Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σε υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις

Παρά τον πόλεμο που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα, παρά τις αντισυνταγματικές και παράνομες συλλήψεις βουλευτών μας, η Χρυσή Αυγή στις τελευταίες δημοσκοπήσεις παραμένει σε υψηλά ποσοστά. Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο σχετικό άρθρο από την έγκυρη ιστοσελίδα defencenet.gr.

"Περιορισμένη αν όχι μηδενική είναι η πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής αν ληφθεί υπ' όψιν ότι σχεδόν το σύνολο των ποσοστών που χάνει το κόμμα στις δημοσκοπήσεις μετακινείται εξ ολοκλήρου προς τους αναποφάσιστους οι οποίοι όμως πιθανότατα είναι φοβισμένοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής οι οποίοι σε αυτό το κλίμα αποφεύγουν να λένε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή"! Αυτό αναφέρει κορυφαίο στέλεχος μιας από τις παλαιότερες και πλέον σοβαρές εταιρείες δημοσκοπήσεων αναφερόμενος στα τελευταία δημοσκοπικά αποτελέσματα.

Και συνεχίζει ο ίδιος: "Αντίθετα ισχυροποιείται το ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζει τάσεις υποχώρησης η ΝΔ και σίγουρα πέφτει το ΠΑΣΟΚ". Για τα λοιπά κόμματα ο ίδιος αναφέρει: "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για μένα είναι ερωτηματικό. Δείχνουν να εισέρχονται άνετα στην Βουλή, αν γίνονταν εκλογές σήμερα, αλλά γενικά δεν έχουν καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά οπότε κατά την προσωπική μου εκτίμηση, όλα είναι ανοικτά. Το ΚΚΕ θα πάει σαφώς καλύτερα απ' ότι στις προηγούμενες εκλογές. Η ΔΗΜΑΡ είναι μεταξύ ζωής και θανάτου. Δεν θα στοιχημάτιζα ότι θα μπει στην Βουλή"...

Καταληκτικά: "Αντίθετα με ότι περιμέναμε η Χρυσή Αυγή κρατάει πολύ καλά για τα δεδομένα της εποχής και των συνθηκών. Είναι απίστευτο, όπως το βλέπω εγώ αλλά είναι γεγονός. Μας δείχνει καινούρια μονοπάτια στις έρευνες των διαθέσεων της κοινής γνώμης αν εξακολουθήσει να έχει δημοσκοπικά αυτή την συμπεριφορά. Αν βγει από τη πρώτη γραμμή της πολιτικής ατζέντας η υπόθεση, ίσως πάει και ακόμα καλύτερα…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου