Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Ελπίδα της Ευρώπης η Χρυσή Αυγή!

Μέσα στον ορυμαγδό των υβριστικών ρυπαρογραφημάτων που δημοσιεύονται αυτές τις μέρες, υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο κάποιου κ. Καρβούνη στο καθεστωτικό Βήμα, που κατεβάζει τις μάσκες και υποδεικνύει τους πραγματικούς λόγους της πολεμικής εις βάρος του Κινήματος. Αφού εκθέτει τις αλματώδεις αναπτύξεις πολιτικών φορέων του Εθνικισμού σε διάφορες χώρες της Ε.Ε, καθώς και τα προβλήματα που αναδύονται σε κάθε επίπεδο (ξένοι, οικονομική κρίση, ανεργία) σε όλη την Ευρώπη, παραθέτει και την εξής, αληθινή φράση: “Το φάντασμα της Χρυσής Αυγής πλανάται πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη”.

Και είναι πραγματικότητα. Η Χρυσή Αυγή  αποτελεί περίπτωση προς μελέτη, ενός κινήματος που αναπτύχθηκε αυθόρμητα “από τα κάτω” (κάτι που οι αναρχοκομμουνιστές παλεύουν για χρόνια). Είναι επίσης αλήθεια, πολλοί Εθνικιστές ανά τας Ευρώπας, να εμπνέονται από τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Πατρογονικής τους Γης, από το αμερικανοατλαντικό σύμπλεγμα και την ξεκάθαρα αντιπολιτισμική και αντι-ευρωπαική γραφειοκρατική μηχανή της EU(SSR). Η Μέρκελ και οι συν αυτώ το ξέρουν πολύ καλά, μιας και όταν στην Εσπερία δουν ότι το μαζικοδημοκρατικό-χρηματοπιστωτικό μοντέλο θα δείξει σημεία φθοράς που δεν είναι εμφανή ακόμα, τότε θα βγουν και 2 και 3 “χρυσές αυγές”. Οπόταν πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς τους “ταραχοποιούς” της Ελλάδας. Εξού και οι πρόσφατες φυλακίσεις της ηγεσίας μας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μας βλάψουν οργανωτικά. Αλλά δεν θα τους βγει ότι και αν μηχανευτούν και ότι σχέδιο και αν έχουν, εμείς θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί και οι δυνάμεις κατοχής της Πατρίδας μας αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης θα μας βρίσκουν μπροστά τους.

Μόνο σε ένα σημείο κάνει λάθος ο αρθρογράφος: πως “Καθίσταται, πλέον, πασιφανές ότι ανεξάρτητα από ιδεολογία, η ευρωπαϊκή κρίση υπονομεύει σοβαρά την αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών.” Δεν είναι η οικονομική κρίση που υπονομεύει την αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών, αλλά η στρεβλή αντίληψη περί “αλληλεγγύης” που έχει η λιμπεραλιστική Ε.Ε! Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι εξόχως πολιτειακό και θεσμικό! Το μοντέλο της μαζικής δημοκρατίας που της έχει επιβληθεί μεταπολεμικά, έχει οδηγήσει την Ευρώπη στον πολιτικό μαρασμό και αν αναλογιστεί κανείς και την πίεση της τριτοκοσμικής πλημμυρίδα, καταλαβαίνουμε ότι οι λαοί της αντιμετωπίζουν ακόμα και...βιολογική απειλή. Μόνη λύση απέναντι σε αυτό το πολυπολιτισμικό έκτρωμα της Ευρώπης των Τραπεζών και των Πωλητών, η Ευρώπη των Εθνών και των Πολιτών, για την οποία αγωνίζονται όλα τα ευρωπαϊκά εθνικολαικά κινήματα, με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου