Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Περί Λιάνας...!!!



Η Λίανα Κανέλλη πήρε στο χέρι το χωνί των αλήστου μνήμης Δεκεμβριανών '44 που έστελνε για μία μικρή ανακρισούλα τους πολίτες της Αθήνας και μετά στο μαρτύριο και στο θάνατο.



Γυρνάει απο κανάλι σε κανάλι ρίχνοντας χολή και μίσος κατά των Ελλήνων πολιτών που εξασκώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Στην πραγματικότητα βρίζει τους Έλληνες που έστειλαν το ΚΚΕ στον πάτο και το ετοιμάζουν για τον απόπατο. Η Λιάνα Κανέλλη είναι ο καθρέφτης μιας κοινωνίας βυθισμένης σε χρόνια παρακμή. Προσπαθεί να μιλήσει την ξύλινη γλώσσα του "μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού", ιδεολογικά εξωραϊσμένη, ιστορικά προκαθορισμένη, ψεύτικη, ξεπερασμένη. Αναμιγνύει την κομμουνιστικήν ιδεολογία που τώρα ανακάλυψε με το ατομικό της συμφέρον. 
Ξέπεσε και αχρηστεύθηκε σαν πολιτική οντότητα. Δεν αφορά την ζωή μας, την έχουμε σα ρούχο συμβολικό και τελετουργικό. Επειδή πετάει κάτι μάγκικα και βρίζει όποιον διαφωνεί μαζί της, νόμιζει ότι έγινε λαϊκιά. Έτσι της είπαν το παραμύθι, ότι για να είσαι λαικιά πρέπει να μιλάς μάγκικα, έτσι το κατάλαβε. Τράβα ρε Λιάνα σε κανά καφενείο, σε κανά χωριό για να δεις πως μιλάν οι άνθρωποι του μόχθου, οι εργάτες και οι αγρότες. Μήπως και καταλάβεις τι είναι λαός. Δεν είσαι λαός, ούτε καν η εργατική τάξη. Αποτελεί ύβρι για τους εργάτες, τους αγρότες, τους ανθρώπους του μόχθου αν θεωρήσουμε τις αλήτικες, τις λούμπεν συμπεριφορές σου ότι τους αντιπροσωπεύουν. Εκπροσωπείς ένα λούμπεν, το υπόλειμμα, κατακάθι όλων, άνευ διάκρισης, των κοινωνικών στρωμάτων που δεν έχει καμία σχέση με την κομμουνιστική ιδεολογία... 
tabouri
 
elnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου