Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ SITE ΕΙΝΑΙ “ΝΟΘΕΙΑ…” ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..!


AROURAIOS2
Όταν τα κανάλια κάνουν δημοσκόπηση και αυξάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την δύναμή της , παρ’ όλη την λυσσαλέα επίθεση των καναλιών, και από το 5,9% φτάνει στο 6,3%, όπως συνέβη σήμερα Κυριακή 13/10 με την δημοσκόπηση της RASS, αυτό είναι πτώση των ποσοστών!
Επιτέλους θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ “απογοήτευσε” τους ψηφοφόρους της, που της “γύρισαν την πλάτη” και την “στέλνουν στην αφάνεια” ως “ναζιστικό μόρφωμα”;;; Ή στέκονται δίπλα της, ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μέλλον αυτού του τόπου και όλο αυτό είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα που στηρίχθηκε στον άδικο φόνο ενός νέου ανθρώπου;
Υ.Γ. Αν ένα site σαν το stoxos.gr διαφήμισε την δημοσκόπηση σας που είναι το έγκλημα; Φανταζόμαστε, το ίδιο έκαναν και αντίστοιχα blog και site της αριστεράς! Όπως και το ίδιο το site του arouraios.gr!
Υ.Γ.2 Εξάλλου διπλοψηφίσματα σε αυτού του είδους τις δημοσκοπήσεις ΔΕΝ επιτρέπονται!
Υ.Γ.3 Το σύνολο των 36.000+ ηλεκτρονικών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ψηφοφόρων εγγυάται την ακρίβεια της δημοσκόπησης και της πραγματικής δύναμης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και καταρρίπτει με τον πλέον περίτρανο τρόπο της διώξεις, δείχνοντας για ποιον ακριβώς λόγο γίνονται!
Υ.Γ.4 20% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και καλά που το σταματήσατε εγκαίρως και πρωϊ πρωϊ! Γιατί η διαφορά των 100 κάτι ψήφων με τον ΣΥΡΙΖΑ θα καλυπτόταν ΣΙΓΟΥΡΑ και αυτό θα σας έκαιγε πραγματικά!!!
Ολόκληρη η ανάρτηση του arouraios.gr που το αποτέλεσμα πρέπει να πόνεσε πολύ! 
Στο arouraios.gr όλη τη προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήσαμε διαδικτυακή ψηφοφορία, ώστε να δούμε πως διαμορφώνεται το εκλογικό τοπίο μετά τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.
Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με περισσότερες από 35.000 συμμετοχές, όμως σημαντικός αριθμός αυτών ήταν εικονικές & καθοδηγούμενες, καθιστώντας τα τελικά αποτελέσματα εντελώς αναξιόπιστα.
Συγκεκριμένα υπήρξε ασυνήθιστα μεγάλη κινητοποίηση μεταξύ υποστηρικτών συγκεκριμένων κομμάτων και ιδιαίτερα της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι μέσω των social networks, ενημερωτικών ιστοσελίδων που διαχειρίζονται αλλά ακόμη και με αξιοποίηση δικτύων μεσολάβησης (proxy networks) από το εξωτερικό, καταχώρησαν  σημαντικό αριθμό ψήφων που ανέτρεπε το σύνολο των αποτελεσμάτων.
Για παράδειγμα, μόνο μέσω της εφημερίδας του εθνικιστικού χώρου «Στόχος» η οποία προέτρεψε το σύνολο των αναγνωστών της να επισκεφθούν το arouraios.gr και να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, καταγράφηκαν τουλάχιστον 2.000 ψήφοι…
stoxos
Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Στόχος» που καλούσε σε συσπείρωση
Σεβόμενοι τους αναγνώστες μας & μη θέλοντας σε καμία περίπτωση να προκύψουν λανθασμένες εντυπώσεις, σε αυτή τη κρίσιμη πολιτικά περίοδο, είμαστε υποχρεωμένοι να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ την ψηφοφορία.
Ευχαριστούμε τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μας που συμμετείχαν.
ΥΓ: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι διαθέσιμα εδώ, για όποιον θέλει να τα λάβει υπόψη του παρά τα παραπάνω .
AROURAIOS DIMOSOPISI
Η ομάδα του arouraios.gr
Τους παραδίδουμε στην χλεύη του κόσμου!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου