Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;;; ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 30%…!!! (video)



zougla makisΤΙ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ…;;; ΒΙΝΤΕΟ: ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 50.000 ΑΤΟΜΩΝ (!!!) ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ZOUGLAS ΕΙΝΑΙ


ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 30%…!!! 30%…!!!  ΝΑΙ ΜΕ  30%…!!!

 

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ 50.000 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 800 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

Να γιατί ο εθνικισμος ειναι μια ενστικτωδης αντιδραση ενος λαου που αφελληνιζεται καθε μερα, που το 2016 συμφωνα με στατιστικη ευρ.ενωσης θα ζουνε στη χωρα 16 εκατομμυρια ανθρωποι εκ των οποιων 7 εκατ. ελληνικης καταγωγης και 7.8 εκατ. ξενων, μιας παιδειας παγκοσμιοποιησης, μιας οικονομιας ανθελληνικης, μιας κομματοκρατιας ξενοδουλης, μιας δημοκρατιας που επειδη οι πολλοι εχουν… δικιο θα διδασκουμε σε λιγο ως επισημη ιστορια την ιστορια του πακισταν διοτι αυτοι θα ειναι πιο πολλοι σε λιγο καιρο!!!   Ξυπνήστε  ρε !!!!!!!!!
Eίναι ντροπή στην Ελλάδα της Τατάρνας,του Φενεού, της τρύπας του Ταράτσα,της Στιμάγκας,του Κλήματος Δωρίδας, του Δρακοκάρκαρου,του Αγιονορίου,του Μελιγαλά,της Επιδαύρου,του Κιλκίς,του Μακρυγιάννη,του Νταλαμάνιου,των Γαργαλιάνων,του Ούλεν,του Περιστερίου,των Καλαβρύτων(αλήθεια τι έχεις να πεις για την σφαγή των Καλαβρυτινών στις 11/4/1948 από τους κομμουνιστοκατσαπλιάδες;)Ένα αποδεδειγμένα ανθελληνικό εβραϊκό κόμμα(ΚΚΕ)να παίρνει το οποιοδήποτε ποσοστό!Ακόμα κλαίμε από τα θύματα του κομμουνισμού!
Ολα τα προκαλεί ο διεθνής Σιωνισμός και η Εβραιοκρατία.  Και είναι  ντροπή  να υποστηρίζει κανείς την Εβραιοκρατία, στην Ελλάδα που υπέφερε απ’τα χρόνια της Τουρκοκρατίας και δυστυχώς ακόμα υποφέρει από τους Εβραίους! Ελευθέριος Βενιζέλος – Μπενί Σελόμ. Κώστας Σιμίτης – Αάρων Αβουρί… Το κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο μαρί κλώσα γιατί είναι πρόσωπο δημόσιου δικαίου? γιατί είναι κράτος ξέρεις??? Γιατί είναι φοροαπαλαγμένο το ΚΙΣ?? Δουλικά των Εβραίων!!! Θάνατο όλοι! Γιατί Ναζισμός είναι ο Σιωνισμός!!!!!!!!!

 http://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου