Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τα ορφανά του Τσαουσέσκου υβρίζουν και προκαλούν

Τα ορφανά του Τσαουσέσκου υβρίζουν και προκαλούν Αυτοί θα μας κυβερνήσουν…
Όσοι είδαν το βίντεο με το αντιεθνικιστικό παραλήρημα της.... Κανέλλας το βράδυ των εκλογών στον ΑΝΤ1 (που αλλού;) σίγουρα θα άκουσαν μια φωνή από το «πάνελ» που τη… σιγοντάριζε και υπερθεμάτιζε σε ύβρεις και κατάρες (!!!) κατά της Χρυσής Αυγής και των ψηφοφόρων της: «Έχει απόλυτο δίκιο η Λιάνα. Να το κουβαλάνε αυτές οι χιλιάδες που έστειλαν αυτούς τους δολοφόνους στη βουλή βάρος στη συνείδησή τους…».
Ποιος ήταν αυτός που… δημοκρατικότατα καταριόταν σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες ψηφοφόρους; Πρόκειται για τον εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜ. ΑΡ., του Κουβέλη, ονόματι Παπαδόπουλο. Ο οποίος, μαζί με άλλα ορφανά του Τσαουσέσκου και λοιπών κομμουνιστών τυράννων και απεχθών σφαγέων που συνωστίζονται στο κόμμα του… ευρω-αμερικανο-κομμουνιστή Κουβέλη, μπορεί απόψε το βράδυ –όταν σχηματιστεί η ζητωμνημονιακή κυβέρνηση των τριών- να είναι και υπουργός ακόμη! Αλλά και υπουργός να μη γίνει, θα είναι σίγουρα συγκυβερνών!
(ΥΓ): Κατά τα άλλα, ο Α. Σαμαράς και τα παπαγαλάκια του καλούσαν τους Έλληνες ψηφοφόρους να υπερψηφίσουν το κόμμα του, για να μη βγει η αριστερά!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου