Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΓΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...!!!

 

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΚΟΥΕΙ...;;;  ΜΩΡΕ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ....;;;


Όπως μας κατήγγειλε ξενοδοχοϋπάλληλος από την περιοχή του κέντρου και σύμφωνα με την μαρτυρια του ίδιου του τουρίστα,3 άτομα,κατά πάσα πιθανότητα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκαν και τον χτύπησαν,ενώ του έσκισαν αρχικά την μπλούζα.Από την επίθεση τον έσωσαν ηλικιωμένοι περαστικοί που τον άκουσαν να φωνάζει στα Ισπανικά.

Τότε οι 3 θρασύδειλοι τύποι που δεν είχαν πειστεί ακόμα άρχισαν να του μιλάνε στα αγγλικά για να δουν αν όντως είναι τουρίστας χωρίς να τον αφήνουν στιγμή από τα χέρια τους παρά τις φωνές και τα παρακάλια από την παρέα ηλικιωμένων που ήταν μπροστά. Όταν τελικά πείστηκαν τον άφησαν και του ζητούσαν συγνώμη κι του έδιναν να νερό να πιει. Αλλά ήταν πλέον αργά. Εκείνος έφυγε θυμωμένος και χωρίς να ξέρει για πιο λόγο έφαγε ξύλο.Άλλος ένας άνθρωπος έπεσε θύμα του μίσους που τρέφουν για οτιδήποτε Ελληνικό κάποιοι απίθανοι τύποι και ορισμένοι ανεγκέφαλοι που κοπροσκυλιάζουν (από το πρωί μέχρι το βράδυ) στην περιοχή της Πλάκας..Το περιστατικό συνέβει στην οδό Άρεως και Δεξίππου. Ο τουρίστας κατέβαινε από τα σκαλάκια της Ακρόπολης πριν του επιτεθούν.

 Από όσο γράφει στο μήνυμα του ο υπάλληλος του ξενοδοχείου..προσπάθησε να εξηγήσει στον Αργεντινό τι ακριβώς συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα,αλλά και πάλι δεν μπορούσε να καταλάβει για πιο λόγο κάποιοι έχουν πρόβλημα με την σημαία της ίδιας της χώρας τους.Την στιγμή που και στην Αργεντινή παρόλα τα προβλήματα που είχαν και γνωρίζει τις δυσκολίες που έχουμε σαν λαός,οι συμπατριώτες του ποτε δεν θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο σε κάποιον που φορά το σύμβολο της πατρίδας τους...είτε είναι ξένος είτε είναι Αργεντινός. eglimatikotita.gr

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου