Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΤΩΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ... ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ COCA-COLA ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ...!!!

 

ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΦΒΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία του ΠΑΜΕ, η οποία την ώρα αυτή βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή.

Στην πορεία συμμετέχουν και εργαζόμενοι στα εμφιαλωμένα ποτά και στην Coca Cola. Μερίδα εργαζομένων από τα παραπάνω σωματεία, βγήκαν από την πορεία και επιτέθηκαν σε φορτηγό που μετέφερε εμφιαλωμένα ποτά σε κατάστημα στην Τσιμισκή.

Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στο φορτηγό, ρίχνοντας κάτω το εμπόρευμα και φωνάζοντας διάφορα συνθήματα. Ορισμένοι από αυτούς προσπάθησαν να προπηλακίσουν τον οδηγό του φορτηγού. Στο τέλος επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και η κατάσταση ηρέμησε με το φορτηγό να αποχωρεί από το σημείο.

Η πορεία βρίσκεται αυτήν την ώρα στην οδό Τσιμισκή και θα κατευθυνθεί μέσω της οδού Βενιζέλου στο ΥΜΑΘ.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr από την επίθεση στο φορτηγό, καθώς και από την μποτιλιαρισμένη πλατεία Χάνθ, λόγω της πορείας στην οδό Τσιμισκή:



http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου