Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...


Το "Αντισυνταγματικό και Ανθελληνικό Τόξο" χθες απαγόρευσε στην Χρυσή Αυγή το Συνταγματικό της δικαίωμα στην ετήσια κρατική χρηματική επιχορήγηση που προβλέπεται από το ίδιο το Σύνταγμα για όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. 

Η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν συμμετείχε εξάλλου στα φαγοπότια και τις ληστρικές επελάσεις της διεφθαρμένης γενιάς του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης που καταλήστεψε  τον Έλληνα και τον οδήγησε στην εξαθλίωση και το ξεπούλημα της πατρίδα του. 

Οι κλέφτες λοιπόν και τα λαμόγια απαγόρευσαν στους πατριώτες της ΧΑ την κρατική επιχορήγηση την οποία έτσι και αλλιώς την επέστρεφε στους Έλληνες πολίτες. Εξάλλου η ΧΑ ήταν και το μοναδικό κόμμα το οποίο από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη Βουλή, ζήτησε την κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα βρίσκοντας απέναντι της ολόκληρο το ανθελληνικό τόξο της λαμογιάς και της κλεψιάς. 

Ο Ελληνικός λαός θα εκτιμήσει αυτούς που δεν τον ξεζουμίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οι κλέφτες και τα λαμόγια έχουν όνομα και πολιτική θέση γνωστή σε όλους πλέον. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου