Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Είτε με 15%, είτε 0,15% εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτοί που είμαστε, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στο Εθνικιστικό ιδεώδες !!

Η αστική δημοκρατία, όπως ήδη έχει πολλές φορές εφαρμόσει κατά το παρελθόν, θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια μέχρι να οδηγήσει στο εδώλιο τους φυλακισμένους Συναγωνιστές μας.
Κατά την περίοδο αυτή καθημερινά και μέσω των εμμίσθων ΜΜΕ θα εξακολουθεί την συκοφαντική εκστρατεία της με συνεχώς νέα "στοιχεία" και "μαρτυρίες" που θα προκύπτουν, φυσικά πάντα χωρίς αποδείξεις, αλλά με μοναδικό σκοπό να φθείρουν και να απομυθοποιήσουν το ήθος και τις προσωπικότητες των φυλακισμένων Πατριωτών και κατ επέκταση να απαξιώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού.

Αν παρατηρήσει κάποιος τι συνεχώς επαναλαμβάνεται στα τηλεοπτικά πάνελ θα επικεντρωθεί σε δυο σημεία. Το ένα είναι τα εκλογικά ποσοστά, κάτι που όπως έχουμε πολλάκις επαναλάβει μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Είτε με 15%, είτε 0,15% εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτοί που είμαστε, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στο Εθνικιστικό ιδεώδες και δεν θα πάψουμε στιγμή να αγωνιζόμαστε νομίμως για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από την οικονομική κατοχή και για την αναγέννηση του Ελληνισμού.Το μεθοδευμένο ψεύδος των εντόπιων θεραπόντων των διεθνών ανθελληνικών κύκλων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, σύντομα θα καταρρεύσει.


Οι διώξεις του αστικού καθεστώτος δεν είναι ποινικές, αλλά πολιτικές.
Ας το μάθουν όμως όλοι αυτοί που νομίζουν ότι με σκευωρίες και φυλακίσεις θα κάμψουν το φρόνημα μας.
Κρατάμε τις σημαίες μας ψηλά και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, για την απελευθέρωση των αδίκως και πολιτικά διωκόμενων φυλακισθέντων Συναγωνιστών μας και για μια Ελλάδα ελεύθερη που θα ανήκει στον Λαό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου