Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν ...¨έγραψε ο ποιητής και είχε δίκιο !
''Δημοκρατικοί ''πολίτες ,ασήμαντοι κρατικοί αξιωματούχοι ,δημοσιογράφοι που γράφουν κατά το δοκούν ανησυχούν και γράφουν και κραυγάζουν ...Μα δεν ακούτε ; δεν βλέπετε ; το σύστημα χάνεται!
Γιατί ανησυχούν,άραγε για σένα Πατριώτη ; ,για σένα Αγρότη ; για σένα Έλληνα ; όχι βέβαια για το τομάρι τους και τίποτε άλλο !

Η γενιά του Πολυτεχνείου μα ξεπέρασε ,ξεπέρασε τα τζάκια ,τα τσιφλίκια ,τα σπίτια που είχαν πολιτική δύναμη ...Αφού κατάφερε να είναι εκτός μόδας η Ελληνική Ιστορία ,κατάφερε να είναι εκτός η μάθηση ,η γνώση προκάλεσε και το θρησκευτικό αίσθημα ,ζητώντας να καταργηθεί η προσευχή των Ελληνοπαίδων μόνο και μόνο επειδή είναι των Χριστιανών !
Χλευάζουν τα ιερά μας σύμβολα ,λοιδορούν τον Εθνικό μας ύμνο και παρομοιάζουν τους ήρωες σαν αδερφές της παρέας τους, προσπαθώντας απλά αλλά μεθοδικά να διαλύσουν ακόμη και αυτό το τελευταίο κάστρο την Ελληνική οικογένεια !

Κάποιοι ανησυχούν γιατί η Χρυσή Αυγή προελαύνει στην Ελλάδα αν και κατά παράβαση του Συντάγματος δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με τα υπόλοιπα κόμματα ακόμη και από ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας !

Βολεμένοι πάνω από το πτώμα της Πατρίδος αρχίζουν να ανησυχούν γιατί ;
Ο Λαός θέλει να πιαστεί από κάπου , να πιστέψει να του δώσουν Όραμα , από μια μεριά ο Σύριζα με τους χρόνια βολεμένους του Πασόκ, που αφού άρχισαν να βλέπουν ότι κάτι πάει να αλλάξει φοβούμενοι πάνε εκεί που απλά πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν να απομυζούν τον Ελληνικό Λαό !

Στο πλευρό των φοροφυγάδων μεγαλοστέλεχος του Σύριζα στο νησί της Ύδρας ...¨όταν ακόμη και σήμερα εν μέσω κρίσης οι επιχειρηματίες της Ύδρας μαζεύουν το χρήμα με τις σακούλες κάποιοι τους στηρίζουν !
Όταν απαξιώνουμε την Αγροτική Τράπεζα για πουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί ή Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν οι μοναδικοί αλλά και οι συνεπείς πελάτες , εσκεμμένα να το στείλουμε στους Ιδιώτες που αφού δεν μοιραστήκαμε τα υπερκέρδη τους ,τώρα μοιραζόμαστε τις ζημιές τους ..
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όχι μόνο ήταν βιώσιμο κ.Στουρνάρα αλλά είχε και κέρδη, αλλά πότε παρουσίασε ζημιές ; ¨όταν απλά με το έτσι θέλω η Κυβέρνηση Παπανδρέου και Βενιζέλου το συγχώνευσαν με την Ασπίς του Ψωμιάδη ...
Γιατί ο Βενιζέλος έσωσε την Μιλένιουμ και δεν την πούλησαν ; ποιος είναι στο Δ.Σ της Τράπεζας ;
Αυτά τα βλέπει ο λαός και κυρίως οι νέοι μας ...Στις επόμενες εκλογές θα ψάχνουμε με το κερί να βρούμε ποιος ψήφισε Πασόκ ...

Για να ζήσεις σήμερα στην Ελλάδα πρέπει να είσαι ή αδερφή ή υβριστής των Ηρώων Ελλήνων για να παίρνεις δουλειές από το Υπουργείο Πολιτισμού και να εκλέγεσαι βουλευτής !
Στην Ελλάδα του σήμερα πρέπει να είσαι Πακιστανός και να απειλείς με ιερό πόλεμο αυτούς που σε φιλοξενούν και σε ταΐζουν !
Πρέπει να είσαι φοροφυγάς για να σε υπερασπίζεται και ο δήμαρχος της Πόλεως σου !
Πρέπει να είσαι αλλοδαπός για να μην πληρώνεις φάρμακα και γιατρούς που κάποια κορόιδα πλήρωσαν για σένα
Να είσαι Αλβανός και να παίρνει τα χρήματα από την πρόνοια που κάποιο κορόιδο πληρώνει ως αλληλεγγύη !
Να είσαι Μουσουλμάνος το θρήσκευμα για να μπαίνει το παιδί σου με 2,5 στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και άσε τα κορόιδα τους Χριστιανούς να τρέχουν στα φροντιστήρια και πληρώνουν με αίμα την εκπαίδευση των παιδιών τους !

Στην Ελλάδα του σήμερα οι εκπρόσωποι σου που έστειλες στη Βουλή οι συνδικαλιστές μόλις ο Αρχηγός τους τράβηξε το αυτί αφού μας ξεγέλασαν ότι θα αγωνιστούν για τα δικαιώματα των συναδέλφων τους (βλέπε συνδικαλιστές της ΕΛ.ΛΑΣ το γύρισαν στο Καλαματιανό !)

Για όλα αυτά και επειδή κόντρα στην ομερτά ορισμένων δημοσιογράφων που γράφουν κατά το δοκούν οι νέοι βλέπουν ότι
Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είναι της διπλανής πόρτας ,δεν είναι βρικόλακες ,αλλά ο Βουλευτής Λάρισας κουβαλάει τα τσουβάλια στην Πλάτη του !

Είναι νέα παιδιά που τιμούν τα σύμβολα , τιμούν την Ελληνική Σημαία ,προστατεύουν τα γερόντια που τους δέρνουν και τους σκοτώνουν οι Αλλοδαποί που μας κουβάλησαν κάποιοι που παίρνουν ζεστό χρήμα από την Ε. Ε ...Το είπε η Πιπιλή Βουλευτής της Ν.Δ για τους Κορίνθιους ότι μην ενοχλήστε για τους αλλοδαπούς γιατί θα έρθει και ζεστό χρήμα απο τηνΕ.Ε
Γιατί θα πάνε στη Χρυσή Αυγή τα παιδιά που τελειώνουν ελληνικά Πανεπιστήμια και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα ;γιατί βλέπουν τις κάνουν οι Πρυτάνεις του συστήματος τα χρήματα που προορίζονται για αυτούς !

Γιατί οι άνεργοι οικοδόμοι που πάνε την μάνα τους στο νοσοκομείο τους ζητάνε τα νοσήλια ενώ δίπλα τους ο λαθρομετανάστες παίρνουν δείχνοντας την πράσινη κάρτα που την αγόρασαν παράνομα απολαμβάνουν την δωρεάν περίθαλψη της Ελλάδος που βρίζουν καθημερινά !
Μοιράζουν τρόφιμα οι Χρυσαυγίτες στους ¨Ελληνες και τους υβρίζουν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές ...

Ο Λαός βαρέθηκε να ακούει παχιά λόγια και να βλέπει ακόμη και την ύστατη ώρα τους Σωτήρες μας να διορίζουν το σόι τους στη Βουλή ,για τους πληρώνουν τα κορόιδα των Ελλήνων για να προκάμουν ....

Η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές όποτε και όταν γίνουν ...Γιατί όταν κόβεις 30 ευρώ από τον αγρότη και υποστηρίζεις τον φοροφυγά με το σκάφος και το εξοχικό, τότε να περιμένεις και τα χειρότερα και τα χειρότερα είναι απλά μπροστά μας !
Ο Καρατζαφέρης μίλησε για κοινωνική έκρηξη, προφητικό ,αλλά δεν το θυμήθηκε όταν ήταν στην Εξουσία !

Τα παιδιά που είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι μη προνομιούχα,αγαπούν τον Στρατό ,την Πατρίδα και οι νέοι μας ταυτίζονται μαζί τους και όχι με τους φλώρους των βορείων προαστίων και των γιαλαντζί ψευδών με τα κοντά παντελονάκια του γκολφ !
Όταν τελειώσουν τα λόγια και οι συντάξεις των γονιών και των παππούδων ,τότε θα έρθει η ώρα ,τότε ακόμη και οι σχετικοί άσχετοι πολιτικοί θα το παίζουν αντιστασιακοί !!!
Τότε όμως θα είναι αργά για η ορμή του ποταμού δεν θα σταματά ! Τότε η οργή θα πέσει επι δικαίων και αδίκων
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος αξιωματικός ε.α

 greekalert.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου