Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ισχυρή συμπαγής Χρυσή Αυγή σε ένα καταρρέον πολιτικό σύστημα

Ισχυρή συμπαγής Χρυσή Αυγή σε ένα καταρρέον πολιτικό σύστημα
Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου μας οδηγούν σε ξεκάθαρα συμπεράσματα σχετικά με το πολιτικό κατεστημένο, την Ελληνική κοινωνία, αλλά και την προοπτική του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. Το πρώτο σχόλιο που θα μπορούσε να γίνει είναι πως δόθηκε απάντηση σε όλους αυτούς που ζήτησαν από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να διορθώσουν την ψήφο τους. Τους ενημερώνουμε για πολλοστή φορά πως είμαστε αδιόρθωτοι! Θα συνεχίσουμε αδιαπραγμάτευτοι κι απροσκύνητοι τον Αγώνα για Ελλάδα, Ορθοδοξία κι απελευθέρωση της Πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι πια μια χούφτα αγωνιστές, αλλά έχουν στο πλευρό τους εκατοντάδες χιλιάδες αφυπνισμένους συμπατριώτες. Καθημερινά ο Αγώνας μας θα εντείνεται εντός κι εκτός βουλής κι ολοένα θα αυξάνονται οι Έλληνες που θα βροντοφωνάζουν: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα έμεινε αγέρωχο κι αντέκρουσε με επιτυχία όλες τις επιθέσεις. Η μοίρα της Χρυσής Αυγής είναι σύντομα να πρωταγωνιστήσει και να σηκώσει κεφάλι για όλους τους Έλληνες απέναντι σε ένα σαθρό πολιτικό κατεστημένο που πνέει τα λοίσθια. Είναι θέμα χρόνου να δώσουμε την τελική μάχη ως ο μόνος γνήσιος πατριωτικός πολιτικός φορέας κόντρα στους προδότες του Έθνους κι από εκεί θα βγούμε και πάλι νικητές! Το γεγονός ότι τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου στις λαϊκές συνοικίες παραμείναν εξίσου υψηλά ή πήγαν και ακόμα υψηλότερα, δείχνει το λαϊκό έρεισμα και το μέλλον που έχει η Χρυσή Αυγή, σε αντίθεση τα παλαιά κόμματα που καταρρέουν στις συγκεκριμένες περιοχές.
Σχετικά με τα αποτελέσματα των αστικών αποκομμάτων φάνηκε πως οι τακτικές τρόμου και παραπληροφόρησης έχουν ακόμη πέραση στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό -ευτυχώς όχι σε όλους-, αλλά δυστυχώς σύντομα πολλοί θα μετανιώσουν την ψήφο τους. Εδώ και ένα μήνα είχαμε γράψει πως ψηφίζοντας ΝΔ, παίρνεις δώρο και το υπόλοιπο του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ και όπως φαίνεται θα δικαιωθούμε για ακόμη μια φορά, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά μας πως ενδιαφερόταν μόνο για την αξιωματική αντιπολίτευση κι είναι αμφίβολο κατά πόσο θα αντέξει το μόρφωμα των συνιστωσών. Το ΠΑΣΟΚ αν και εκδιώχτηκε κλοτσηδόν από την πόρτα, ξαναμπαίνει από το παράθυρο χάρη στην ψήφο των τελευταίων βολεμένων, οι οποίοι όμως θα καταλάβουν κι αυτοί αργά ή γρήγορα τον ρόλο του κόμματος. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν αρχίσει ήδη να ξεφουσκώνουν κι όσοι πατριώτες παραπλανήθηκαν για δεύτερη φορά από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, σύντομα θα αντιληφθούν πως πρόκειται για "πατριωτικό" ανάχωμα τύπου Καρατζαφέρη και θα περάσουν στην εθνική αντίσταση, πυκνώνοντας τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Η ΔΗΜ.ΑΡ. έπαιξε καλά τον ρόλο της, ο οποίος θα φανεί κι από τα έδρανα της βουλής. Όσο για το ΚΚΕ πήρε την απάντηση που του αρμόζει από τους Έλληνες εργάτες, απλήρωτους κι άνεργους, αλλά κάνει πάλι πως δεν ακούει. Είναι ένα κόμμα που οδεύει ολοταχώς στο παρελθόν, όπως κι οι λοιπές πολιτικάντκες δυνάμεις, καθώς συνεχίζουν να μιλούν με τον γνωστό ξύλινο λόγο τους και να ζουν εκτός πραγματικότητος.
Στον αντίποδα η Χρυσή Αυγή εκφράζει το αύριο, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι έχουν μείνει στο χθες.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Ζ. Θ.

 xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου