Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

"Εμείς δεν είμαστε η δεξιά που τρώει σφαλιάρες"


Με την επωδό "Εμείς δεν είμαστε η δεξιά της σφαλιάρας, η δεξιά που δέχεται σφαλιάρες και δεν μιλάει" ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε την επίθεση που δέχεται από τα ΜΜΕ το κόμμα του λόγω του επεισοδίου Η.Κασιδιάρη, Λ.Κανέλλη, Ρ.Δούρου.

Χαρακτήρισε το στέλεχος του σταλινικού ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ως "τραμπούκα" και "μπολσεβίκα που βρίζει και ψευδολογεί", αλλά αναφερόμενος στον ωσεία παρόντα Προκόπη Παυλόπουλο διερωτήθη "Αφού δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη από τα χαστούκια, πώς θα σώσει τη χώρα από τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ".

Ο πρόεδρος της Χ.Α. αναφέρθηκε και στα χθεσινά επεισόδια στη Βέροια, κατά τα οποία συνελήφθησαν οκτώ μέλη της Χ.Α., μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος βουλευτής Ιωάννης Σαχινίδης, όπου κατήγγειλε ότι η αστυνομία προέβη σε επιλεκτικές συλλήψεις οπαδών του κόμματός του.
Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια για τις δηλώσεις του κατά του κόμματος και ο κ. Μιχαλολιάκος τους κάλεσε με δόση ειρωνίας να μην τον αποδοκιμάζουν, διότι είναι "μεγαλόψυχος", επειδή, είχε δανείσει τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου θυμίζοντας την σκανδαλώδη υπόθεση της "ροζ" βίλλας.
 "Γελοίο" χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη, "κοράκι του Μνημονίου" τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, "τραμπούκα" τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ επιτέθηκε εναντίον του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλλα καθώς και άλλων συναδέλφων του και ΜΜΕ. Τα πυρά του έστρεψε κι εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για την πρόταση που είχε κάνει να δοθεί το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της πόλης.
Η συγκέντρωση είχε όγκο και παλμό και εντυπωσίασε το γεγονός ότι είχαν καλυφθεί από κόσμο και οι διπλανοί δρόμοι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου