Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Άρχισαν τα όργανα στο συνονθύλευμα της τριμερούς

Άρχισαν τα όργανα στο συνονθύλευμα της τριμερούς
Μπηχτές και πισώπλατες μαχαιριές για την υπόθεση Σαλμά

Η νέα τριμερής μνημονιακή κυβέρνηση που δημιουργήθηκε από τα πιο... αγνά υλικά της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ έχει αρχίσει ήδη να νιώθει τριγμούς, πριν καν ακόμα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και ορκιστεί η βουλή, καθώς άρχισαν οι εσωτερικές τριβές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπόθεση του υφυπουργού Υγείας, Μάριου Σαλμά. Πρόσφατα βγήκε στο φως μια απόφαση του τότε υφυπουργού Παιδείας, Ιωάννη Πανάρετου σύμφωνα με την οποία ακυρώνονταν ο διορισμός του ως μέλος ΔΕΠ διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν πλημμέλειες κατά την διαδικασία εκλογής του.

Η απάντηση βέβαια δεν άργησε αν έρθει, καθώς αποκαλύφθηκε πως η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου με νέα απόφαση γνωμοδότησε ότι παρανόμως ο κ. Πανάρετος ακύρωσε την εκλογή του κ. Σαλμά και στη συνέχεια απεκατέστησε τη νομιμότητα, εφαρμόζοντας την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, ακυρώνοντας την απόφαση Πανάρετου.


Το αν κατέχει ο κ. Σαλμάς νομότυπα θέση μέλους ΔΕΠ ή είναι ένα θύμα πολιτικής και πανεπιστημιακής σκευωρίας θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Το αν θα αντέξει το συνονθύλευμα της τριμερούς κυβέρνησης να συνεχίσει τις εθνοπροδοτικές πολιτικές του Μνημονίου που οδηγούν στον αφελληνισμό και την κοινωνική εξαθλίωση θα το κρίνει η ιστορία και ο Ελληνικός Λαός. Ευτυχώς, υπάρχει και η Εθνική Αντιπολίτευση της Χρυσής Αυγής! 


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου