Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;


"Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της κ. Λιάνας Κανέλλη και της κ. Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού."


Τάδε έφη μονάρχης Παπούλιας!!!!!
Τολμάει και επικαλείται το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού, αυτό που πήδηξε και καταρράκωσε κυριολεκτικά και φασιστικά, αποκλείοντας κατά παράβαση του Συντάγματος από  το τραπέζι των αρχηγών, ένα κόμμα που εκπροσωπεί το 7% του Ελληνικού λαού και στις 17 Ιουνίου θα εκπροσωπεί το 14%. 
Τολμάει ακόμα και μιλάει ο Παπούλιας που ξέσκισε το Σύνταγμα και στήριξε μία αντιλαϊκή, προδοτική  και άκρως αντισυνταγματική κυβέρνηση όπως αυτή του Παπαδήμιου!!!! 
Τολμάει και μιλάει ακόμα, αυτός που δεν είπε ούτε λέξη για τα 2.600 θύματα των μνημονίων της κυβέρνησης του Γιωργάκη που ενώ λεφτά υπήρχαν, εντούτοις αυτοκτόνησαν γιατί δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στα Οθωμανικά χαράτσια που θέσπισαν οι σοσια-ληστές εναντίον του Ελληνικού λαού!!!!!
Δεν πειράζει. Σε λίγες μέρες θα πάρουν όλοι το μάθημά τους από τον Ελληνικό λαό που πλέον δεν τρώει κουτόχορτο, έχει ξυπνήσει όσο και αν νομίζουν πως ακόμα κοιμάται...

ygro-pyr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου