Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Με όπλο τη σημαία μας, μπροστά θα προχωράμε !

…λέει στους στίχους ένα τραγούδι που κυκλοφόρησαν ως "White Front Thessaloniki" κάποιοι Συναγωνιστές μουσικοί από διάφορα συγκροτήματα πριν 4 χρόνια περίπου. Πού’νά’ξεραν ότι το 2011 θα γινόταν πραγματικότητα.Την Παρασκευή 08/07/2011 σε προσαγωγή που έγινε σε Συναγωνιστή κατασχέθηκε η σημαία που κρατούσε σε πορεία στην πλατεία Ομόνοιας, που ακολούθησε μετά από τη συγκέντρωση κατοίκων περιοχής Ομόνοιας, διότι θεωρήθηκε όπλο το κοντάρι της σημαίας!! Εκεί φτάσαμε λοιπόν, να θεωρείται επικίνδυνος όποιος σηκώνει ψηλά την Ελληνική σημαία και περήφανα την μεταφέρει μέσα στις γκετοποιημένες περιοχές της πρωτεύουσας. Να θεωρείται επικίνδυνος όποιος θέλει να σώσει την πατρίδα του από το βούρκο, όποιος πιστεύει στο “αρχαίο πνεύμα αθάνατο” για το οποίο πολέμησαν ακόμη και στον 19ο αιώνα, στον ξεσηκωμό του Έθνους μας κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Κι εδώ γεννάται ένα τεράστιο “ρατσιστικό” θέμα. Κάποιοι είτε αφελώς, είτε συνειδητά, χαίρονται που βλέπουν τους αράπηδες και τους Πακιστανούς να φορούν τις μπλούζες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Εθνικής Ελλάδος τα βράδια στην Ομόνοια, όπου σημειώνονται τα μεγαλύτερα ποσοστά εγκληματικότητας, νομίζοντας ότι αγαπούν την πατρίδα μας. Οι άνθρωποι αυτοί όμως δεν πιστεύουν στο Εθνόσημο που φέρει στο ύψος της καρδιάς η μπλούζα, χωρίς ολότελα να πιστεύουν στο συμβολισμό των χρωμάτων, χωρίς να γνωρίζουν την Ιστορία της Ελλάδος, χωρίς καν να γνωρίζουν τη γλώσσα, είναι στυγνοί εγκληματίες. Είτε είναι “νταβατζήδες” κι εκμεταλλεύονται κάποιες άλλες γυναίκες, είτε έμποροι ναρκωτικών, είτε ληστές ή κλέφτες, ή δολοφόνοι, ή, ακόμη χειρότερα, ο συνδυασμός όλων αυτών. Επιπλέον, καταστρέφουν τον εθνολογικό μας κορμό, η εγκληματικότητα πλήττει το κράτος, που είναι τόση, ώστε είναι αδύνατο για την Αστυνομία να πράξει τη δουλειά της, εκατομμύρια χρημάτων αποστέλλονται σε εξαθλιωμένες χώρες της Αφρικής και της Ασίας, αφήνοντας την Ελλάδα να φτωχαίνει όλο και περισσότερο, κι επιπροσθέτως, τρέφουν μεγάλο μίσος για εμάς, τους Έλληνες, γεγονός που υπερβαίνει τα όρια θράσους!

Αντιθέτως, όποιος Έλληνας φοράει πάνω του το Εθνόσημο, χωρίς απαραίτητα να είναι ιδεολογικά καταρτισμένος Εθνικιστής ή Εθνικοσοσιαλιστής, θεωρείται ότι είναι ρατσιστής, φασίστας, ότι μισεί τους ξένους και τα λοιπά γελοία που ακούμε καθημερινά από κομουνιστές, αναρχικούς και τα πιόνια τους, τα ΜΜΕ. Γιατί είναι τόσο κακό λοιπόν να αγαπάς την πατρίδα σου; Γιατί είναι τόσο κακό να δηλώνεις με υπερηφάνεια την καταγωγή και το αίμα που κυλάει στις φλέβες σου; Καιρό τώρα είχα αυτή την απορία κι επιδίωξα κουβέντα με συνειδητοποιημένο αναρχικό μόνο για να λάβω μια ικανοποιητική απάντηση, που φυσικά δεν υπήρχε, και για ακόμη μία φορά ένοιωσα υπερήφανη που ποτέ δεν πίστεψα στις αντιρατσιστικές τους μπούρδες, που πάντα τους θεωρούσα ανεγκέφαλους, που πάντα ήθελα απλά να τους βουλώσω απομακρύνω από κάθε μορφή επικοινωνίας, μόνο και μόνο για να μην πιστέψει κανείς άλλος τις ανύπαρκτες “ιδεολογίες” τους.

Σε καμία περίπτωση δε μας φταίει ο κάθε ξένος που θέλει να ζήσει κι εκείνος, κι η οικογένειά του, κι οπωσδήποτε αν δεν βρει κάποια αξιοπρεπή δουλειά, θα γίνει εγκληματίας, όμως οι περισσότεροι απ’όσους μας έχουν κουβαλήσει είναι εκ γενετής εγκληματίες, που μόλις βγήκαν από τα σωφρονιστικά καταστήματα, ήρθαν στην Ελλάδα. Όπως έγινε και με τους Αλβανούς στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όπου είχαν ανοίξει τις φυλακές και μπήκε κάθε λογής απόβρασμα στην πατρίδα μας. Εν ολίγοις, οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να είναι εγκληματίες, όχι επειδή δεν ξέρουν κάτι άλλο να κάνουν, αλλά επειδή αυτή είναι η φύση τους, κι αυτό θα έκαναν όπου κι αν τους πήγαιναν.Κι οι αριστεροί απλά παίζουν το παιχνίδι τους συμμετέχοντας σε ένα γαϊτανάκι καταστροφής για την Ελλάδα, λες και δεν επηρεάζεται η δική τους ζωή από την υποβάθμιση του Έθνους, αλλά και του κράτους. Επηρεάζεται, απλώς αυτός είναι ο σκοπός τους.

Ως πότε λοιπόν θα ανεχόμαστε αυτή τη διεφθαρμένη κομπίνα που έχει στηθεί εις βάρος του Ελληνικού Λαού; Ως πότε θα τους έχουμε να μας εξουσιάζουν και ν’αποφασίζουν για τη μοίρα μας; Γιατί να τους αφήνουμε να μας εξευτελίζουν και να εκφιλίζουν την ποιότητα της ζωής, των ηθών και των παραδόσεών μας, ακόμη και το ίδιο μας το “είναι”; Είναι καιρός να πάνε σπίτια τους όλοι οι ανθέλληνες, Έλληνες και ξένοι. Είναι καιρός η Ελλάδα να πάρει τη θέση που της αξίζει στη γεωπολιτική σκακιέρα, στα πολιτισμικά δρώμενα και να ξαναγίνει το λίκνο του Πολιτισμού, η Γη του Φωτός, όπως είναι και το όνομά της.

Μετά τιμής,
Ελίνα ΓΚ
http://elladatora.org/
 http://isxys.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου