Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ.... (ΒΙΝΤΕΟ)



Τι Βρήκαν στο σπίτι της Σκορδέλη οι Κλουζώ του Δένδια και την σέρνουν στα δικαστήρια; Διαβάστε μπουαχαχαχα

  • πλήθος έντυπου υλικού της Χρυσής Αυγής, (Τι λε ρε παιδί μου! Κακούργημα!)
  • 18 πασχαλιάτικες στρακαστρούκες. (Σώπα ρε συ! Αυτή θα ανατίναζε την Βουλή με αυτές)
  • δύο φύλλα χαρτιού, στα οποία αναγράφονται ταχυδρομικές διευθύνσεις, περιγραφές σπιτιών και υπηκοότητα αλλοδαπών, που διαμένουν στις διευθύνσεις αυτές! (Η γυναίκα αυτή έχει κάνει αγώνα να ξεβρωμίσει η περιοχή από αυτούς που νοικιάζουν σπίτια σε αλλοδαπούς στοιβαγμένους σε αυτά και που τους τα νοικιάζουν με το κεφάλι. Δεν θα μάζευε στοιχεία για να κάνει αναφορές στις αρχές σχετικά;;)
  • βιβλιάριο καταθέσεων με μεγάλο χρηματικό ποσό! (Παλιό βιβλιάριο του 1974 με 145.000 δραχμές και όχι 145.000 ευρώ που πούστικα και ανήθικα έλεγαν οι δημοσιογραφοκάφροι στα κανάλια)...
  • πρόχειρες σημειώσεις, στις οποίες αναφέρονται δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής (Σώπα ρε! τρομερό!)
  • δύο τσάντες με προϊόντα απομίμησης και κλεψίτυπα CD και DVD (χαχαχαχα ποιος δεν έχει τέτοια; Όλοι οι Έλληνες μέσα πάνε. Μη ξεχνάτε πως κάθε χρόνο οι λαθραίοι πουλάνε σε Έλληνες 40 δις ευρώ σε κλεψίτυπα και λαθραία προϊόντα....)
 Αυτή η γυναίκα έχει μεγαλύτερα @@ από κάποιους κουκουλοφόρους κουραμπιέδες που το παίζουν "επαναστάτες" και κάτι "δημοκράτες"πολιτικούς που τα έτρωγαν με τον Πάγκαλο και κλαίνε σαν κοτούλες τρεμάμενες όταν τους μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ και τα Δικαστήρια!

Για τους δημοσιογράφους, τι να πει κανείς; Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν...τις 145.000 δραχμές τις έκαναν 145.000 ευρώ. Αλλά και 145.000 ευρώ βιβλιάριο να έχεις τι σημαίνει αυτό; Δημόσιος Υπάλληλος είναι η Σκορδέλη και μπορεί να έχει και περιουσία από τη μάνα και τον πατέρα της.

Γελοιοποιείται κάθε μέρα όλο και περισσότερο το σύστημα που βρίσκεται σε πανικό πραγματικά.

UPDATE διάβασα ότι συνέλαβαν λέει και τον υπεύθυνο της Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, γιατί λέει βρέθηκε μέσα στην Τ.Ο. δύο κοντάρια το ένα με ελληνική σημαία!!!!! Μπουαχαχαχαχα!!
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου