Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Ο τρόμος του καθεστώτος: έκλεισαν το μετρό, μας απέκλεισαν με ΜΑΤ, απέτυχαν παταγωδώς

    
Ο τρόμος του καθεστώτος: έκλεισαν το μετρό, μας απέκλεισαν με ΜΑΤ, απέτυχαν παταγωδώς
Το χρονικό όσων προηγήθηκαν της χθεσινής συγκέντρωσης: Η Χρυσή Αυγή νίκησε ένα παράνομο και ανθελληνικό κράτος
Όσες παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις κι αν μεταχειριστεί η κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα, όσα ψεύδη και συκοφαντίες κι αν διασπείρουν οι εργολάβοι της καθεστωτικής προπαγάνδας, η μεγαλειώδης συγκέντρωση 10.000 Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έσπασε κατά τρόπο θριαμβευτικό την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στην οποία έχουν επιδοθεί οι εχθροί του Ελληνικού Λαού τον τελευταίο μήνα!
Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι επαγγελματίες του ψεύδους τηλεδικαστές και τηλεοπτικοί εισαγγελείς και μαζί τους τα στελέχη των εγκληματικών κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου, έτρεφαν την ψευδαίσθηση πως κατόρθωσαν να επιβάλλουν στον Ελληνικό Λαό τον φόβο, υποχρεώνοντάς τον να σιωπά μπροστά στα συνταγματικά εγκλήματα της κυβέρνησης και των κομμάτων που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου. Το απόγευμα του Σαββάτου όμως, όλα αυτά τα ψοφίμια της κλεπτοκρατίας , της μίζας και της διαπλοκής, εισέπραξαν ένα ισχυρότατο χαστούκι από έναν Λαό ο οποίος στέκεται Πιστά και Περήφανα στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και συμμετέχει ενεργά και με μεγαλύτερο από ποτέ φανατισμό, στον πολιτικό Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδος και την παραδειγματική τιμωρία των καταχραστών του δημοσίου χρήματος και των υπευθύνων της συνταγματικής εκτροπής.
Η Χρυσή Αυγή, έχει παρανόμως αποκλειστεί από την τηλεοπτική προβολή στα κανάλια των νταβατζήδων και των διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων με την πολιτική εξουσία. Εντούτοις, διαθέτει ένα προνόμιο το οποίο οι ψευτοδημοκράτες απατεώνες έχουν απολέσει προ μακρού χρόνου: κυριαρχεί στον Πολιτικό Αγώνα του δρόμου, εκεί όπου συντρίβονται θορυβωδώς, τόσο τα ποσοστά των στημένων δημοσκοπήσεων όσο και τα συστηματικά και τερατώδη ψεύδη των καλοπληρωμένων εργολάβων της ενημέρωσης. Κι όταν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, αγωνίζονται απεγνωσμένα να συγκεντρώσουν μερικές εκατοντάδες κρατικοδίαιτους ταλαίπωρους από τις ορδές των κομματικών στρατών που διόρισαν, για να καλύψουν το μισό μιας μικρής αίθουσας ξενοδοχείου, η Χρυσή Αυγή απευθύνει μαχητικό κάλεσμα μέσα σε κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, στο οποίο ανταποκρίνονται 10.000 Ελληνίδες και Έλληνες, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους υποτακτικούς και εντολοδόχους ξένων κέντρων: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!
Η κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα, έκανε ότι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να αποτύχει η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και των βουλευτών της: έστειλε τις διμοιρίες των ΜΑΤ να αποκλείσουν το χώρο γύρω από τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών, επιχειρώντας να τρομάξει τους Έλληνες που αποφάσισαν να συμπαρασταθούν εμπράκτως στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Επιπρόσθετα, είχε τη φαεινή ιδέα, να κλείσει το σταθμό του Μετρό στο Σταθμό Λαρίσης, επιδιώκοντας να περιορίσει την πρόσβαση του Ελληνικού Λαού στο προκαθορισμένο σημείο της συγκέντρωσης.
Παράλληλα με το παράνομο και αντεθνικό Κράτος-μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων, έδρασε και το παρακράτος της αριστεράς, αυτό το παρακράτος που έχει πολλάκις χρησιμοποιηθεί από το Καθεστώς, προκειμένου να φιμώσει την ελεύθερη φωνή του Ελληνικού Λαού(βλέπε συγκεντρώσεις κατά των Μνημονίων, δολοφονίες Μαρφίν και ούτω καθεξής). Παράνομες αντισυγκεντρώσεις από μαρξιστικές συμμορίες, έλαβαν χώρα στην περιοχή γύρω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, με προφανή σκοπούς αφενός να «συνετίσουν» δια της «δημοκρατικής» βίας εκείνους που αψηφούν τα ψεύδη και τις παρανομίες κυβέρνησης και δημοσιογράφων και αφετέρου να ματαιώσουν («δημοκρατικά» πάντα.) την πολιτική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Ως εκ τούτου, οι δολοφονικές συμμορίες παρακρατικών αριστεριστών, κρατικοδίαιτων κατσαπλιάδων και λαθρομεταναστών, επιδόθηκαν από κοινού στον ξυλοδαρμό Ελλήνων γερόντων στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, γερόντων που έχουν το «θράσος» να επιθυμούν η γειτονιά τους να μη γίνει άντρο εγκληματικότητας των λαθροεισβολέων, άντρο εμπορίας ναρκωτικών και πορνείας. Βεβαίως η αστυνομία του φιλομασόνου υπουργού Προ.πο., παρέμεινε προκλητικά θεατής των εγκληματικών δράσεων των συμμοριών, οι οποίες αλώνιζαν κραδαίνοντας εργαλεία «δημοκρατικού συνετισμού», όπως στειλιάρια και σιδηρόβεργες, την ίδια ώρα που ζουλού έπαιζαν τα ταμπούρλα τους σε αφρικανικούς ρυθμούς μπροστά στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε τα κόμματα της διαπλοκής, ούτε οι εργολάβοι της ενημέρωσης είδαν τα Τάγματα Εφόδου αριστεριστών και λαθροεισβολέων, τα είδαν όμως οι Έλληνες της περιοχής, οι οποίοι γνωρίζουν πλέον καλά, πως μία είναι η λύση για να ξεβρωμίσει η γειτονιά τους και μαζί ολόκληρη η Ελλάδα.
Κράτος και παρακράτος, κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και δημοσιογραφικοί λακέδες, προσδοκούσαν το βατερλώ της χθεσινής Εθνικιστικής συγκέντρωσης. Εν τέλει, όχι μόνον έμειναν με την προσδοκία αλλά τουναντίον εισέπραξαν τη περιφρόνηση και τη χλεύη 10.000 Ελλήνων, οι οποίοι πιστοποίησαν πανηγυρικά το αναπόφευκτο: η Χρυσή Αυγή έρχεται να γκρεμίσει το τυραννικό Καθεστώς των κλεφτών και των απατεώνων που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό και ξεπουλούν την Πατρίδα στους ξένους!
Η μεγαλειώδης πολιτική συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις βουλευτών, μελών και υποστηρικτών του Κινήματος, εν μέσω μάλιστα της πρωτοφανούς πολιτικής τρομοκρατίας την οποία η άθλια, προδοτική και παράνομη κυβέρνηση Σαμαρά έχει επιβάλλει, αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν λυγίζουν οι Εθνικιστές αλλά κυρίως ότι η Θέληση του Ελληνικού Λαού να φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού είναι ακλόνητη και δεν τρομοκρατείται από καμία μεθόδευση, ούτε ξένων, ούτε εγχώριων κέντρων εξουσίας!
Με ψευδομάρτυρες, με χαλκευμένα έγγραφα, με γελοίες ιστορίες περί αρμάτων μάχης που θα εισβάλλουν στη Βουλή και αμνοεριφίων που σφάζονται μαζικά για εκπαίδευση μελλοντικών δολοφόνων, με παράνομες πολιτικές διώξεις και με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, δεν πλήττεται ουδόλως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Αντιθέτως, ατσαλώνεται η Πίστη των Ελλήνων σ' αυτό και δυναμώνει ολοένα και περισσότερο η βούληση για πολιτικό αγώνα. Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, 10.000 Έλληνες Εθνικιστές και μέσω αυτών, εκατομμύρια Ελλήνων σε κάθε γωνιά της Πατρίδος που εξαθλιώνονται από την κυβέρνηση των υπηρετών των ξένων, διατράνωσαν την υποστήριξή τους στο νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, την οργή τους για τις παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος και τέλος, υπενθύμισαν στους εντολοδόχους ξένων κέντρων, Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, πως λίαν συντόμως, θα κληθούν να απολογηθούν εκείνοι με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας και της κατάλυσης του Πολιτεύματος!

Δυστυχώς γι΄ αυτούς είμαστε ζωντανοί” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Δυστυχώς γι΄ αυτούς είμαστε ζωντανοί” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"
Μας εκήρυξε «νεκρούς» ο Μεϊμαράκης και οι λοιποί του προεδρείου της Βουλής
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Κοινοβούλιο ονομαστική ψηφοφορία επί συγκεκριμένων τροπολογιών, οι οποίες κατατέθηκαν σε άσχετο νομοσχέδιο. Ανάμεσα σε αυτές και η γνωστή «φωτογραφική» διάταξη, η οποία αποκλείει τη Χρυσή Αυγή από την κρατική χρηματοδότηση.
Πραγματικά χρειάζεται πολύ μεγάλο θράσος από εκπροσώπους κομμάτων, που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία τους να αποκλείουν το μόνο κόμμα που δεν χρωστά. Το διαθέτουν αυτό το θράσος και το απέδειξαν, περίτρανα. Δεν περιμέναμε άλλωστε τίποτε διαφορετικό από αυτούς. «ΕΞΕΣΤΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ».
Αλλά ας επανέλθω εις τα της ονομαστικής ψηφοφορίας. Τα ονόματα ανέγνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρκογιαννάκης, ΣΙΓΟΥΡΑ σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρόεδρο Μεϊμαράκη, μόνο που έκανε ένα μικρό «λάθος». Διάβασε 297 ονόματα και όχι 300!
Συγκεκριμένα τόσο στον κατάλογο των βουλευτών της Α' Αθηνών, όσο και σε αυτόν της επικρατείας και της Β' Πειραιώς παρέλειψε να αναφέρει τρία ονόματα, τα εξής: Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός. Λάθος, σκόπιμη παράλειψη ή ευσεβής πόθος; Ή μήπως με το «λαθάκι» αυτό ήθελε να κρύψει τις αντισυνταγματικές αγυρτίες της κυβέρνησης Βενιζέλου - Σαμαρά, που μας αποκλείουν από τα συνταγματικά μας δικαιώματα, χωρίς να έχουμε εκπέσει του βουλευτικού αξιώματος;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ γι' αυτούς πάντως είμαστε ζωντανοί και βιολογικά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ και η μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό είναι η... παράλειψη των Μεϊμαράκη - Μαρκογιαννάκη.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΟΣ.

 Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....
Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΕΣΒΗ. ΑΠΛΑ ΤΟ  ΠΡΩΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ, ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ  ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΧΙ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ, ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ - ΜΟΛΟΤΟΦ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ.

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ - ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΕΑΝ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1940 ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΠΑΠΑΡΗΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΠΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ (ΓΚΕΥΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΤΩΝ ΛΑΩΝ... 

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ 1940. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Θρήνος στα τσοντοκάναλα για την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Θρήνος στα τσοντοκάναλα για την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής Ο Καψής στο mega έκανε λόγο για… «μερικές εκατοντάδες» την ώρα που ο σταθμός του έδειχνε εικόνες με χιλιάδες Εθνικιστές! Ο ΑΝΤ1 δεν τόλμησε να δείξει τίποτα από την συγκέντρωση και πρόβαλε πλάνα από τις… 5 το απόγευμα. Ο Alpha αναφέρθηκε στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας φωτογραφία του ρεπόρτερ (!) και ούτε ένα πλάνο ή μια φωτογραφία από τον σταθμό Λαρίσης.
Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έστειλε το μήνυμα στο σάπιο καθεστώς του μνημονίου ότι είμαστε δυνατότεροι από ποτέ. Μέσα στον παροξυσμό τους, τα κανάλια της διαπλοκής γελοιοποιήθηκαν ακόμη περισσότερα στα μάτια της κοινής γνώμης. Λογική η λύσσα τους, από την στιγμή που η λάσπη και οι συκοφαντίες ενός ολόκληρου μήνα έπεσαν στο κενό.
Ο μαιτρ της μνημονιακής προπαγάνδας Καψής έφτασε στο σημείο να μιλά για «αποτυχημένη συγκέντρωση με κάποιες εκατοντάδες κόσμου» και την ίδια ακριβώς στιγμή το ίδιο του το κανάλι τον έβγαζε ψεύτη, προβάλλοντας την εικόνα χιλιάδων Ελλήνων να αποθεώνουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Στον ΑΝΤ1 δεν παρασύρθηκαν από την θλίψη και την απόγνωση. Έκοψαν εντελώς τις εικόνες της εκδήλωσης και πρόβαλαν πλάνα από τις 5 το απόγευμα, όταν ήταν ακόμη μέρα και κόσμος ερχόταν στον σταθμό Λαρίσης.
Τα συστημικά ΜΜΕ έπαιξαν το τελευταίο χαρτί τους τον μήνα που μας πέρασε. Η προσπάθεια συρρίκνωσης της Χρυσής Αυγής απέτυχε. Το μόνο που καταφέρνουν τώρα πια είναι να κάνουν τον κόσμο να γελάει. Ακόμα και η φρασεολογία των αποψινών δελτίων θύμιζε indymedia. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

 

ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΑΘΗΝΑ 26-10-2013.
Το ξενοκίνητο πολιτικό σύστημα τής χώρας μας είναι γεμάτο από πρόθυμους υπαλλήλους τής παγκοσμιοποίησης που αντιμετωπίζουν την πατρίδα και το λαό μας ως ιδιοκτησία τους. Υποκρίνονται πως είναι ισότιμοι τάχα συνομιλητές με τούς ψευτοσυμμάχους και με τούς βαρβάρους που μάς πατούν στο σβέρκο, την ώρα που προσέρχονται στις διεθνείς συνομιλίες και συμφωνίες ως σκώληκες που σέρνονται μονίμως στο χώμα. Αλλά δεν δέχονται κουβέντα, παρατήρηση και παρέμβαση από τα αληθινά αφεντικά τής Πατρίδος μας, τούς Έλληνες.
Η Ελλάς στηρίζεται από αιώνων στους ιδιοκτήτες τούτης τής αιματοβαμμένης γης, στους Αληθινούς Έλληνες που είναι Εργάτες τού Έθνους στην Κοινωνία, στην Εργασία, στην Πολιτική. Στηρίζεται στους Πιστούς στο Θεό και στην Ελληνική Φυλή που δεν διαθέτουν έπαρση και δύο αφεντάδες, αλλά πειθαρχούν ως ένα Σώμα στις ανάγκες και τα δίκαια τής Φυλής, από τον πρώτο έως τον έσχατο πολίτη. Ο Άρχοντας γίνεται αρχόμενος εμπρός στο εθνικό συμφέρον και ο αρχόμενος άρχοντας στη λήψη των σωστών αποφάσεων που αφορούν ολάκερη την Εθνική και Λαϊκή Κοινότητα.
Οι Νόμοι και οι Βουλές υφίστανται για να υπηρετούν την Πατρίδα κι όχι το κάθε πολίτευμα. Διότι αν οι Κανόνες τής Πολιτείας υπηρετούν το πολίτευμα στηρίζοντάς το στις ανομίες του ή τα στενά του συμφέροντα, τότε στη θέση τού πολιτεύματος έχει αρθεί ένα μοχθηρό και εχθρικό για το λαό καθεστώς. Συμβαίνει δηλαδή αυτό που ζούμε στις έσχατες μέρες τής κατοχικής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας με τούς ξιπασμένους αρχοντοραγιάδες που βλέπουν τούς Έλληνες ως είλωτες που οφείλουν τάχα να προσφέρουν γη και ύδωρ στους τοκοφόρους και λογχοφόρους εισβολείς, πυροβολώντας τον εθνικισμό τους για να «σωθούν»!
Αυτός όμως ο τρόπος διοικήσεως τού Έθνους δεν είναι μήτε ελληνικός μήτε τρόπος συμπεριφοράς ελεύθερων ανθρώπων. Ο κοσμοπολιτισμός δίχως σύνορα και εθνική συνείδηση είναι η κεκαλυμμένη κατάληψη και αιχμαλωσία τής Ελλάδος μας στα νύχια τού αφεντικού των αστικών δημοκρατιών, τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο πολυπολιτισμικός και πολυεθνικός τρόπος συγκατοίκησης με τούς γυρολόγους τής Παγκοσμιοποίησης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με την προέλευση και την αποστολή τής Εθνικής Κοινότητος που δημιουργήθηκε και ανήκει στα εθνοφυλετικά της γεννήματα δυνάμει τής Θείας Πρόνοιας και διά των χειρών τής Λαϊκής Κοινότητος.
Έλληνες ίδρυσαν και κατοίκησαν την Πατρίδα τούτη. Και Έλληνες έχουν την ιερή αποστολή να την αναπτύξουν και να την εξελίξουν στο διηνεκές τής ανθρώπινης ιστορίας βασισμένη στην Πίστη Θεού, το Ελληνικό Αίμα και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Για να υπάρξει εξέλιξη τού Γένους μας για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και την Κοινή Λογική, πρέπει να διατηρήσουμε ακέραια την Ιδιοπροσωπία και τη Γη μας. Να φτιάξουμε Νόμους που θα κατοχυρώνουν το απαραβίαστο τής Ελληνικότητάς μας κι όχι αντιρατσιστικούς και πολυφυλετικούς και τελικά ανθελληνικούς νόμους διάλυσης τής Φυλής μας.
Αφού φτιάξουμε πολιτική ελληνική, αφού δηλαδή αποκτήσουμε ελληνική πολιτική διοίκηση στο Φρόνημα, το Ήθος και την Καταγωγή, τότε θα εφαρμόσουμε στην πράξη την αρχή πρώτος μεταξύ ίσων. Στο Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κράτος η πυραμίδα τού Έθνους άρχεται από τα χαμηλά στρώματα για να φτάσει στα ψηλά στρώματα που αντιπροσωπεύουν το Έθνος και την επιτυχία των στόχων του κι όχι κάποιες ελίτ. Στην κοινωνική διαστρωμάτωση κεντρικό προσδιοριστικό ρόλο έχουν το Αίμα, ο Πατριωτισμός και η Αξιοσύνη κι όχι ο παρασιτισμός και η φιλοχρηματία τού μαρξισμού και του σοσιαλφιλελευθερισμού.  
Αυτό σημαίνει πως μαζί με την ελληνική διοίκηση δομούμε ελληνική κοινωνία και ελληνική εργασία. Ο Εργάτης στο Φρόνημα εξασφαλίζει την πλήρη επάνδρωση τής παραγωγικής και τής επιχειρηματικής διεργασίας με Έλληνες Εργάτες στο χωράφι, στη θάλασσα, στη βιομηχανία, στη βιοτεχνία και το εμπόριο. Ανάπτυξη αληθινή έχει το Έθνος μονάχα όταν παράγει προϊόν και αποταμιεύει χρήμα με τα δικά του χέρια και στα δικά του ταμεία. Οι ξένες επενδύσεις μονάχα ως συμπλήρωμα νοούνται και το δάνειο ως σταδιακή ομηρία πρέπει να αποκρούεται.
Οι Θεσμοί τού Εθνικοκοινωνικού Ελληνισμού λειτουργούν ανεξάρτητα από τις πολιτικές ενέργειες τού Κράτους, αλλά απολύτως εξαρτημένα με τις ζωτικές λειτουργίες τού Έθνους σε κοινωνική συνοχή και εθνική ασφάλεια. Δικαιοσύνη, Τύπος, Αστυνομία και Στρατός κοινωνούν και επιβάλλουν την καθαρότητα προθέσεων και πράξεων έναντι των Ελλήνων, διασφαλίζοντας την ανεξαρτησία και την ισχύ τής Ελλάδος. Διοικούνται εξ ιδίων προσώπων και οδηγούν τον Ελληνισμό σε Νίκες, εκμηδενίζοντας τον βαρβαρικό κίνδυνο και τσακίζοντας την προδοσία. Από τα Γραφεία έως τα Πεδία τής Τιμής, η Ελλάς πρωταγωνιστεί και εξυψούται.
Οι Νόμοι τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κράτους δεν αμνηστεύουν την προδοσία, γιατί δεν αφήνουν χώρο στις κομματικές και νεοταξικές εγκληματικές συμμορίες στην πολιτική ζωή τού τόπου. Η εθνικιστική πολιτική έκφραση δεν φιμώνεται από το διεθνισμό, αλλά τον υποτάσσει. Η πολιτική διοίκηση δεν αγνοεί τον λαό, αλλά συμπορεύεται μαζί του καθημερινά στην νέα πορεία δόξης τής Ελλάδος. Η Ελλάς δεν φυλακίζεται και δεν εκχωρεί εθνική κυριαρχία και έδαφος αλλά ενώνει και απελευθερώνει ψυχές και εδάφη ελληνικά.
Είμαστε Εργάτες και Πολεμιστές τής Ελλάδος. Γκρεμίζουμε τον μισελληνισμό και χτίζουμε Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα. Ένας ορμητικός και ασταμάτητος γαλανόλευκος ποταμός ανοίγει δρόμο καθάριο για να διαβεί η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις - Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 18:00

   
Συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις - Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 18:00
Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Σταθμό Λαρίσης. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το ηχηρό μήνυμα ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.
Τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συνεπικουρούμενα από τα κανάλια της διαφθοράς έχουν στοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ένα σαθρό και τραγελαφικό κατηγορητηρίο. Πραγματικός σκοπός του βρώμικου πόλεμου λάσπης είναι η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται στην μνημονιακή λαίλαπα.
Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου
Δηλιγιάννη 50, Σταθμός Λαρίσης

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!!!


Τα νεομπολσεβίκικα τάγματα του Δένδια από την Εκάλη, εν δράσει... δέρνουν τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα με την αστυνομία να κοιτάει!!! 

Οδομαχίες στον Άγιο Παντελεήμονα εν απουσία της Χ.Α στην περιοχή από αριστεριστές πήραν στο κυνήγι κατοίκους του κέντρου γριούλες και γέροντες. 

Σκηνές αλλοφροσύνης με εαμοβούλγαρους νεομπολσεβίκους να κυνηγάνε Έλληνες στις ίδιες τις γειτονιές τους!!!! Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν προαναγγείλει κινητοποιήσεις σήμερα Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας ενώ έχουν προειδοποιήσει την αστυνομία ότι θα επιδιώξουν να ματαιώσουν την συγκέντρωση μελών της Χ.Α στα παλιά της γραφεία στην οδό Δεληγιάννη στις 6 το απόγευμα!!! 

Είναι τόσο γελοίοι που ακόμα να καταλάβουν πως έτσι όχι μόνο δεν θα εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή αλλά θα την φέρουν σύντομα πρώτη και αυτοδύναμη στην Εξουσία! 

Υποψήφιοι αριστεροί μελλοθάνατοι εντός συντόμου, αναμείνατε το αναπόφευκτον δια εσάς... 
 http://ygro-pyr.blogspot.gr

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Ν.Μιχαλολιάκος: "Δεν παραιτούμαστε από βουλευτές και θα σαρώσουμε στις εκλογές"


Ισχυροποιημένος πολιτικά ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από το σύνολο των δημοσκοπήσεων που τον φέρουν να καταγράφει ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ αυτού που έλαβε το 2012 (6,90%) και του 10%, αλλάζει γραμμή σε ότι αφορά την πιθανότητα παραίτησης βουλευτού ή βουλευτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διώξεις που υφίσταται το κόμμα και διά του έγκλειστου γ.γ. του κόμματος Νικου Μιχαλολιάκου για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει ότι "Δεν πρόκειται να υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών".
'Αρα δεν πρόκειται να προκαλέσουν εκλογές και περιμένουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους "εντός έδρας": Στην κάλπη!
Σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από "λευκό κελί"  στην εφημερίδα «Ακρόπολις» ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου απαντώντας σε ερώτηση εάν τελικά θα παραιτηθούν οι βουλευτές του κόμματος ξεκαθάρισε πως "Δεν πρόκειται να κάνει σε κανένα αυτή τη χάρη"!
Και δηλώνει ότι "Στις δημοκρατίες μόνο ο λαός μπορεί να δώσει αυτό το αξίωμα (σ.σ.: του βουλευτή)  και μόνο ο λαός μπορεί να το πάρει πίσω".
Τον πιθανό σχεδιασμό για εκλογές τροποποίησαν βασικά δύο γεγονότα: Πρώτον το γεγονός ότι η ομάδα των ακτιβιστών βουλευτών προεξαρχόντος του Η.Κασιδιάρη, αποφυλακίστηκαν και το κόμμα μπορεί να λειτουργήσει να οργανώσει τις επόμενες κινήσεις του, έστω αν τα "πολιτικά μυαλά", ο Ν.Μιχαλολιάκος και ο Η.Παππάς κρατούνται.
Δεύτερον, πλέον εκτιμούν τόσο ο Ν.Μιχαλολιάκος όσο και ο Χ.Παππάς, ότι ο χρόνος κυλά υπέρ του Λαϊκού Σύνδεσμου-Χρυσή Αυγή: Θεωρούν ότι η "φούσκα" με τις κατηγορίες περί δήθεων εγκληματικής οργάνωσης, εύρεσης οπλοστασίων κλπ, έχει ήδη ξεφουσκώσει ή ξεφουσκώνει ταχύτατα και στον Λαϊκό Σύνδεσμο θα μείνει η υπεραξία του "πολιτικά διωγμένου κόμματος από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το οποίο υπάκουσε τις εντολές των ξένων"...
Μιλώντας ακόμη για τις μέχρι στιγμής συλλήψεις εναντίον των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής ο Ν. Μιχαλολιάκος εκφράζει έμμεση ανησυχία για την ζωή του αλλά δηλώνει "'Ετοιμος έτοιμος να πληρώσει μέχρι και με τη ζωή του την πίστη του στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό", ενώ πρόσθεσε με νόημα πως μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέλλον για αυτό ας μη χαίρονται οι εχθροί της Χρυσής Αυγής, γιατί όλα αλλάζουν.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος κάνοντας ακόμη μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών δήλωσε πως "Η Χρυσή Αυγή θα διαθέτει στο επόμενο Κοινοβούλιο τους διπλάσιους βουλευτές από όσους έχει σήμερα προσθέτοντας πως για δεύτερη φορά στη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου βουλευτές θα βρίσκονται στη φυλακή, με την προηγούμενη να είναι στη δεκαετία του ΄50 με τους βουλευτές της ΕΔΑ.
Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου στον Α.Σπίνο:
 Κύριε Μιχαλολιάκο, πριν «ανοίξουμε» την κουβέντα μας, πείτε μου σας παρακαλώ τι έγινε εκείνο το μοιραίο πρωινό που χτύπησε ο εισαγγελέας την πόρτα του διαμερίσματός σας;
- Άνοιξα εγώ την πόρτα. Μου συστήθηκε ο Εισαγγελεύς και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω μιλώντας κατ' αρχάς για προσαγωγή. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για σύλληψη παράνομη και αντισυνταγματική και στην ουσία χωρίς κανένα στοιχείο. Είναι ξεκάθαρο ότι ένα κόμμα, η Ν.Δ., χρησιμοποίησε παράνομα τους μηχανισμούς του κράτους, προκειμένου να «κτυπήσει» ένα άλλο κόμμα, που το μεγάλο του «έγκλημα» ήταν ότι του έκοβε ψήφους. Το πρωινό εκείνο δεν συνελήφθη απλά εγώ, αλλά παίχτηκε ένα «βρώμικο» πολιτικό παιχνίδι.
- Έκαναν έρευνα στο σπίτι σας;
Φυσικά. Το έκαναν άνω κάτω.
- Θεωρείστε από εκείνους που έχουν κατά λεγόμενα των διωκτών σας ισχυρές προσβάσεις σε αστυνομία και δικαιοσύνη. Είχατε πληροφορία ότι επέρχονταν συλλήψεις στελεχών σας ή και η δική σας;
- Τα λεγόμενα των διωκτών μας αποτελούν ένα μεγάλο ψέμα χωρίς όρια. Προσβάσεις ούτε είχα, ούτε έχω, όμως, ότι είχαν σκοπό να προχωρήσουν σε διώξεις, βλέποντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής συνεχώς να ανεβαίνουν ήταν κοινό μυστικό. Δεν είχαν άλλο τρόπο για να μας σταματήσουν. Ή θα έκαναν αυτό που έκαναν ή θα μας δολοφονούσαν. Προς το παρόν έχουν κάνει το πρώτο. Υπουργοί της κυβερνήσεως του Μνημονίου και  και μεγαλοστελέχη της ΝΔ τις είχαν ανακοινώσει δημόσια και μάλιστα είχαν περιγράψει επακριβώς και τις λεπτομέρειες της διώξεώς μας. Είναι προφανές ότι η δικαιοσύνη όχι απλά πιέσθηκε, αλλά σύρθηκε κυριολεκτικά σε αυτές τις ενέργειες.
- Τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι ανάγκασε τη δικαιοσύνη τώρα να προχωρήσει στις ενέργειες που έκανε, ενώ η «διάρκεια της εγκληματικής σας οργάνωσης»- όπως λέει το κατηγορητήριο- είναι από το 1987;
- Κύριε Σπίνο, δεν υπάρχει «εγκληματική οργάνωση» και αυτό το ξέρουν πολύ καλά άπαντες σε αυτήν την χώρα, αλλά και εσείς που παρακολουθείτε το ρεπορτάζ του χώρου περισσότερο από 20 χρόνια. Από το 1994 μέχρι σήμερα συμμετείχαμε σε εκλογές, κάναμε νόμιμο πολιτικό αγώνα. Τότε όμως είχαμε μικρά ποσοστά και δε μας «φοβόντουσαν». Τον τελευταίο καιρό διαπράξαμε το "έγκλημα" να περνάμε το 20% στις αληθινές δημοσκοπήσεις. Από το 1987 λένε ότι ήμασταν «εγκληματική οργάνωση». Ο ισχυρισμός αυτός δεν βασίζεται στο οποιοδήποτε στοιχείο. Η δίωξη μας είναι πολιτική  και αυτό πλέον το έχουν καταλάβει ακόμα και οι αριστεροί.
- Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τώρα που είναι ακέφαλη η Χρυσή Αυγή, εξαιτίας του γεγονότος πως βρίσκεστε στην φυλακή, καθοριστικό ρόλο αναλαμβάνει η σύζυγός σας, η βουλευτής κα. Ζαρούλια. Είναι αλήθεια;
- Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακέφαλη κύριε Σπίνο. Ακόμη και μέσα από την φυλακή είμαι περισσότερο ελεύθερος από τα ανθρωπάκια, που παριστάνουν τους πολιτικούς ηγέτες και στην πραγματικότητα είναι υπάλληλοι των μεγάλων συμφερόντων. Πέραν αυτού η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο ο Μιχαλολιάκος. Έχει χιλιάδες στελέχη και λαμπρούς αγωνιστές που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ακόμη και την ζωή τους. Η γυναίκα μου δεν ανέλαβε κανέναν καθοριστικό ρόλο. Είναι παλαιά αγωνίστρια και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και βρωμιές των πληρωμένων κονδυλοφόρων.
- Μέχρι πόσο μπορείτε να αντέξετε τις συνέπειες που διαφαίνεται ότι θα υπάρξουν εις βάρος σας; Εκτιμάτε ότι οι ψηφοφόροι σας θα φοβηθούν από τις καθημερινές συλλήψεις;
- Αυτοί που δεν με γνωρίζουν έχουν την εντύπωση ότι κάθομαι στο κελί με σκυμμένο κεφάλι. Αυτοί που με ξέρουν όμως γνωρίζουν τα «πιστεύω» μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω μέχρι και με την ζωή μου την Πίστη μου στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Το τι κρύβει το μέλλον το γνωρίζει μόνον ο Θεός και γι' αυτό ας μη χαίρονται οι εχθροί της Χρυσής Αυγής, γιατί όλα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη. Όσο για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτών που φοβούνται και αυτό θα φανεί στο μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά του ψηφοφόρου του Εθνικιστικού κινήματος με την διαφορά των ψηφοφόρων που βολεύονται στα κόμματα της διαφθοράς.
- Πιστεύετε ότι θα προφυλακιστούν και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Ήδη οι αιτήσεις για άρσης ασυλίας φτάνουν στη βουλή η μια μετά την άλλη και γίνονται αποδεκτές από όλα τα κόμματα.
- Δεν αποκλείω τίποτε και περιμένω πλέον τα πάντα. Αυτοί που εκχώρησαν Εθνική κυριαρχία είναι δεδομένο ότι είναι αδίστακτοι. Όσο για τις άρσεις ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής ένα θα σας πω. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν περισσότερες άρσεις ασυλίας κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής από όσες είχαν γίνει από το 1974-2012, μέσα σε 38 ολόκληρα χρόνια. Όποιος έχει μυαλό ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Είμαστε το αγκάθι στα πλευρά του διεφθαρμένου καθεστώτος.
- Τελικά θα παραιτηθούν οι βουλευτές σας;
- Κύριε Σπίνο δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Ξεκάθαρες κουβέντες. Μόνο ο Λαός που μας έδωσε αυτό το αξίωμα μπορεί να μας το αφαιρέσει. Στην επόμενη βουλή θα έχουμε τουλάχιστον διπλάσιους βουλευτές και για 2η φορά στην πολιτική Ιστορία θα υπάρχουν εκλεγμένοι βουλευτές στην φυλακή. Η προηγούμενη ήταν με την ΕΔΑ στην δεκαετία του 50. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει κα στις επόμενες εκλογές ότι και να κάνουν. Επαναλαμβάνω πως μόνο αν είμαστε νεκροί θα απαλλαγούνε από εμάς. Θαρρώ όμως πως το ποτάμι των Ελλήνων που ζητούν δικαιοσύνη και κράτος αρετής έχει χυθεί στον δρόμο και δεν γυρίζει πίσω, βγάζοντας στις όχθες χιλιάδες πατριώτες.
- Οι διαρροές από την κυβέρνηση μιλούν ήδη για ονοματολογία των κρυφών χρηματοδοτών του κόμματός σας. Εσείς έχετε κατ’ επανάληψη αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης. Τελικά τι ισχύει;
Είναι ψεύτες και εθνικά επικίνδυνοι. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει ούτε κρυφούς, ούτε φανερούς χρηματοδότες. Η λάσπη τους δεν έχει όρια. Έφτασαν στο σημείο να λένε στα κανάλια ότι είχαμε 700 υπαλλήλους. Πού είναι όλοι αυτοί; Φαντάσματα ήταν και εξαφανίστηκαν; Μίλησαν ακόμη οι πληρωμένοι συκοφάντες μας για ετήσια μισθοδοσία 6.000.000 ευρώ! Ψέματα χωρίς τέλος... Δεν έχουμε κανέναν χρηματοδότη εκτός από την Πίστη για την πατρίδα μας.
- Σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, έγινε αναφορά σε μια «σκοτεινή τριετή περίοδο» που «χαθήκατε» στη νότια Αφρική. Είναι αλήθεια αυτό;
- Σε αυτή την εκπομπή όπως φυσικά και σε δεκάδες άλλες έχουν ακουστεί ρεσιτάλ αισχρότητας. Στην Νότια Αφρική είχα πάει για 2 μόνον μήνες το 1984. Έχω ακόμη και το διαβατήριό μου με τις σφραγίδες εξόδου και επιστροφής στην χώρα. Τα ψέματα τους και η λάσπη τους δεν έχουν τέλος και τα ψέματα αυτά ελέχθησαν από ένα κανάλι, που χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια, όταν ο λαός πεινάει. Στο τέλος θα πουν ότι έχω σκάψει υπόγειες στοές κάτω από την Αθήνα και κυκλοφορώ την νύχτα, ενώ το πρωί γυρίζω σπίτι μου. Οι Έλληνες - το επαναλαμβάνω ξανά -  έχουν καταλάβει ότι οι διώξεις εις βάρος των βουλευτών και του κινήματος μας είναι πολιτικές και τίποτα άλλο.
- Πώς κρίνετε το γεγονός ότι μηδενός εξαιρουμένου όλα τα ΜΜΕ ταυτίστηκαν σε έναν κοινό πόλεμο εις βάρος σας; Ακόμη και αυτοί που σας προέβαλαν δεν ανέφεραν ούτε μισή λέξη υπέρ σας. Θεωρείτε ότι υπήρχε «κέντρο έλεγχου - κατεύθυνσης»;
- Φυσικά και υπήρχε και υπάρχει «κέντρο-κατεύθυνσης» της λάσπης. Είμαστε το μόνο κόμμα που δεν προσκύνησε ούτε θα προσκυνήσει τους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής και αυτό δεν μας το συγχωρούν. Όσο για το γεγονός ότι μας έχουν αποκλείσει και δεν μας δίνουν το δικαίωμα να απαντήσουμε στην λάσπη τους αυτό δείχνει 2 πράγματα: Φοβούνται την Αλήθεια και είναι ψευτοδημοκράτες που φοβούνται τον διάλογο. Μιλάνε για εμάς χωρίς εμάς. Δεν έχουμε αρνηθεί καμία πρόσκληση σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό στούντιο με την παρουσία οποιουδήποτε άλλου. Μας στήνουν τηλεοπτικές εκτελέσεις χωρίς να είμαστε παρόντες. Αυτή είναι η δημοκρατία τους.
- Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, μετά τη σύλληψη τη δική σας, αλλά και των άλλων στελεχών, δείχνουν πτώση της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να την απομακρύνουν από την τρίτη θέση της δημοσκοπικής κατάταξης. Πώς το σχολιάζετε;
- Η πτώση αυτή δεν υπάρχει. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο και η θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προωθεί σενάρια για αποκλεισμό της Χρυσή Αυγή στις εκλογές. Με αυτά που κάνει ο Σαμαράς όπως ακριβώς διέλυσε την ΠΟΛ.ΑΝ. θα διαλύσει και την Νέα Δημοκρατία. Η Χρυσή Αυγή θα έχει μεγαλύτερα ποσοστά στις εκλογές από την προηγούμενη φορά. Το ξέρουν και γι’ αυτό μεθοδεύουν  τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό μας από τις εκλογές. Δεν θα το καταφέρουν όμως.
- Εάν το σύστημα, που όπως ισχυρίζετε, είναι εξ ολοκλήρου εις βάρος σας, δεν θα μπορούσε να «στήσει» δημοσκόπηση με π.χ  2% που να αφορά το κόμμα σας, προκειμένου να πείσει την κοινωνία ότι πλέον εξαφανιστήκατε; Γιατί δεν το κάνει;
- Αυτό δεν το κάνουν γιατί θέλουν να κρατήσουν κάποια ελάχιστα έστω ίχνη αξιοπιστίας. Δεν θα τους πίστευε κανένας, αφού η διαπίστωση ότι σε κάθε γειτονιά οι χρυσαυγίτες είναι παντού είναι αναμφισβήτητη. Το γεγονός πάντως ότι μετά από ένα μήνα πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, η οποία συνεχίζει και η Χρυσή Αυγή αντέχει, αυτό λέει πολλά. Ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν τους κραδασμούς της αντοχή μας. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
- Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι στις φυλακές δεν είστε, τόσο εσείς, όσο και οι άλλοι συγκρατούμενοί σας αρεστοί από τους υπόλοιπους κρατουμένους. Έχουν μάλιστα αναφερθεί και περιστατικά λεκτικών προπηλακισμών σας. Τι είναι αλήθεια από αυτά;
Όλα είναι ψέματα, και δεν ισχύει τίποτε από αυτά. Φαντασίες και παραμύθια.
- Είναι αλήθεια ότι πολλοί προσπαθούν, θεωρώντας ότι το εκλογικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι «ορφανό», να αναδείξουν τον εαυτό τους ως τον υποδοχέα του. Ο κ. Καρατζαφέρης ξαναεμφανίστηκε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις υπερασπίζοντας έναν τέτοιο ρόλο. Πώς το σχολιάζετε αυτό;
- Απαξιώ και να το σχολιάσω.
- Κ. Μιχαλολιάκο, αν σας ζητούσα να μου ονοματίσετε την «ορχήστρα» που εσείς θεωρείτε ότι κρύβεται πίσω από την πολιτική σας δίωξη όπως ισχυρίζεστε, ποιους θα μου λέγατε;
Κύριε Σπίνο είναι προφανές ότι η δίωξή μας είναι πολιτική και η μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό είναι η λύσσα από τα κανάλια και τις φυλλάδες των «νταβατζήδων». Επίσης και η προσπάθειά τους, παραβιάζοντας το σύνταγμα να μας θέσουν εκτός εκλογών. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. Η «ορχήστρα» πίσω από τις διώξεις μας είναι οι ολιγάρχες - πλουτοκράτες και οι υπάλληλοι τους, που παριστάνουν τους πολιτικούς. Μαζί με αυτούς και κάποιοι δημοσιογράφοι - υπάλληλοι εφημερίδων και καναλιών που για να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά τους μας «πυροβολούν» κάθε μέρα.
- Κύριε Μιχαλολιάκο σας ευχαριστώ για την συνέντευξη.
Κύριε Σπίνο εγώ σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία για πρώτη φορά να μιλήσω μετά τις αισχρές και αντισυνταγματικές συλλήψεις που έγιναν εις βάρος του κόμματός μας. Εύχομαι και καλή επιτυχία στην «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» που δείχνει να μην φοβάται το καθεστώς των συστημικών εφημερίδων και φιλοξένησε αυτή την συνέντευξη. Υπήρξατε πάντα αντικειμενικός δημοσιογράφος απέναντι στον αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σαρώνει δημοσκοπικά η Χρυσή Αυγή - Διψήφιο ποσοστό και στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ»

     

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι στην πρωτοπορία του αντιχρυσαυγίτικου αγώνα. Είναι η εφημερίδα που παρουσίασε ακόμα και φωτομοντάζ, προκειμένου να λασπολογήσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Έχει επίσης πολλάκις αποδείξει ότι πρόσκειται ανεπιφύλακτα στον χώρο του αριστερισμού, επιδεικνύοντας μία απερίφραστη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις πιο ακραίες συνιστώσες του εν Ελλάδι αριστερισμού. Συνεπώς, μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι μία δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει η εν λόγω εφημερίδα θα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Και σε αυτό το σημείο είναι που τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια, γίνονται παντελώς ρεζίλι, αφού αποκαλύπτεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάμπτεται ούτε καν σε μία δημοσκόπηση τόσο εχθρική. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse για την «Εφημερίδα των Συντακτών», η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ένα ποσοστό, το οποίο μετά την αναγωγή είναι 10,5%. 
ΝΔ 23,5%
ΣΥΡΙΖΑ 24,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,5%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΚΚΕ 6%
ΑΝΕΛ 5%
ΔΗΜΑΡ 3,5%
Ακόμα και οι πιο εχθρικές των δημοσκοπήσεων, ακόμα και οι πιο χαλκευμένες έρευνες δεν μπορούν να κρύψουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι σε διψήφιο ποσοστό και σαρώνει. Αυτό, βέβαια, προκαλεί τρόμο στα καθεστωτικά παπαγαλάκια τους, διότι καθιστά βέβαιο ότι αφότου καταπέσουν όλες οι χαλκευμένες κατηγορίες η Χρυσή Αυγή θα είναι κραταιά και δημοσκοπικά ασυγκράτητη.

http://www.xryshaygh.com

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ – ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
ΑΘΗΝΑ 19-10-2013.
Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος δείχνουν καθημερινά το αληθινό τους πρόσωπο τεκμηριώνοντας το χαρακτηρισμό που τούς αποδίδουμε. Ζουν για το παγκόσμιο υπερκράτος που επιδιώκουν να φέρουν έως την πατρίδα μας και ενεργούν κατά τις εντολές των νεοταξιτών, προκειμένου να μετατρέψουν το κράτος σε νεκροταφείο Ελλήνων.
Μάς μιλούν για την υπεράσπιση τής ψευδεπίγραφης «δημοκρατίας» τους και για τις μαζικές συλλήψεις των εχθρών της αυτοί που κατέλυσαν εν καιρώ ειρήνης το αληθινό ελληνικό κράτος και το εκχώρησαν στους εχθρούς μας. Το εκχώρησαν στον μισέλληνα εμποράκο των εθνών δια των τόκων και τής παραδόσεως εθνικής κυριαρχίας, εξουσιών και γεωφυσικού πλούτου. Και στους γειτονικούς βαρβάρους με τη λαθρομετανάστευση και την αποδοχή τής προπαγάνδας και των διεκδικήσεων αυτών επί ελεύθερης ελληνικής γης.
Ζούμε έναν διαρκή εφιάλτη δια χειρών των πολιτικών απογόνων τού Εφιάλτη από τον καιρό των Ιμίων έως τα μνημόνια τής νεότερης σκλαβιάς μας που κρατάει από εγκαθιδρύσεως τού κατοχικού καθεστώτος πολλά χρόνια πίσω. Αυτοί που κραδαίνουν την εξαφάνιση τού Ελληνικού Εθνικισμού και μιλάνε για θύματα τον καιρό τού μεγάλου πολέμου, ξεχνούν ηθελημένα πως Έλληνες Εθνικιστές σηκώσανε την Τιμή τής Πατρίδος ψηλά με επικεφαλής τον Εθνάρχη Μεταξά όταν ήρθαν τότε οι εισβολείς. Ενώ οι ξενοκίνητοι «συνταγματικοί» με την ανύπαρκτη ελληνικότητα κάνουν την Ελλάδα συντρίμμια και επιδιώκουν να την κάνουν νεκροταφείο Ελλήνων λέγοντας το Ναι τού Εφιάλτη στους ίδιους εισβολείς σήμερα.
Ο Έλληνας ζει και αναπνέει για το Έθνος του. Αντικρίζει καθημερινά το Ελληνικό Έθνος στο πρόσωπο των παιδιών του, στην εργασία του όταν αυτή υπάρχει και στο σχεδιασμό τού οικογενειακού προγραμματισμού, στην ανεξαρτησία και την ισχύ τής Πατρίδος του, στην υπεράσπιση των Ιερών και των Οσίων τού Γένους μας. Βλέπει τον Ελληνισμό στον ήλιο που βγαίνει και λούζει την ελληνική γη, στην θάλασσα που μάς αγκαλιάζει με στοργή. Αυτός ο Έλληνας ζει για το αληθινό ελληνικό κράτος που θα αρθεί στα αληθινά πολιτικά και φυσικά του όρια σύμφωνα με τα δίκαια τού λαού και τού Έθνους μας.
Ζω για το Έθνος μου σημαίνει πως είμαι Εθνικιστής. Γνωρίζω πολύ καλά την ταυτότητα, την προέλευση και την αποστολή μου. Κι έτσι φροντίζω να θεριέψω τη θέληση των συναγωνιστών μου για την κατανίκηση των μισελλήνων και για την ανάπτυξη τής Ελλάδος με βάση τις ρίζες της και τα χαρίσματα των ανθρώπων της. Βάζω σε εφαρμογή ελληνικό στρατηγικό σχεδιασμό που θα φέρει άμεσα αποτελέσματα τόσο σε καιρό ειρήνης όσο και σε καιρό χαλασμού πολεμικού. Και την ίδια στιγμή κάνω την Ελλάδα να βγάλει νέους Ελληνικούς Ανθούς γεμάτους υπερηφάνεια για τούς γονείς και ευθύνη δημιουργίας για τούς ίδιους.
Αυτή η Ελλάδα δεν γνωρίζει τι σημαίνει η έννοια προσκύνημα τού εχθρού. Γνωρίζει τι σημαίνει όρθιο ανάστημα και λευτεριά. Δεν θέλει να περιπλανηθεί ως κούφιος κοσμοπολίτης μέσα στα ερείπια μιας σιωνιστοπροσκύνητης παγκοσμιότητας αλλά να πορευθεί γαλήνια και νικηφόρα ως Κοινωνία Ελλήνων με Ήθος και Αρχές. Η δική μας Πατρίδα δεν έχει καμία σχέση με το ψευτορωμέϊκο που βασίζει την μίζερη και επικίνδυνη ζωούλα του στο ρουφιάνεμα Ελλήνων και την επίδειξη δίκην τροπαίων των κεφαλών τους στην αυλή τού παγκοσμιοποιητή. Δεν σκύβει να φιλήσει τα πόδια εκείνων που έχουν κάμει σκοπό τής εξουσίας τους τον αφανισμό τού Ελληνισμού.
Η δική μας Πατρίδα δεν είναι ο σταθμός αποθήκευσης λαθρομεταναστών που εν μέσω τής κατευθυνόμενης κρίσης εποικίζουν την πατρίδα μας αγοράζοντας ιθαγένειες, σπίτια και εργασίες με αιματοβαμμένο νεοταξικό χρήμα. Δεν αναγνωρίζουμε εκείνους που υποκρίνονται τούς σύγχρονους εξουσιαστές και τούς επαγγελματίες προστάτες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» όταν είναι έτοιμοι να ανοίξουν τις πόρτες των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών για να τους κάνουν ρυθμιστές μιας αφελληνισμένης Ελλάδος μαζί με το κατευθυνόμενο παρακράτος. Η δική μας Ελλάδα είναι μαζί με τον Έλληνα τού Αγίου Παντελεήμονα και κάθε γειτονιάς που ζητάει πίσω ελληνική πατρίδα και εργασία.
Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς δεν ζητάει να πάρει κανένα ελληνικό κεφάλι αναλόγως των πολιτικών του πεποιθήσεων, όπως ζητούν οι έκπτωτοι στην συνείδηση τού ελληνικού λαού θεσμικοί εκφραστές τού ραγιαδισμού. Θεσμικοί εκφραστές που εξακολουθούν να κλέβουν με όλους τούς τρόπους το λαό μας και να παραβατούν ακόμη και με την συγκέντρωση υπαρκτού οπλισμού πλην όμως «δημοκρατικού».
Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς είναι η Πατρίδα Όλων των Ελεύθερων Ελλήνων στο Πνεύμα, στην Ψυχή και στην Ατσάλινη Θέληση για αληθινή ζωή. Είναι η Πατρίδα που ανήκει μονάχα στα δικά της γεννήματα στο Αίμα που σκύβουν με ευλάβεια πάνω από τα άγια ελληνικά χώματα, βγάζοντας ενέργεια και ψωμί ελληνικό. Είναι η Ελλάδα που θωρακίζει το δικαίωμα των Ελλήνων να βιώνουν κοινωνική ασφάλεια, ευημερία και συνοχή, απομακρύνοντας τούς θύλακες ανομίας και βαρβαρισμού από τα σπλάχνα της. 
Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα δεν κατάσχει, αλλά διασφαλίζει το σπίτι τής ελληνικής οικογένειας. Δεν συρρικνώνει, αλλά μεγαλώνει την Ελλάδα. Προασπίζει την Πίστη ως πυλώνα τής Φυσικής Ελλάδος. Κι όταν οι ψευτορωμιοί ζητούν εμφύλιο και σταύρωση των Ελλήνων, εμείς δηλώνουμε πως ανασταίνουμε το Ελληνικό Έθνος βαδίζοντας στη Νίκη του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δημοσκόπηση-σοκ για την κυβέρνηση διαρρέει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα


Ταραχή έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας η οποία δείχνει αποτελέσματα τελείως διαφορετικά από τις δημοσκοπήσεις που "παραγγέλνουν" τα φιλικά προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ.
Η δημοσκόπηση που έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο γεωστρατηγικού αναλυτή με άριστη πληροφόρηση από την πρεσβεία, δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και ... δεύτερο κόμμα τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος μετά τις συλλήψεις των στελεχών του δείχνει να έχει ... εκτοξευτεί!
Συγκεκριμένα αναφέρεται ένα ποσοστό περί το 17,5% ως πρόθεση ψήφου με την ΝΔ να ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5% και οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%.
Το "Plan B" του Α.Αλαβάνου κατακτά το 2,5% (καλές σχέσεις με την αμερικανική πρεσβεία, πάντως, έχει το "Plan B") και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.
Η δημοσκόπηση έγινε με πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με την μέθοδο της κάλπης, δηλαδή, εξασφαλιζόταν το μυστικό της ψηφοφορίας και πιθανό αυτό να δικαιολογεί και το υψηλό ποσοστό της ΧΑ.
Η δημοσκόπηση αυτή, βέβαια, θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει και ως "εργαλείο συσπείρωσης" σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στους φοβικούς μικροαστούς ψηφοφόρους.
Μία δεύτερη δημοσκόπηση μεγάλης δυτικής πρεσβείας με ιδιαίτερα συμφέροντα στην Ελλάδα και καθοριστικό ρόλο στην περίοδο σταθεροποίησης της δημοκρατίας, μετά το 1974 δείχνει και αυτή τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 3 μονάδες διαφορά (22% έναντι 19% και την ΧΑ να ακολουθεί με 12% στην πρόθεση ψήφου και τέταρτο κόμμα το ΚΚΕ με 6%
Το βέβαιο είναι ότι οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απέχουν πολύ από τα πραγματικά στοιχεία και τις διαθέσεις της κοινής γνώμης για πολλού λόγους.
Πέρα από τις στημένες ερωτήσεις και τα μαγειρευμένα δείγματα, υπολογίζεται ότι 1 στους 2 ψηφοφόρους της ΧΑ δεν δηλώνει ότι θα ψηφίσει το κόμμα της ριζοσπαστικής δεξιάς. επηρεασμένοι από το κλίμα τρομοκρατίας...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Λαός επιλέγει Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και την ιδεολογία της

   
Ο Λαός επιλέγει Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και την ιδεολογία της
Έχουν λυσσάξει τα ποικιλόχρωμα παπαγαλάκια του συστήματος περί των δήθεν ανύπαρκτων θέσεων της Χρυσής Αυγής. Αναλύσεις επί αναλύσεων έχουν γραφτεί για το πώς θα καταφέρουν τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου να υφαρπάξουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος μάλιστα ο Πρετεντέρης απεύθυνε έκκληση προς τους ψηφοφόρους μας να πάνε να ψηφίσουν ένα οποιοδήποτε κόμμα του συστήματος. Οι αναλύσεις τους, φυσικά, διαψεύδονται συνεχώς και οι ίδιοι βρίσκονται σε απελπισία, αφού πλέον τους καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να πλήξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο με κανέναν τρόπο.
Οι αναλύσεις αυτές εδράζονται στην υπόθεση ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει ούτε ιδεολογία, ούτε θέσεις, υπόθεση η οποία είναι προφανώς ψευδής, όμως οι δημοσιογράφοι αντλούν το θράσος για να γράφουν αυτές τις μπουρδολογίες από την – επίσης – υπόθεση ότι δήθεν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που τους ακούει και τους πιστεύει.
Όμως, η αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει ιδεολογία, τον Λαϊκό Εθνικισμό, και θέσεις για όλα τα ζητήματα του τόπου. Θέσεις που σε αντίθεση με τις θέσεις των κομμάτων της κλεπτοκρατίας είναι προϊόν αγάπης προς την Πατρίδα και τον Λαό και όχι σκέψης μεταξύ think tanks εξυπηρέτησης συμφερόντων. Θέσεις που ο Λαός γνωρίζει και αναγνωρίζει σε πείσμα των προσπαθειών όλων των παπαγάλων να τις αποκρύψουν.
Αυτό αποδεικνύεται και στην τελευταία έρευνα της Alco, η οποία προκάλεσε εγκεφαλικά στους ταγούς και τους ουραγούς του καθεστώτος, αφού δείχνει την Χρυσή Αυγή ανεβασμένη σε πείσμα του Πρετεντέρη, του Τσίμα και όποιου άλλου προσέχευεται τα βράδια για να πέσει η Χρυσή Αυγή και οι ψηφοφόροι της να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε. Από την δημοσκόπηση φαίνεται ότι το 50% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, επιλέγουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο για τις θέσεις και την ιδεολογία του, ενώ το υπόλοιπο 50% κάνει λόγο για την γενικότερη δυσαρέσκεια απέναντι στην κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, ως αποτέλεσμα των πολιτικών του κλεπτοκρατικού τόξου.
Ας γράψει μία «ανάλυση» γύρω από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο κ. Πρετεντέρης. Θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να την διαβάσουμε. Για να τον βοηθήσουμε, όμως, φαίνεται από τα συγκεκριμένα αποτελέσματα ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί γιατί το 50% των ψηφοφόρων του είναι συνειδητοποιημένοι Εθνικιστές, ενώ το άλλο 50% είναι συνειδητοποιημένοι αντισυστημικοί, δηλαδή και πάλι Εθνικιστές. Ως εκ τούτου αποκλείεται να ψηφίσουν οποιοδήποτε από τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου.
Συνεπώς ας μην ποντάρουν και πολύ στις θεατρικές επιχειρήσεις του Δένδια, με τις στημένες φωτογραφίσεις και την απευθείας παράνομη διοχέτευση τους στα κανάλια της διαφθοράς. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι συμβαίνει και θα δώσει στην Χρυσή Αυγή ποσοστά που θα τους προκαλέσουν πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια, παρά την εκτεταμένη νοθεία που ήδη προετοιμάζουν. Ας τολμήσουν συνεπώς να πάνε σε εκλογές. Τότε θα σωπάσουν οι ποικιλόχρωμοι παπαγάλοι και θα αρχίσουν τα ποικιλόχρωμα ερίφια.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...


Το "Αντισυνταγματικό και Ανθελληνικό Τόξο" χθες απαγόρευσε στην Χρυσή Αυγή το Συνταγματικό της δικαίωμα στην ετήσια κρατική χρηματική επιχορήγηση που προβλέπεται από το ίδιο το Σύνταγμα για όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. 

Η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν συμμετείχε εξάλλου στα φαγοπότια και τις ληστρικές επελάσεις της διεφθαρμένης γενιάς του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης που καταλήστεψε  τον Έλληνα και τον οδήγησε στην εξαθλίωση και το ξεπούλημα της πατρίδα του. 

Οι κλέφτες λοιπόν και τα λαμόγια απαγόρευσαν στους πατριώτες της ΧΑ την κρατική επιχορήγηση την οποία έτσι και αλλιώς την επέστρεφε στους Έλληνες πολίτες. Εξάλλου η ΧΑ ήταν και το μοναδικό κόμμα το οποίο από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη Βουλή, ζήτησε την κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα βρίσκοντας απέναντι της ολόκληρο το ανθελληνικό τόξο της λαμογιάς και της κλεψιάς. 

Ο Ελληνικός λαός θα εκτιμήσει αυτούς που δεν τον ξεζουμίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οι κλέφτες και τα λαμόγια έχουν όνομα και πολιτική θέση γνωστή σε όλους πλέον. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Όταν οι δήθεν «δημοκράτες» φοβούνται τις κάλπες - Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Όταν οι δήθεν «δημοκράτες» φοβούνται τις κάλπες - Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου Εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή θέλει η Νέα Δημοκρατία
Τα ΜΜΕ της διαφθοράς και φυσικά τα στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι η δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Όμως τα ίδια τα λεγόμενά τους και τα γραφόμενα στον Τύπο τους διαψεύδουν. Ό,τι έγινε, είχε πανηγυρικά εξαγγελθεί εκ των προτέρων από στελέχη της συγκυβέρνησης του εθνοκτόνου μνημονίου. Σύμπτωση;
Για πρώτη φορά στην πολιτική Ιστορία της χώρας φυλακίζονται εν ενεργεία βουλευτές ενός κόμματος, την ίδια ώρα που τα σκάνδαλα (λίστα Λαγκάρντ, υπόθεση Γ. Παπανδρέου κλπ) κουκουλώνονται το ένα μετά το άλλο.
Η πολιτική δίωξη όμως και η φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής δεν έφερε το επιδιωκόμενο γι’ αυτούς αποτέλεσμα. Σε πείσμα της πολιτικής τρομοκρατίας, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αντέχει πολιτικά, ηθικά, δημοσκοπικά, εάν δεν είναι πλέον ενισχυμένο. Έτσι λοιπόν μηχανεύονται άλλα σχέδια. Σχέδια σκοτεινά και επικίνδυνα για την πολιτική ζωή του τόπου. Θέλουν και προσπαθούν, κάνοντας κουρελόχαρτο κυριολεκτικά το Σύνταγμα, να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή από τις εκλογές.
Χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Επίκαιρα» το πρωτοσέλιδο θέμα έχει τίτλο: «ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Επίσης στο σημερινό «Πρώτο Θέμα» τα ίδια στην πρώτη σελίδα: «ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».
Μετά από όλα αυτά υπάρχει κανείς πού να αμφιβάλλει ότι η δίωξη εναντίον μας δεν είναι πολιτική;
Υ.Γ.: Ευχαριστώ θερμά για την συγκινητική συμπαράσταση τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που παραμένουν στο πλευρό μας αγνοώντας την λάσπη των πληρωμένων κονδυλοφόρων. Επίσης απευθύνω θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στις χιλιάδες των Εθνικιστών που αγνοώντας το κλίμα της τρομοκρατίας γεμίζουν ασφυκτικά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την χώρα.

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ SITE ΕΙΝΑΙ “ΝΟΘΕΙΑ…” ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..!


AROURAIOS2
Όταν τα κανάλια κάνουν δημοσκόπηση και αυξάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την δύναμή της , παρ’ όλη την λυσσαλέα επίθεση των καναλιών, και από το 5,9% φτάνει στο 6,3%, όπως συνέβη σήμερα Κυριακή 13/10 με την δημοσκόπηση της RASS, αυτό είναι πτώση των ποσοστών!
Επιτέλους θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ “απογοήτευσε” τους ψηφοφόρους της, που της “γύρισαν την πλάτη” και την “στέλνουν στην αφάνεια” ως “ναζιστικό μόρφωμα”;;; Ή στέκονται δίπλα της, ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μέλλον αυτού του τόπου και όλο αυτό είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα που στηρίχθηκε στον άδικο φόνο ενός νέου ανθρώπου;
Υ.Γ. Αν ένα site σαν το stoxos.gr διαφήμισε την δημοσκόπηση σας που είναι το έγκλημα; Φανταζόμαστε, το ίδιο έκαναν και αντίστοιχα blog και site της αριστεράς! Όπως και το ίδιο το site του arouraios.gr!
Υ.Γ.2 Εξάλλου διπλοψηφίσματα σε αυτού του είδους τις δημοσκοπήσεις ΔΕΝ επιτρέπονται!
Υ.Γ.3 Το σύνολο των 36.000+ ηλεκτρονικών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ψηφοφόρων εγγυάται την ακρίβεια της δημοσκόπησης και της πραγματικής δύναμης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και καταρρίπτει με τον πλέον περίτρανο τρόπο της διώξεις, δείχνοντας για ποιον ακριβώς λόγο γίνονται!
Υ.Γ.4 20% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και καλά που το σταματήσατε εγκαίρως και πρωϊ πρωϊ! Γιατί η διαφορά των 100 κάτι ψήφων με τον ΣΥΡΙΖΑ θα καλυπτόταν ΣΙΓΟΥΡΑ και αυτό θα σας έκαιγε πραγματικά!!!
Ολόκληρη η ανάρτηση του arouraios.gr που το αποτέλεσμα πρέπει να πόνεσε πολύ! 
Στο arouraios.gr όλη τη προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήσαμε διαδικτυακή ψηφοφορία, ώστε να δούμε πως διαμορφώνεται το εκλογικό τοπίο μετά τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.
Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με περισσότερες από 35.000 συμμετοχές, όμως σημαντικός αριθμός αυτών ήταν εικονικές & καθοδηγούμενες, καθιστώντας τα τελικά αποτελέσματα εντελώς αναξιόπιστα.
Συγκεκριμένα υπήρξε ασυνήθιστα μεγάλη κινητοποίηση μεταξύ υποστηρικτών συγκεκριμένων κομμάτων και ιδιαίτερα της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι μέσω των social networks, ενημερωτικών ιστοσελίδων που διαχειρίζονται αλλά ακόμη και με αξιοποίηση δικτύων μεσολάβησης (proxy networks) από το εξωτερικό, καταχώρησαν  σημαντικό αριθμό ψήφων που ανέτρεπε το σύνολο των αποτελεσμάτων.
Για παράδειγμα, μόνο μέσω της εφημερίδας του εθνικιστικού χώρου «Στόχος» η οποία προέτρεψε το σύνολο των αναγνωστών της να επισκεφθούν το arouraios.gr και να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, καταγράφηκαν τουλάχιστον 2.000 ψήφοι…
stoxos
Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Στόχος» που καλούσε σε συσπείρωση
Σεβόμενοι τους αναγνώστες μας & μη θέλοντας σε καμία περίπτωση να προκύψουν λανθασμένες εντυπώσεις, σε αυτή τη κρίσιμη πολιτικά περίοδο, είμαστε υποχρεωμένοι να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ την ψηφοφορία.
Ευχαριστούμε τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μας που συμμετείχαν.
ΥΓ: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι διαθέσιμα εδώ, για όποιον θέλει να τα λάβει υπόψη του παρά τα παραπάνω .
AROURAIOS DIMOSOPISI
Η ομάδα του arouraios.gr
Τους παραδίδουμε στην χλεύη του κόσμου!

http://ethnikismos.net

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ...;;; ΉΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ...!!!Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική λέει ο ιστότοποσ που την φιλοξενεί και τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Galop.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν. Όμως όπως θα διαπιστώσετε με σχετική ευκολία. ιδιαίτερα δε αν μετακινηθείτε πρός τον συγκεκριμένο σύνδεσμο (ΕΔΩ) είναι πως από τις επιλογές απουσιάζει η Χρυσή Αυγή... Βέβαια το εντοπίζει με αυκολία και ο κόσμος που δίνει ένα μεγάλο χαστούκι σε όλα τα συστημικά κόμματα και επιλέγει "άλλο" σε ποσοστό 80%...!!

stoxos.gr

“Στημένη η υπόθεση για να μας εξοντώσουν” - Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής

“Στημένη η υπόθεση για να μας εξοντώσουν” - Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο Briefing News.
Παρά την σκληρή επικαιρότητα των ημερών και την εξέλιξη των γεγονότων όσον αφορά στα σφιχταγκαλιάσματα της Κυβέρνησης, των ΜΜΕ και της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν κρύβει τα λόγια του ούτε αυτήν την φορά. Αντιθέτως ανακοινώνει τα σχέδια του για την δημαρχία της Αθήνας αποκαλύπτει τα πραγματικά του συναισθήματα για τους αλλοδαπούς και παραδέχεται ότι υπάρχουν πολλοί Χρυσαυγίτες που επηρεασμένοι από το κλίμα κρύφτηκαν, αλλά δεν σταμάτησαν να τους ακολουθούν.
Της Σταυρούλας Τσίτου
Από την ημέρα που τέλειωσε η προσωπική του ταλαιπωρία με τις προφυλακίσεις τους ανακριτές και τα δικαστήρια βρίσκεται διαρκώς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, είτε στα κεντρικά, είτε στη Βουλή, είτε στις τοπικές οργανώσεις.
-Πώς είναι το ηθικό μας μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία;\
Το ηθικό των μελών και το φρόνημα είναι πολύ υψηλό, το ίδιο ισχύει ακόμα υψηλότερο το φρόνημα του Αρχηγού και των 2 βουλευτών που είναι στη φυλακή διότι ο ελληνικός λαός έχει κατανοήσει πως πρόκειται για μια κακοστημένη και άθλια σκευωρία και πολύ σύντομα θα δικαιωθούμε.
-Τα μέλη σας και τα στελέχη σας δεν μπορεί να μην επηρεάστηκαν  από τα γεγονότα.
Δυστυχώς, ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης, έχει επηρεαστεί. Αυτή την στιγμή έχουμε 1.000.000 ψηφοφόρους, πολλοί από αυτούς δεν εκφράζονται ανοιχτά γιατί τους έχει τρομοκρατήσει το κλίμα αυτό το άθλιο που καλλιεργούν τα ΜΜΕ με ψέματα, συκοφαντίες, με τις άθλιες εικόνες να μεταφερόμαστε σιδηροδέσμιοι στα δικαστήρια. Όσον αφορά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τα στελέχη και ιδίως τους προφυλακισμένους βουλευτές το ηθικό είναι πάρα πολύ υψηλά διότι όλα αυτά τα γεγονότα είναι η απόδειξη ότι εμείς είμαστε οι μοναδική  φωνή της Ελλάδας. Αυτή την στιγμή χτυπάει ένα σύστημα εξουσίας, ένα κατεστημένο. Αυτό ακριβώς είπε ο Αντώνης Ρουπακιώτης πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος γνώριζε πρόσωπα και πράγματα, ο οποίος προφανώς είχε δεχθεί τις ίδιες πιέσεις να ξεκινήσει δηλαδή μια δικαστική δίωξη, δικαστικό αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής παράνομο και προφανώς είχε αρνηθεί. Είπε ότι δέχτηκε πιέσεις ο Σαμαράς από την Κομισιόν και τους Αμερικανούς, είπε όλη τη αλήθεια δηλαδή ότι δεν υφίσταται εγκληματική οργάνωση, αυτό είναι ένα σχέδιο ξένων δυνάμεων. Μας επιβεβαιώνει ένας άνθρωπος που δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή, που ανήκει στην Αριστερά, είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος αλλά είναι ένας άνθρωπός έντιμος και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από τη στιγμή που πριν λίγο καιρό ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης.
-Πρώτη φορά, ένας Αρχηγός κόμματος, βουλευτές που έχουν ψηφιστεί από τον λαό να πηγαίνουν με χειροπέδες στον ανακριτή. Πώς λειτούργησαν όλα αυτά μέσα σας;
Ήταν ένα γεγονός αναμενόμενο, γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που είπε την αλήθεια και που διεκδίκησε την εθνική ανεξαρτησία για τη χώρα μας. Αυτός είναι ο λόγος των διώξεων μέχρι σήμερα όλα τα πολιτικά κόμματα ήταν κομμάτι του κατεστημένου και λάμβαναν εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας. Εμείς σαν να εμφανιστήκαμε από το πουθενά και απαιτήσαμε εθνική ανεξαρτησία. Όποιος έκανε κάτι αντίστοιχο στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος πήγε σιδηροδέσμιος στη φυλακή. Να μην συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τον Κολοκοτρώνη, σε καμία περίπτωση, εμείς είμαστε ένα τίποτα μπροστά σε αυτούς τους γίγαντες της Ελλάδος αλλά έτσι γίνεται στην Ελλάδα
-Είπατε την αλήθεια και οδηγηθήκατε στη φυλακή;
Όποιος λέει την αλήθεια στην Ελλάδα και διεκδικεί τα δίκαια του ελληνικού λαού οδηγείται σιδηροδέσμιος στη φυλακή.
-Όλες αυτές τις εικόνες που είδαμε αυτές τις μέρες από σας και τα στελέχη σας να σας οδηγούν με χειροπέδες από την ΓΑΔΑ στον ανακριτή κλπ πώς τις αναλύετε;
Οι εικόνες αυτές χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά. Ούτε με την 17 Νοεμβρη που είχε κάνει τόσες δολοφονίες και είχε τόσο μεγάλο οπλοστάσιο δεν είχαν γίνει αυτά τα πράγματα. Είχαν ένα μοναδικό σκοπό να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, να εκφοβίσουν τον λαό, να τους πει, πως όποιος ψηφίζει αυτούς τους ανθρώπους και όποιος τους στηρίζει θα έχει την ίδια τύχη. Για αυτό το λόγο έγινε η μεταγωγή την ώρα που ξεκινούσαν τα δελτία ειδήσεων. Για να τα δει όλη η Ελλάδα και να τρομοκρατηθεί.
-Πώς σχολιάζεις την επιστολή Ξηρού μέσα από την φυλακή;
Υπάρχουν αριστεροί, οι οποίοι είναι εκτός του συστήματος. Μπορεί να είναι από τον κύριο Ρουπακιώτη μέχρι τους έγκλειστους της 17 Νοεμβρη, οι οποίοι δεν έχουν κάτι να χάσουν. Είναι εκτός συστήματος και λένε την αλήθεια, ότι οι διώξεις σε βάρος μας είναι άδικες αυτό το ξέρει όλος ο ελληνικός λαός, απλά είναι δύσκολο κάποιος να το εκφράσει λόγω του φόβου.
- Έγραψε στη επιστολή ότι "ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι και παραμένουν ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση"
.Η ΝΔ και το Πασοκ είναι εγκληματικές οργανώσεις. Αυτό το έχουμε αποδείξει. Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία και φακέλους στον Άρειο Πάγο τα οποία στοιχεία δυστυχώς κλειδώνονται στα συρτάρια και δεν έρχονται ποτέ στο φως. Ποτέ δεν γίνεται έρευνα διότι αν γινόταν έρευνα θα ήταν και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος στη φυλακή. Η ΝΔ και το Πασόκ ασφαλώς είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το λαό, γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντα ξένων τοκογλύφων οι οποίοι έχουν στην ουσία στοχοποιήσει τον εθνικό πλούτο της χώρας, έχουν στοχοποιήσει τους Έλληνες πολίτες με την εξοντωτική μνημονιακή πολιτική τους.
-Η έκπληξη που είχατε για τον πρωθυπουργό ποια ήταν;
Δεν το είπα εγώ, το είπε ο δικηγόρος μου το βράδυ, όταν πλέον είχα απολογηθεί και φαινόταν ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως εις βάρος μου. Ήταν όλο κακοστημένο, όταν είχα αποκαλύψει ακόμα και το όνομα του ψευδομάρτυρα που με ενέπλεκε βγήκε και είπε έχω έκπληξη για το Σαμαρά, εννοώντας ότι ο Κασιδιάρης θα αφεθεί ελεύθερος και επαληθεύτηκε. Δεν προέκυψε τίποτα από τις 7 ώρες της απολογίας μου
- Το γεγονός ότι ζητάνε άρση της βουλευτικής ασυλίας με την κατηγορία εσχάτη προδοσία και κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος;
Με αυτά γελάει όλος ο ελληνικός λαός. Οι προδότες, αυτοί που έδεσαν την χώρα με τα δεσμά του μνημονίου τολμούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη φράση κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτά είναι γελοιότητες. Η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στη βουλή με τανκς, μπήκε στη βουλή με την ψήφο του ελληνικού λαού και πολύ σύντομα όπως έδειχναν όλες οι δημοσκοπήσεις υπήρχε η μεγάλη πιθανότητα να είμαστε πρώτο κόμμα. Όλα αυτά τα περί τανκς και περί καταλύσεως πολιτεύματος είναι όχι απλά βλακείες και ασυναρτησίες, αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, είναι μια δήλωση ανώνυμου ψευδομάρτυρα που έχει κάνει όλη την Ελλάδα κυριολεκτικά να γελάει.
-Κατηγορηθήκατε για τάγματα εφόδου. Για το ότι κάνετε εκπαιδεύσεις, ότι πηγαίνετε στη Μαλακάσα και σφάζετε.
Πού είναι; Πού είναι όλα αυτά; Εφόσον λοιπόν έχουμε τάγματα εφόδου με οπλισμό, έχουμε εκδοροσφαγέα που σφάζουμε αρνιά για να εκπαιδεύουμε, πού είναι όλα αυτά; Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο. Γι΄ αυτό αν είδατε σήμερα από την μια βγήκε η αστυνομία και είπε ότι οι καταθέσεις για σκοπευτήρια στο Χαϊδάρι δεν θεωρούν ότι ισχύουν. Ο ανακριτής πλέον είπε θα φιλτράρει τους μάρτυρες, γιατί έχει καταεξευτελιστεί η διαδικασία στοχοποιήσης της Χρυσής Αυγής.
- Το μέλλον της Χρυσής Αυγής με τον Αρχηγό της στην φυλακή ποιο θα είναι;
Είναι στη φυλακή άδικα και πιστεύουμε ότι η αλήθεια θα λάμψει πολύ σύντομα. Θα κάνουμε αίτηση αποφυλάκισης και θεωρώ πως δεν είναι όλοι δικαστικοί επίορκοι. Βεβαίως, ο υπουργός δικαιοσύνης και κάποιοι ανώτατοι δικαστικοί μεταχειρίστηκαν χαλκευμένα στοιχεία εις βάρος μας αλλά έχουμε εμπιστοσύνη και θεωρούμε ότι θα υπάρξουν δικαστές, οι οποίοι θα κρίνουν δίκαια και θα αποφυλακιστούν σύντομα οι βουλευτές μας, διότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος τους. Απολύτως κανένα στοιχείο.
- Οπαδοί της Χρυσής Αυγής αφαιρούν τα τατουάζ που είχαν σύμβολα του κόμματος;
Εμείς δεν υποχρεώνουμε κανέναν να κάνει τατουάζ σύμβολο της Χρυσής Αυγής. Ξέρω ότι ήταν μόδα το τελευταίο διάστημα να κάνει κόσμος ελληνικές σημαίες τατουάζ με εθνικιστικά σύμβολα. Δεν θεωρώ ότι είναι αληθής αυτή η καταγγελία. Σίγουρα πολλοί εμφανίζονται στο διαδίκτυο να λένε πράγματα και να διαφημίζονται.
-Ψυχολογικά έχετε επηρεαστεί εσείς προσωπικά; Έχετε κουραστεί ή θεωρείτε ότι όλα αυτά θα είναι για σας μια νέα μάχη;
Υπέστην μια ταλαιπωρία, αλλά αυτό ήταν και μια δικαίωση, γιατί απεδείχθη πλέον στο πανελλήνιο αυτό το σύστημα των υπάλληλων, των ξένων τοκογλύφων. Απεδείχθη αυτό που λέγαμε τόσο καιρό: Μόνο ένα κόμμα είναι ενάντια σε αυτό στο σύστημα και για αυτό το λόγο το σύστημα μεταχειρίστηκε μεθόδους παράνομες και αντισυνταγματικές αφού δεν μπορούσε αλλιώς να μας αντιμετωπίσει.
-Όλα αυτά τα σύμβολα ναζιστικού περιεχομένου που έχουν βρεθεί, φωτογραφίες του Χρήστου Παππά, πώς τα δικαιολογείτε;
Του κυρίου Παππά η  φωτογραφία είναι πριν από 30 χρόνια, που εγώ πριν 30 χρόνια είχα ντυθεί καουμπόης. Δεν λέει τίποτα. Αυτό δεν είναι παράνομο.
-Δηλαδή ντύθηκε για το καρναβάλι;
Δεν ξέρω τι ήταν και δεν με ενδιαφέρει τι ήταν. Αν οι Έλληνες πολίτες διαφωνούν με αυτή την εικόνα να μην τον ψηφίσουν, αλλά δεν είναι ποινικό αδίκημα. Εγώ σου λέω πριν 30 χρόνια ντυνόμουν καουμπόης και βρήκαν τέτοιες φωτογραφίες όταν έψαχναν στο σπίτι μου, αλλά δεν τις έβγαλαν στην δημοσιότητα. Αλήθεια σου λέω.
- Έχεις έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Φύσσα προσωπικά ή ως κόμμα;
Τι να πάμε να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι χαροκαμένοι; Τι να τους πούμε; Εμείς δεν είμαστε γραφικοί όπως κάποιοι της Αριστεράς που χρησιμοποίησαν έναν νεκρό για πολιτική σπέκουλα. Εγώ απλά τους συλλυπούμαι. Αυτό λέω δημόσια. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Τίποτε άλλο. Σαν κόμμα να πηγαίναμε ως πολίτικοι να συλλυπηθούμε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υποστεί αυτή την απώλεια; Όχι, δεν την θεωρώ σοβαρή πράξη αυτή. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι πάμε να εκμεταλλευθούμε την κατάσταση πολιτικά προς όφελος μας. Τα συλλυπητήρια μας μόνο. Το χω ξανά πει άλλωστε δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για αυτό το έγκλημα. Το καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή και αυτό ήταν ένα πολιτικό έγκλημα πρώτα από εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Ηταν ένα πολιτικό έγκλημα που στην ουσία για το σύστημα μπορεί να οδηγήσει την Χρυσή Αυγή στη καταστροφή. Το σύστημα εκμεταλλεύεται αυτό το έγκλημα.. Σίγουρα γι΄ αυτό το έγκλημα πανηγύριζαν όλοι αυτοί που σήμερα είναι διώκτες της Χρυσής Αυγής. Πανηγύριζαν το λέω μετά λόγου γνώσεως.
-Τελικά θα δηλώσετε υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων;
Το Μάιο θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων
-  Ακούστηκε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος δεν θα σας δώσει το χρίσμα για το δήμο.
Βλακείες είναι αυτά. Ακούγονται σημεία και τέρατα.
- Την αρχηγία του κόμματος θα την αναλάβει η κυρία Ζαρούλια;
Η κυρία Ζαρούλια είναι βουλευτής. Στην αρχηγία του κόμματος παραμένει ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν αλλάζει αυτό όσο και να θέλουν διάφοροι Σαμαράδες και Βενιζέλοι. Αυτό δεν αλλάζει.
-Αν καταφέρετε να εκλεγείτε στην δημαρχία, τι θα κάνετε;
Έχουμε σκοπό να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης και την κάνουμε την Αθήνα μια ελεύθερη ζώνη για τους Έλληνες πολίτες. Σήμερα στις περισσότερες περιοχές, στο 6 δημοτικό διαμέρισμα πχ δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ο Έλληνας. Στόχος μας να ξαναγίνει η Αθήνα πόλη ανθρώπινη και ελληνική. Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να φύγουν. Θα καλέσουμε την αστυνομία, το υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του και φύγουν οι παράνομοι να συλληφθούν οι παράνομοι και να απελαθούν από την χώρα. Αυτά γίνονται αυθημερόν αν υπάρχει πολιτική βούληση. Εμείς θα το επιδιώξουμε. Όπως ξέρετε ο κ. Καμίνης καλούσε τα ΜΑΤ για να μην επιτρέψουν τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής. Εμείς θα καλούμε τα ΜΑΤ ως δημοτική αρχή για να μην επιτρέπεται το λαθρεμπόριο των λαθρομεταναστών. Θα περικόψουμε όσα έξοδα έχει ο δήμος για μη κοινωφελείς σκοπούς και θα προσφέρουμε και τα χρήματα που θα πλεονάζουν  για κοινωνικά παντοπωλεία και για τους συμπολίτες μας τους απόρους, τους ανέργους και τους πολυτέκνους.
- Ερώτηση: Μόνο για Έλληνες;
Για τους δημότες των Αθηνών, οι οποίοι είναι ο νόμιμοι κάτοικοι αυτής της χώρας, οι οποίοι είναι Έλληνες. Τώρα αν κάποιος έχει έρθει από το Πακιστάν και διαμένει στην Αθήνα παράνομα, εμείς δεν θα διευκολύνουμε την παρουσία του. Όποιος είναι νόμιμα στη χώρα και βεβαίως έχει νομιμοποιηθεί με νόμιμα μέσα, διότι εμείς έχουμε δει να κυκλοφορούν με διπλώματα της Ζιμπάμπουε. Δεν μπορούμε να ενοχλήσουμε έναν άνθρωπο που είναι εδώ στη χώρα νόμιμα ή που κάνει τουρισμό ή που διαμένει στην  Ελλάδα με βάση όλα τα προβλεπόμενα. Ήρθαν πολλοί εγκληματίες, οι οποίοι πήραν ένα χαρτί. Τους έδωσαν στο Έβρο ένα χαρτί που λέει να παραμείνετε στη χώρα για 50 μέρες και μετά φύγετε μόνοι σας. Και παρέμειναν εδώ στη χώρα...
-Θα γίνετε κυβέρνηση;
Θα γίνουμε, φυσικά ναι. Αν το θέλει ο ελληνικός λαός, θα γίνουμε.
- Δεν σας πτοεί τίποτα με όλα αυτά τα γεγονότα;
Όλα αυτά τα γεγονότα αποδεικνύουν πως η Χρυσή Αυγή έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά και ο μόνος τρόπος να την σταματήσει το διεθνές ανθελληνικό σύστημα ήταν να μας βάλει στη φυλακή.  Όταν μπαίνει ένας Αρχηγός κόμματος στη φυλακή με βάση ένα ψευδεπίγραφο καταστατικό και ανόητους ψευδομάρτυρες που δεν ξέρουν τι λένε. Ο ένας κατηγορείται ακόμα και για το βιασμό της κόρης του και αυτό το πρόσωπο, με αυτή τη κατηγορία το φέρνουν να ψευδομαρτυρήσει εις βάρος μας.
-Αυτός ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής;
Όχι βέβαια. Όλα τα στοιχεία τα έχω καταγγείλει στον ανακριτή. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε περάσει 2 φόρες από τα γραφεία για να ζητήσει χρήματα.
-Και όλα αυτά που βγαίνουν; Σπάει ο ένας μετά τον άλλον από την Χρυσή Αυγή; Είναι όλα ψέματα;
Αυτά τα λένε τα κανάλια. Στην πράξη εγώ είμαι ελεύθερος. Το βλέπετε. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχαν εις βάρος μου στοιχεία. Βέβαια, όταν αφεθήκαμε εμείς ελεύθεροι, έγινε πραγματικά ένας πόλεμος. Έπαθε εγκεφαλικό ο Σαμαράς στην Αμερική, έπεσε όλο το σύστημα πάνω στους δικαστικούς, γι΄αυτό έχουμε και την προφυλάκιση του βουλευτών μας και του Αρχηγού μας. Άλλα στοιχεία εις βάρος μας δεν έχουν. Αν υπήρχε έστω και μισό στοιχείο εις βάρος μας θα ήμασταν όλοι στη φυλακή τώρα ισόβια. Δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό περά από τις βλακείες αυτές!