Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Έγιναν… καπνός οι προεκλογικές εξαγγελίες του Α. Σαμάρα

Έγιναν… καπνός οι προεκλογικές εξαγγελίες του Α. Σαμάρα Προεκλογικώς, ο «πολύς» αρχηγός της ΝΔ, Α. Σαμαράς, υποσχόταν την καθιέρωση του ασυμβίβαστου μεταξύ της βουλευτικής και της υπουργικής ιδιότητας. Μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να προτείνει να συμπεριληφθεί αυτή η ρύθμιση στην επομένη συνταγματική αναθεώρηση. Χθες ορκίστηκε η νέα τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση και όπως ήταν αναμενόμενο οι προερχόμενοι από την ΝΔ υπουργοί ασφαλώς και δεν παραιτήθηκαν του βουλευτικού τους αξιώματος. Γεγονός που προφανώς… διέφυγε του Αντώνη Σαμαρά.
Επίσης, προεκλογικώς και πάλι, ο Α. Σαμαράς υποσχόταν «ολιγομελές υπουργικό σχήμα». Τα δε κανάλια, προεξοφλούσαν τις προηγούμενες ημέρες, ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο θα είναι 15μελές. Χθες, όταν ήρθε η ώρα της ορκωμοσίας μετρήσαμε… 39 νέους υπουργούς-υφυπουργούς!
Τι απέγιναν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Α. Σαμαρά; Τις πήρε ο… αέρας. Άλλωστε, όπως λένε και στο χωριό μου: λέμε και καμιά… σαχλαμάρα για να περνάει η ώρα… Κι όσοι τις πίστεψαν και νόμιζαν ότι επιτέλους κάτι θα άλλαζε; Ε, αυτοί, όπως είπε και κάποιος άλλος πρώην πρωθυπουργός (ο Σημίτης): «Ας πρόσεχαν»!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου