Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Εκβιάζουν τον Λαό τα συνεταιράκια

Εκβιάζουν τον Λαό τα συνεταιράκια Την 6η Μαΐου οι Έλληνες με την ψήφο τους είπαν ένα βροντερό ΟΧΙ στο μνημόνιο. Αυτή την καθαρή εντολή περιφρόνησαν οι μεγάλοι «δημοκράτες» και έτσι οδηγούν την χώρα σε νέες εκλογές με την ελπίδα ότι – αφού τρομοκρατήσουν αρκετά τον λαό μας – μπορεί να προκύψει κυβέρνηση μνημονιακού συνεταιρισμού για να προχωρήσει απρόσκοπτα η λεηλασία του Εθνικού πλούτου και η κατάλυση της Κυριαρχίας μας.
«Πρώτο βιολί» στη συμφωνία της καταστροφής, οι καναλάρχες και οι δημοσκόποι που μαζί με τα κομματικά επιτελεία μοχθούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Στο πλευρό τους ανοικτά και οι ξένοι δυνάστες μας που δεν παύουν στιγμή να μας «προειδοποιούν» ότι χωρίς εκείνους η Ελλάδα δεν έχει μέλλον. Ας το πάρουν όμως απόφαση: Η Ελλάδα ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και στο πλευρό της βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που θέλουν να ξεμπερδεύουν μια και καλή με τον παλαιοκομματισμό και τους θλιβερούς πρωταγωνιστές του. Δεν θα μας σταματήσει ούτε η λάσπη τους, ούτε οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ.

Ποια «δημοκρατία»; Πέταξαν στα σκουπίδια την λαϊκή εντολή!
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, δεν άρεσε στους υπεύθυνους της δυστυχίας μας και αφού ναυάγησαν οι διερευνητικές εντολές, οδηγούμαστε στην εκλογική διαδικασία της 17ης Ιουνίου. Η καθαρή λαϊκή εντολή κατά του μνημονίου ήταν ένα πρώτο χαστούκι σε όσους παζαρεύουν τις τύχες ενός ολόκληρου Έθνους. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μόνον ημέρες για να πέσουν οι μάσκες ακόμα και όσων οι Έλληνες πίστεψαν ότι αποτελούν «αντιμνημονιακή επιλογή». Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται απόλυτα για την στάση της ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ των θιασωτών της «επαναδιαπραγμάτευσης»…
Το ΣΥΡΙΖΑ, με μεθόδους ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80, εκφράζει τόσες αντιφατικές θέσεις, όσες και οι σκοτεινές συνιστώσες του. Προεκλογικά έκανε λόγο για την «κυβερνώσα αριστερά» όμως δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα εικοσιτετράωρα για να κάνει πίσω σε μια τέτοια προοπτική. Στελέχη του εμφανίζονται να «καταγγέλλουν» μονομερώς το μνημόνιο και άλλοι να το επαναδιαπραγματεύονται. Είναι τέτοιος ο πανικός στο εσωτερικό του κόμματος που ακόμα προσπαθούν να «αναδιατυπώσουν» τις –εκτός τόπου και χρόνου- θέσεις του προγράμματός τους, στο οποίο σημειώνονται οι πλέον εθνικά επικίνδυνες απόψεις όπως π.χ. μείωση των στρατιωτικών εξοπλισμών και χορήγηση ασύλου στους λαθρομετανάστες.
Έχουμε από την άλλη το κόμμα του Π. Καμμένου, ο οποίος αφού υπηρέτησε πιστά το πολιτικό κατεστημένο επί 20 περίπου χρόνια, ξύπνησε… επαναστάτης κηρύσσοντας «ανένδοτο αγώνα» κατά των πολιτικών ευεργετών του! Ομοίως με τον Α. Τσίπρα, λίγες ημέρες ήταν αρκετές για να αρχίσει τα παζάρια και τις γνωστές πια κωλοτούμπες που τον καθιερώνουν ως νέο Καρατζαφέρη στη συνείδηση του λαού.

Έλληνες Μετανοείτε: «Το μνημόνιο είναι ευτυχία!»
Την τελευταία εβδομάδα, παρατηρούμε έναν άνευ προηγουμένου ΠΟΛΕΜΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ, που αρχίζει από τα γνωστά ξένα κέντρα των οικονομικών λακέδων. Την σκυτάλη παίρνει φυσικά το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο και ο καθένας προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις εντολές τους για μικροκομματικούς (πάντα) σκοπούς. Ο στόχος τους είναι ένας: Να… μετανοήσουν οι «παραπλανημένοι» και ατίθασοι Έλληνες και να επαναφέρουν τον παλαιοκομματισμό στις μεγάλες του δόξες! Με κάποιες παραλλαγές βέβαια, όπως το ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΠΑΣΟΚ ή τον Καμμένο στην θέση του Καρατζαφέρη. Όλοι αυτοί όμως έχουν ήδη αποδείξει ότι ούτε μπορούν, ούτε και θέλουν καμία ριζική ανατροπή που θα αποδέσμευε την Πατρίδα μας από την τυραννία των τοκογλύφων. Αρωγοί στην χειραγώγηση των Ελλήνων είναι οι… συνήθεις ύποπτοι: Δημοσκόποι και καναλάρχες δίνουν τον «υπέρ πάντων αγών» για την αντιστροφή του κλίματος και φυσικά για την… μεταμέλεια των «αμαρτωλών» που τόλμησαν να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Παίζουν τα ρέστα τους
Αμέσως μετά την 6η Μαΐου και μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων άρχισαν να μειώνουν τα ποσοστά μας. Παρόλα αυτά, σε όλες τις δημοσκοπήσεις της περασμένης Κυριακής, το Εθνικιστικό Κίνημα φαίνεται ότι λαμβάνει ποσοστά άνω του 5%, που ούτε στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο δεν μας έδιναν οι ίδιες εταιρίες! Μια απλή αναζήτηση των αποτελεσμάτων του Απριλίου αρκεί για να φανεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν πέφτει αλλά θα είναι η μεγάλη έκπληξη της 17ης Ιουνίου. Αυτό το γνωρίζουν όλοι, αλλά πλέον δεν τους ενδιαφέρει η αξιοπιστία τους, μόνο να υπηρετήσουν πιστά την επιβίωση του σάπιου συστήματος που μας οδήγησε ως εδώ. Όσοι λοιπόν περιφρόνησαν την λαϊκή εντολή τόσο ξεδιάντροπα, ας ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους μαζί με τους ξένους επιτρόπους και τα συνεταιράκια τους.

Ν.Χ.Κ.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου