχο, τον μισθωτό, τον φοιτητή, τον άνεργο. Συμπαραστέκεται ηθικά και έμπρακτα σε αυτούς που το επίσημο κράτος καταδίκασε σε ανέχεια και φτώχεια. Βοηθά με όλες της τις δυνάμεις την ελληνική οικογένεια, τον στυλοβάτη της μελλοντικής Ελλάδας που εμείς ονειρευόμαστε. Δίνει το μήνυμα της ελπίδας ότι οι Έλληνες δεν μπορούν και δεν πρέπει να είναι μόνοι τους!

Η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης συλλέγει καθημερινά στα γραφεία της τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης για τις ελληνικές οικογένειες. Για διάθεση η συλλογή ειδών μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρμόδια γραμματεία ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6970138893.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου