Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο Σαμαράς, πιστός υποτακτικός της τρόικα, αφήνει και φέτος την Ελλάδα να ξεπαγιάσει




Η κοροϊδία της μνημονιακής συγκυβέρνησης φανερώθηκε για ακόμη μια φορά. Το μήνυμα που περίμενε η κυβέρνηση των υποτακτικών σχετικά με τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15% ήρθε με καθυστέρηση και ήταν αρνητικό. Μάλιστα η τρόικα απάντησε καθυστερημένα με ένα διπλό όχι, τόσο για τη μείωση του φόρου όσο και για τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων.
Πριν από λίγο καιρό, οι κυβερνώντες διατυμπάνιζαν ότι ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης θα μειωθεί. Ήταν, μάλιστα, σίγουροι και ζητωκραύγαζαν για την νίκη της κυβέρνησης απέναντι στις επιταγές της τρόικα. Τελικά, όμως, αποδείχτηκε περίτρανα ότι κάθε πράξη τους έγινε απλά για το «θεαθήναι» και για να παίξουν το συνηθισμένο καλό θέατρο μέσα από τα κανάλια της διαφθοράς. Η απάντηση της τρόικα ήταν πολύ διαφορετική. Ο Έλληνας και φέτος πρέπει να παγώσει.
Εξάλλου, είναι γνωστό στον καθένα μας, ότι οι πολιτικάντηδες της Ελλάδος δεν διοικούν και απλώς εκτελούν τις εντολές των ξένων και εγχώριων τοκογλύφων. Λέγεται, επίσης, ότι το υπουργείο Οικονομικών θα επαναδιατυπώσει την πρόταση στη τρόικα, αλλά δεν θα αναφέρεται πουθενά η μείωση του εν λόγω φόρου.
Τα ανδρείκελα του αντισυνταγματικού τόξου έχουν φορτώσει στον Έλληνα πολίτη το δυσβάσταχτο βάρος του επαχθούς χρέους. Η κατάσταση θα συνεχίσει να χειροτερεύει σε μια χώρα χωρίς πραγματική Εθνική κυριαρχία. Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αποτινάξει άμεσα τον ζυγό των κλεφτών και απατεώνων που συνεχίζουν να τον καταληστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου