Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

“Στημένη η υπόθεση για να μας εξοντώσουν” - Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής

“Στημένη η υπόθεση για να μας εξοντώσουν” - Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο Briefing News.
Παρά την σκληρή επικαιρότητα των ημερών και την εξέλιξη των γεγονότων όσον αφορά στα σφιχταγκαλιάσματα της Κυβέρνησης, των ΜΜΕ και της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν κρύβει τα λόγια του ούτε αυτήν την φορά. Αντιθέτως ανακοινώνει τα σχέδια του για την δημαρχία της Αθήνας αποκαλύπτει τα πραγματικά του συναισθήματα για τους αλλοδαπούς και παραδέχεται ότι υπάρχουν πολλοί Χρυσαυγίτες που επηρεασμένοι από το κλίμα κρύφτηκαν, αλλά δεν σταμάτησαν να τους ακολουθούν.
Της Σταυρούλας Τσίτου
Από την ημέρα που τέλειωσε η προσωπική του ταλαιπωρία με τις προφυλακίσεις τους ανακριτές και τα δικαστήρια βρίσκεται διαρκώς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, είτε στα κεντρικά, είτε στη Βουλή, είτε στις τοπικές οργανώσεις.
-Πώς είναι το ηθικό μας μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία;\
Το ηθικό των μελών και το φρόνημα είναι πολύ υψηλό, το ίδιο ισχύει ακόμα υψηλότερο το φρόνημα του Αρχηγού και των 2 βουλευτών που είναι στη φυλακή διότι ο ελληνικός λαός έχει κατανοήσει πως πρόκειται για μια κακοστημένη και άθλια σκευωρία και πολύ σύντομα θα δικαιωθούμε.
-Τα μέλη σας και τα στελέχη σας δεν μπορεί να μην επηρεάστηκαν  από τα γεγονότα.
Δυστυχώς, ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης, έχει επηρεαστεί. Αυτή την στιγμή έχουμε 1.000.000 ψηφοφόρους, πολλοί από αυτούς δεν εκφράζονται ανοιχτά γιατί τους έχει τρομοκρατήσει το κλίμα αυτό το άθλιο που καλλιεργούν τα ΜΜΕ με ψέματα, συκοφαντίες, με τις άθλιες εικόνες να μεταφερόμαστε σιδηροδέσμιοι στα δικαστήρια. Όσον αφορά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τα στελέχη και ιδίως τους προφυλακισμένους βουλευτές το ηθικό είναι πάρα πολύ υψηλά διότι όλα αυτά τα γεγονότα είναι η απόδειξη ότι εμείς είμαστε οι μοναδική  φωνή της Ελλάδας. Αυτή την στιγμή χτυπάει ένα σύστημα εξουσίας, ένα κατεστημένο. Αυτό ακριβώς είπε ο Αντώνης Ρουπακιώτης πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος γνώριζε πρόσωπα και πράγματα, ο οποίος προφανώς είχε δεχθεί τις ίδιες πιέσεις να ξεκινήσει δηλαδή μια δικαστική δίωξη, δικαστικό αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής παράνομο και προφανώς είχε αρνηθεί. Είπε ότι δέχτηκε πιέσεις ο Σαμαράς από την Κομισιόν και τους Αμερικανούς, είπε όλη τη αλήθεια δηλαδή ότι δεν υφίσταται εγκληματική οργάνωση, αυτό είναι ένα σχέδιο ξένων δυνάμεων. Μας επιβεβαιώνει ένας άνθρωπος που δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή, που ανήκει στην Αριστερά, είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος αλλά είναι ένας άνθρωπός έντιμος και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από τη στιγμή που πριν λίγο καιρό ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης.
-Πρώτη φορά, ένας Αρχηγός κόμματος, βουλευτές που έχουν ψηφιστεί από τον λαό να πηγαίνουν με χειροπέδες στον ανακριτή. Πώς λειτούργησαν όλα αυτά μέσα σας;
Ήταν ένα γεγονός αναμενόμενο, γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που είπε την αλήθεια και που διεκδίκησε την εθνική ανεξαρτησία για τη χώρα μας. Αυτός είναι ο λόγος των διώξεων μέχρι σήμερα όλα τα πολιτικά κόμματα ήταν κομμάτι του κατεστημένου και λάμβαναν εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας. Εμείς σαν να εμφανιστήκαμε από το πουθενά και απαιτήσαμε εθνική ανεξαρτησία. Όποιος έκανε κάτι αντίστοιχο στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος πήγε σιδηροδέσμιος στη φυλακή. Να μην συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τον Κολοκοτρώνη, σε καμία περίπτωση, εμείς είμαστε ένα τίποτα μπροστά σε αυτούς τους γίγαντες της Ελλάδος αλλά έτσι γίνεται στην Ελλάδα
-Είπατε την αλήθεια και οδηγηθήκατε στη φυλακή;
Όποιος λέει την αλήθεια στην Ελλάδα και διεκδικεί τα δίκαια του ελληνικού λαού οδηγείται σιδηροδέσμιος στη φυλακή.
-Όλες αυτές τις εικόνες που είδαμε αυτές τις μέρες από σας και τα στελέχη σας να σας οδηγούν με χειροπέδες από την ΓΑΔΑ στον ανακριτή κλπ πώς τις αναλύετε;
Οι εικόνες αυτές χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά. Ούτε με την 17 Νοεμβρη που είχε κάνει τόσες δολοφονίες και είχε τόσο μεγάλο οπλοστάσιο δεν είχαν γίνει αυτά τα πράγματα. Είχαν ένα μοναδικό σκοπό να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, να εκφοβίσουν τον λαό, να τους πει, πως όποιος ψηφίζει αυτούς τους ανθρώπους και όποιος τους στηρίζει θα έχει την ίδια τύχη. Για αυτό το λόγο έγινε η μεταγωγή την ώρα που ξεκινούσαν τα δελτία ειδήσεων. Για να τα δει όλη η Ελλάδα και να τρομοκρατηθεί.
-Πώς σχολιάζεις την επιστολή Ξηρού μέσα από την φυλακή;
Υπάρχουν αριστεροί, οι οποίοι είναι εκτός του συστήματος. Μπορεί να είναι από τον κύριο Ρουπακιώτη μέχρι τους έγκλειστους της 17 Νοεμβρη, οι οποίοι δεν έχουν κάτι να χάσουν. Είναι εκτός συστήματος και λένε την αλήθεια, ότι οι διώξεις σε βάρος μας είναι άδικες αυτό το ξέρει όλος ο ελληνικός λαός, απλά είναι δύσκολο κάποιος να το εκφράσει λόγω του φόβου.
- Έγραψε στη επιστολή ότι "ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι και παραμένουν ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση"
.Η ΝΔ και το Πασοκ είναι εγκληματικές οργανώσεις. Αυτό το έχουμε αποδείξει. Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία και φακέλους στον Άρειο Πάγο τα οποία στοιχεία δυστυχώς κλειδώνονται στα συρτάρια και δεν έρχονται ποτέ στο φως. Ποτέ δεν γίνεται έρευνα διότι αν γινόταν έρευνα θα ήταν και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος στη φυλακή. Η ΝΔ και το Πασόκ ασφαλώς είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το λαό, γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντα ξένων τοκογλύφων οι οποίοι έχουν στην ουσία στοχοποιήσει τον εθνικό πλούτο της χώρας, έχουν στοχοποιήσει τους Έλληνες πολίτες με την εξοντωτική μνημονιακή πολιτική τους.
-Η έκπληξη που είχατε για τον πρωθυπουργό ποια ήταν;
Δεν το είπα εγώ, το είπε ο δικηγόρος μου το βράδυ, όταν πλέον είχα απολογηθεί και φαινόταν ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως εις βάρος μου. Ήταν όλο κακοστημένο, όταν είχα αποκαλύψει ακόμα και το όνομα του ψευδομάρτυρα που με ενέπλεκε βγήκε και είπε έχω έκπληξη για το Σαμαρά, εννοώντας ότι ο Κασιδιάρης θα αφεθεί ελεύθερος και επαληθεύτηκε. Δεν προέκυψε τίποτα από τις 7 ώρες της απολογίας μου
- Το γεγονός ότι ζητάνε άρση της βουλευτικής ασυλίας με την κατηγορία εσχάτη προδοσία και κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος;
Με αυτά γελάει όλος ο ελληνικός λαός. Οι προδότες, αυτοί που έδεσαν την χώρα με τα δεσμά του μνημονίου τολμούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη φράση κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτά είναι γελοιότητες. Η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στη βουλή με τανκς, μπήκε στη βουλή με την ψήφο του ελληνικού λαού και πολύ σύντομα όπως έδειχναν όλες οι δημοσκοπήσεις υπήρχε η μεγάλη πιθανότητα να είμαστε πρώτο κόμμα. Όλα αυτά τα περί τανκς και περί καταλύσεως πολιτεύματος είναι όχι απλά βλακείες και ασυναρτησίες, αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, είναι μια δήλωση ανώνυμου ψευδομάρτυρα που έχει κάνει όλη την Ελλάδα κυριολεκτικά να γελάει.
-Κατηγορηθήκατε για τάγματα εφόδου. Για το ότι κάνετε εκπαιδεύσεις, ότι πηγαίνετε στη Μαλακάσα και σφάζετε.
Πού είναι; Πού είναι όλα αυτά; Εφόσον λοιπόν έχουμε τάγματα εφόδου με οπλισμό, έχουμε εκδοροσφαγέα που σφάζουμε αρνιά για να εκπαιδεύουμε, πού είναι όλα αυτά; Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο. Γι΄ αυτό αν είδατε σήμερα από την μια βγήκε η αστυνομία και είπε ότι οι καταθέσεις για σκοπευτήρια στο Χαϊδάρι δεν θεωρούν ότι ισχύουν. Ο ανακριτής πλέον είπε θα φιλτράρει τους μάρτυρες, γιατί έχει καταεξευτελιστεί η διαδικασία στοχοποιήσης της Χρυσής Αυγής.
- Το μέλλον της Χρυσής Αυγής με τον Αρχηγό της στην φυλακή ποιο θα είναι;
Είναι στη φυλακή άδικα και πιστεύουμε ότι η αλήθεια θα λάμψει πολύ σύντομα. Θα κάνουμε αίτηση αποφυλάκισης και θεωρώ πως δεν είναι όλοι δικαστικοί επίορκοι. Βεβαίως, ο υπουργός δικαιοσύνης και κάποιοι ανώτατοι δικαστικοί μεταχειρίστηκαν χαλκευμένα στοιχεία εις βάρος μας αλλά έχουμε εμπιστοσύνη και θεωρούμε ότι θα υπάρξουν δικαστές, οι οποίοι θα κρίνουν δίκαια και θα αποφυλακιστούν σύντομα οι βουλευτές μας, διότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος τους. Απολύτως κανένα στοιχείο.
- Οπαδοί της Χρυσής Αυγής αφαιρούν τα τατουάζ που είχαν σύμβολα του κόμματος;
Εμείς δεν υποχρεώνουμε κανέναν να κάνει τατουάζ σύμβολο της Χρυσής Αυγής. Ξέρω ότι ήταν μόδα το τελευταίο διάστημα να κάνει κόσμος ελληνικές σημαίες τατουάζ με εθνικιστικά σύμβολα. Δεν θεωρώ ότι είναι αληθής αυτή η καταγγελία. Σίγουρα πολλοί εμφανίζονται στο διαδίκτυο να λένε πράγματα και να διαφημίζονται.
-Ψυχολογικά έχετε επηρεαστεί εσείς προσωπικά; Έχετε κουραστεί ή θεωρείτε ότι όλα αυτά θα είναι για σας μια νέα μάχη;
Υπέστην μια ταλαιπωρία, αλλά αυτό ήταν και μια δικαίωση, γιατί απεδείχθη πλέον στο πανελλήνιο αυτό το σύστημα των υπάλληλων, των ξένων τοκογλύφων. Απεδείχθη αυτό που λέγαμε τόσο καιρό: Μόνο ένα κόμμα είναι ενάντια σε αυτό στο σύστημα και για αυτό το λόγο το σύστημα μεταχειρίστηκε μεθόδους παράνομες και αντισυνταγματικές αφού δεν μπορούσε αλλιώς να μας αντιμετωπίσει.
-Όλα αυτά τα σύμβολα ναζιστικού περιεχομένου που έχουν βρεθεί, φωτογραφίες του Χρήστου Παππά, πώς τα δικαιολογείτε;
Του κυρίου Παππά η  φωτογραφία είναι πριν από 30 χρόνια, που εγώ πριν 30 χρόνια είχα ντυθεί καουμπόης. Δεν λέει τίποτα. Αυτό δεν είναι παράνομο.
-Δηλαδή ντύθηκε για το καρναβάλι;
Δεν ξέρω τι ήταν και δεν με ενδιαφέρει τι ήταν. Αν οι Έλληνες πολίτες διαφωνούν με αυτή την εικόνα να μην τον ψηφίσουν, αλλά δεν είναι ποινικό αδίκημα. Εγώ σου λέω πριν 30 χρόνια ντυνόμουν καουμπόης και βρήκαν τέτοιες φωτογραφίες όταν έψαχναν στο σπίτι μου, αλλά δεν τις έβγαλαν στην δημοσιότητα. Αλήθεια σου λέω.
- Έχεις έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Φύσσα προσωπικά ή ως κόμμα;
Τι να πάμε να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι χαροκαμένοι; Τι να τους πούμε; Εμείς δεν είμαστε γραφικοί όπως κάποιοι της Αριστεράς που χρησιμοποίησαν έναν νεκρό για πολιτική σπέκουλα. Εγώ απλά τους συλλυπούμαι. Αυτό λέω δημόσια. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Τίποτε άλλο. Σαν κόμμα να πηγαίναμε ως πολίτικοι να συλλυπηθούμε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υποστεί αυτή την απώλεια; Όχι, δεν την θεωρώ σοβαρή πράξη αυτή. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι πάμε να εκμεταλλευθούμε την κατάσταση πολιτικά προς όφελος μας. Τα συλλυπητήρια μας μόνο. Το χω ξανά πει άλλωστε δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για αυτό το έγκλημα. Το καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή και αυτό ήταν ένα πολιτικό έγκλημα πρώτα από εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Ηταν ένα πολιτικό έγκλημα που στην ουσία για το σύστημα μπορεί να οδηγήσει την Χρυσή Αυγή στη καταστροφή. Το σύστημα εκμεταλλεύεται αυτό το έγκλημα.. Σίγουρα γι΄ αυτό το έγκλημα πανηγύριζαν όλοι αυτοί που σήμερα είναι διώκτες της Χρυσής Αυγής. Πανηγύριζαν το λέω μετά λόγου γνώσεως.
-Τελικά θα δηλώσετε υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων;
Το Μάιο θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων
-  Ακούστηκε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος δεν θα σας δώσει το χρίσμα για το δήμο.
Βλακείες είναι αυτά. Ακούγονται σημεία και τέρατα.
- Την αρχηγία του κόμματος θα την αναλάβει η κυρία Ζαρούλια;
Η κυρία Ζαρούλια είναι βουλευτής. Στην αρχηγία του κόμματος παραμένει ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν αλλάζει αυτό όσο και να θέλουν διάφοροι Σαμαράδες και Βενιζέλοι. Αυτό δεν αλλάζει.
-Αν καταφέρετε να εκλεγείτε στην δημαρχία, τι θα κάνετε;
Έχουμε σκοπό να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης και την κάνουμε την Αθήνα μια ελεύθερη ζώνη για τους Έλληνες πολίτες. Σήμερα στις περισσότερες περιοχές, στο 6 δημοτικό διαμέρισμα πχ δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ο Έλληνας. Στόχος μας να ξαναγίνει η Αθήνα πόλη ανθρώπινη και ελληνική. Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να φύγουν. Θα καλέσουμε την αστυνομία, το υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του και φύγουν οι παράνομοι να συλληφθούν οι παράνομοι και να απελαθούν από την χώρα. Αυτά γίνονται αυθημερόν αν υπάρχει πολιτική βούληση. Εμείς θα το επιδιώξουμε. Όπως ξέρετε ο κ. Καμίνης καλούσε τα ΜΑΤ για να μην επιτρέψουν τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής. Εμείς θα καλούμε τα ΜΑΤ ως δημοτική αρχή για να μην επιτρέπεται το λαθρεμπόριο των λαθρομεταναστών. Θα περικόψουμε όσα έξοδα έχει ο δήμος για μη κοινωφελείς σκοπούς και θα προσφέρουμε και τα χρήματα που θα πλεονάζουν  για κοινωνικά παντοπωλεία και για τους συμπολίτες μας τους απόρους, τους ανέργους και τους πολυτέκνους.
- Ερώτηση: Μόνο για Έλληνες;
Για τους δημότες των Αθηνών, οι οποίοι είναι ο νόμιμοι κάτοικοι αυτής της χώρας, οι οποίοι είναι Έλληνες. Τώρα αν κάποιος έχει έρθει από το Πακιστάν και διαμένει στην Αθήνα παράνομα, εμείς δεν θα διευκολύνουμε την παρουσία του. Όποιος είναι νόμιμα στη χώρα και βεβαίως έχει νομιμοποιηθεί με νόμιμα μέσα, διότι εμείς έχουμε δει να κυκλοφορούν με διπλώματα της Ζιμπάμπουε. Δεν μπορούμε να ενοχλήσουμε έναν άνθρωπο που είναι εδώ στη χώρα νόμιμα ή που κάνει τουρισμό ή που διαμένει στην  Ελλάδα με βάση όλα τα προβλεπόμενα. Ήρθαν πολλοί εγκληματίες, οι οποίοι πήραν ένα χαρτί. Τους έδωσαν στο Έβρο ένα χαρτί που λέει να παραμείνετε στη χώρα για 50 μέρες και μετά φύγετε μόνοι σας. Και παρέμειναν εδώ στη χώρα...
-Θα γίνετε κυβέρνηση;
Θα γίνουμε, φυσικά ναι. Αν το θέλει ο ελληνικός λαός, θα γίνουμε.
- Δεν σας πτοεί τίποτα με όλα αυτά τα γεγονότα;
Όλα αυτά τα γεγονότα αποδεικνύουν πως η Χρυσή Αυγή έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά και ο μόνος τρόπος να την σταματήσει το διεθνές ανθελληνικό σύστημα ήταν να μας βάλει στη φυλακή.  Όταν μπαίνει ένας Αρχηγός κόμματος στη φυλακή με βάση ένα ψευδεπίγραφο καταστατικό και ανόητους ψευδομάρτυρες που δεν ξέρουν τι λένε. Ο ένας κατηγορείται ακόμα και για το βιασμό της κόρης του και αυτό το πρόσωπο, με αυτή τη κατηγορία το φέρνουν να ψευδομαρτυρήσει εις βάρος μας.
-Αυτός ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής;
Όχι βέβαια. Όλα τα στοιχεία τα έχω καταγγείλει στον ανακριτή. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε περάσει 2 φόρες από τα γραφεία για να ζητήσει χρήματα.
-Και όλα αυτά που βγαίνουν; Σπάει ο ένας μετά τον άλλον από την Χρυσή Αυγή; Είναι όλα ψέματα;
Αυτά τα λένε τα κανάλια. Στην πράξη εγώ είμαι ελεύθερος. Το βλέπετε. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχαν εις βάρος μου στοιχεία. Βέβαια, όταν αφεθήκαμε εμείς ελεύθεροι, έγινε πραγματικά ένας πόλεμος. Έπαθε εγκεφαλικό ο Σαμαράς στην Αμερική, έπεσε όλο το σύστημα πάνω στους δικαστικούς, γι΄αυτό έχουμε και την προφυλάκιση του βουλευτών μας και του Αρχηγού μας. Άλλα στοιχεία εις βάρος μας δεν έχουν. Αν υπήρχε έστω και μισό στοιχείο εις βάρος μας θα ήμασταν όλοι στη φυλακή τώρα ισόβια. Δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό περά από τις βλακείες αυτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου