Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Συνεργασία: Corpus… Bisti!

Συνεργασία: Corpus… Bisti! Η υποκρισία των αριστερών - ψευτοπροοδευτικών ή όπως πολύ επιτυχημένα τους χαρακτήρισε ο Ηλίας Κασιδιάρης "μαϊντανούς του ανθελληνισμού" δεν έχει όρια! Με φρίκη, ανατριχίλα κι ανείπωτη οργή παρακολούθησα τα γεγονότα έξω από το θέατρο (του παραλόγου) "Χυτήριο" κι εκεί που χρειάστηκα υπογλώσσια, ήταν όταν είδα να εμφανίζονται οι Τατσόπουλος, Μπίστης και Ρεπούση, οι οποίοι πρόστρεξαν να υπερασπιστούν την "ελευθερία της έκφρασης" και να δουν με περισσή ευχαρίστηση μια παράσταση που βλασφημά τον Αρχηγό της Εκκλησίας, τον Θεάνθρωπο Κύριο Ημών  Ιησού Χριστό. Όλες αυτές οι βλάσφημες ανωμαλίες, τα σιχαμένα εμέσματα ψυχασθενών προκαλούν ρίγη συγκίνηση στους αριστεροδιεθνιστούληδες που όπου βλέπουν ανωμαλία είναι μέσα! Πήγαν εκεί και καλά για να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και τις συνταγματικές ελευθερίες. Αγνοούν, όμως, -κι εδώ θα έπρεπε να έχει παρέμβει το κοιμώμενο ανθελληνικό κράτος- ότι το δικαίωμα να μην βλασφημούνται τα Θεία, οποιασδήποτε θρησκείας, είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένο.


Οι σημερινοί γραικύλοι όμως δεν ενδιαφέρονται να υπερασπιστούν τη θρησκευτική ειρήνη, πόσω μάλλον την Ορθοδοξία. Θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα το σκοταδισμό της αθεΐας κι είναι πασιφανές ποια κέντρα επιρροής είναι πίσω από το "Corpus Christi". Είναι αυτοί που ποντάρουν και μεθοδεύουν τον αφελληνισμό της Πατρίδας μας και η πρόσφατη πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του νόμου "περί κακόβουλης βλασφημίας" μόνο τυχαία δεν είναι. Υπάρχει άραγε κάτι που να προσβάλλει την πίστη και τα ιδανικά των αριστερών; Πώς θα τους φαινόταν αν ανέβαινε ένα έργο π. χ. το "Corpus... Bisti" που στην θέση των Ιερών προσώπων που έχει βάλει ο Terrence Mc Nally να κάνουν ανείπωτες ανωμαλίες, να αντικαθιστούσαμε τους ρόλους με τον Μπίστη, τον Γλέζο, τον Τσίπρα, τον Κουράκη, τον Τατσόπουλο, τη Ρεπούση και άλλους. Άραγε το συγκεκριμένο έργο θα τους ενοχλούσε; Η ιστορία έχει δείξει πως παρόλο που οι συγκεκριμένοι "κύριοι" δεν έχουν ιδανικά, ξέρουν να αντιδρούν δυναμικά όταν θίγονται άλλες... θρησκείες όπως η αντίσταση... (βλέπε "Ελένη" του Νίκου Γκατζογιάννη).

Μην έχετε καμιά αμφιβολία πως το "Corpus Christi" είναι βλάσφημο. Ούτε να πιστέψετε τις ανοησίες της... κυρίας Παναγοπούλου πως δεν έχει σχέση με την ιστορία του Χριστού. Ο ίδιος ο δημιουργός  το 'χει παραδεχτεί. Μιλάει για τον Ιησού (Γιόσουα), Ιούδα, Παναγία, απεικονίζεται ο Σταυρός, απαγγέλλεται το "Πάτερ ημών", αλλά κατά τα άλλα καμιά σχέση με Ιησού Χριστό. Ναι, σας πιστέψαμε... Μια προτροπή μόνο στους δημιουργούς, τους ηθοποιούς και όλους τους αριστερούς υπερασπιστές του "Corpus Christi": Αν είστε τόσο ανατρεπτικοί και δημοκράτες, παίξτε το ίδιο έργο για τον Μωάμεθ! Με τόσους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που έχετε γεμίσει την χώρα ούτε 100 διμοιρίες ΜΑΤ δεν θα σας σώσουν...

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές της που υπερασπίστηκαν την Πίστη μου. Σε αυτόν τον παράλογο και βουτηγμένο στη σήψη κόσμο που ζούμε είστε η μόνη Εθνική Αντίσταση. Είστε το τελευταίο ανάχωμα πριν από τον αφανισμό του Έθνούς. Έχετε αποδείξει όμως πως ξέρετε να αγωνίζεστε και δεν θα σταματήσετε πριν ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, όπως συχνά λέτε. Από χθες σας στηρίζω με όλη μου την ψυχή. Συνεχίστε κι όλος ο Ελληνικός Λαός είναι μαζί σας!
Τηλέμαχος Παραβολάνος

 xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου